facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

1876

Овен

Вашите интимни отношения се забулват в мистериозност. В семейството са възможни конфликти, а също и други дребни неприятности. За Овните, работещи в правните органи, в системата на висшето образование и туризма, са възможни големи промени в служебен план. Финансовите ви проблеми растат. Можете да получите бързо и леко големи суми, но също така леко да ги загубите.

 

Телец

През този ден няма добре да разбирате как постъпките ви могат да повлияят на любовните отношения. Възможно е да проявите склонност към лидерство, понякога просто принуждавайки близките си да приемат вашата гледна точка. Благоприятни са творческата и научната дейност. Възможни са големи успехи при учените, актьорите, музикантите и художниците. Днес можете да се гордеете със своя талант да намирате изход от тежки ситуации.

 

Близнаци

В интимната сфера всичко зависи от вас. Днес може да ви се наложи да „носите своя кръст“ и голяма отговорност за случващото се в семейството. За съжаление, навсякъде се сблъсквате със завистта и противодействието на колегите и партньорите и си печелите много врагове.
За осъществяването на плановете си се стремите да използвате големи суми пари, но внимавайте – всяка грешка може да позволи на враговете да ви бутнат.

 

Рак

През тази сряда пред вас може да възникнат проблеми с личните ви взаимоотношения. Тук влизат служебните взаимоотношения, а също любовните и съпружеските. Отношенията ви с децата или родителите няма да са от най-добрите. Недоволни сте от поведението им, затова от време на време може да възникват скарвания между вас.
У вас може да възникнат маса нови идеи, някои от които може да се окажат твърде полезни за вашата дейност. Не е изключено да се появят възможности за сполучлив бизнес или търговия.

 

Лъв

Ситуацията с планетите предразполага към оправяне на отношенията, а не към тяхното разрушаване. Възможно е напрежението в семейните отношения значително да отслабне, тъй като сега сте по-отстъпчиви и се вслушвате в съветите и мнението на другите. Имате твърде много работа, но бъдете предвидливи и не се захващайте с много неща едновременно, тъй като може да пропуснете някои важни неща. Вероятно е да похарчите много за красиви вещи и предмети на изкуството.

 

Дева

Проявете грижа по отношение на своя избраник. Не проявявайте диктат и нетърпимост. Ако започнете да пушите или да употребявате наркотици, лесно може да изпаднете в зависимост. Девите, занимаващи се с научни разработки, могат да имат нови идеи. Бъдете внимателни в работата си с постъпилата информация.
Трябва да сте готови за проверки и ревизии, доколкото е възможно да изплуват стари неща, които бихте желали да скриете от чужди очи.

 

Везни

Съвсем нова връзка или лек флирт в близко време може да доведе до сериозни усложнения. Възможно е възобновяването на минали проблеми с родителите или децата. Днес не определяйте никакви делови срещи, тъй като е възможен провал във всякакви начинания. Възможни са объркване и неувереност в успеха на новото дело.

 

Скорпион

Докато анализирате щастливите и преуспели хора, може да изпитвате завист и раздразнение от усмивки и смях. Сдържайте раздразнителността си. Превключете се на положителни емоции. Интелектуалният ви живот ще бъде жив и конкретен, основан на наблюдения. Постарайте се вашата склонност към мечтателност и философски размисли да не ви навреди.
Приведете в ред всички документи, тъй като по това време може да изплуват всички неточности и грешки.

 

Стрелец

Вашата любов прилича на „работа над грешките“. Тревожат ви миналите увлечения, появява се желанието да върнете всичко и да започнете отначало. Възможно е близки приятели да се вклинят във вашите отношения в семейството. Навярно трябва да се заемете със самоусъвършенстване и да повишите професионалното си ниво. Това, което направите, е истинско произведение на изкуството. 

 

Козирог

Съвсем незначителните различия в мненията с другите може да се превърнат в снежна лавина и да посеят раздразнение между влюбените. С близките ви може да настъпят различни произшествия, в които вие да бъдете въвлечени непредумишлено. Възможно е да пожелаете да осъществите свои отдавнашни планове, но засега обстоятелствата не са благоприятни за активни действия. Звездите ви съветват да изчакате и да изпълнявате добросъвестно задълженията си. Финансовите задачи се решават бавно и трудно.

 

Водолей

Струва си кардинално да започнете промени в личния си живот. Съумявате да съхраните любовта си независимо от всички препятствия и трудности. Децата само ви радват. За успеха на новото дело са ви нужни опит и знания, които вие усилено трупате. Възможно е да се обърнат към вас за помощ. Днес не трябва да отказвате за нищо.

 

Риби

Имате възможност да бъдете приятно изненадани, но впоследствие трябва да се разплатите за това, пострадвайки от егоизма на близките си хора. Днес сте готови да разделите всичко, с което разполагате, с онези малко хора, които действително са станали част от вашия живот.
Този ден показва доколко зависите от другите, цените ли социалните отношения и правите ли всичко за подобряването на живота си. По-голямата част от вас може да разчита на мощна поддръжка отстрани.

Все още няма коментари

Още

984701 Сдмичният хороскоп на Амалия

22.04.2019

3
Хороскоп за понеделник

22.04.2019

8917
Прогноза за времето за 22 април

22.04.2019

54

Влез или се регистрирай за да коментираш

×