facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда, 10 октомври

1655

Овен
Мнозина от вас ще имат ясна представа какво искат и какво търсят в професионално отношение. Опитайте се да намирате нови приятели и съмишленици, които ще са ви изключително полезни не само днес, но и в бъдеще. Можете да се надявате на значителна приятелска подкрепа относно деловите си ангажименти от страна на високопоставена особа. Приключете с битовите си ангажименти, за да не ви създават проблем и в бъдеще. Романтичната ви нагласа ще направи щастливи не само вас, но и интимната ви половинка. Любовта ще е тихият ви пристан от забързания ритъм. Не е изключено започната от вас и интимната ви половинка инициатива да даде добри резултати.

Телец
В днешната сряда при всяка възможност използвайте по най-правилния начин точната си и безпогрешна преценка, която може да ви спаси от множество недоразумения, проблеми и значителни материални загуби. Опитайте да внесете повече равновесие във всички житейски посоки, за да се избавите от неприятностите. Не се присмивайте на чужда безпомощност, липса на знания, умения или пари, за да не ви стигнат и вас същите неприятности. Необходимо е да преоцените професионалните си ангажименти до момента, и в случай че не сте удовлетворени, да се насочите към нови цели. Премахвайте старите проблеми и негативните емоции, свързани с роднини.

Близнаци
Днес се стремете да не предприемате конкретни дейности, за да съхраните постигнатото от вас до момента. Голяма част от вас ще се откажат от поемането на нови отговорности в професионалната сфера поради голямата си заетост в това направление. Други ще се насочат към подписването на договори, които могат да ви гарантират по-голяма стабилност в материален и по-обещаваща перспектива в професионален план. Не поставяйте пред себе си непостижими цели, особено ако не разполагате с подкрепа. Задълбочено проучвайте новите си познати от близкото ви обкръжение, но не проявявайте излишна мнителност. В любовта се стремете да бъдете адекватни към желанията на интимната ви половинка.

Рак
В днешната сряда се освободете от вътрешните си страхове, съмнения и негативно мислене. Искайте и ще ви се даде, но не давайте повод на заобикалящите ви на работното място да ви смятат за арогантни. Контролирайте страстите, които могат да разрушат постигнатото от вас в професионалната сфера. Напълно възможно е да ви се предоставят шансове за публични изяви или друг вид активности в обществената сфера. Опитайте се да организирате времето си по начин, който ще ви позволи и да разширите новите си контакти. Намерете начин да отделите време и за личната си кореспонденция. В случай че ви се наложи да вземете решения, действайте с повишено внимание и без компромиси.

Лъв
През третия ден от седмицата не губете надежда за положителна промяна в личен и професионален план, защото това ще означава, че се поддавате в плен на инертността си. Направлявайте умело съдбата си, като не правите компромиси, за които впоследствие ще съжалявате. Едва ли ще може да се каже, че сте целунати от съдбата в професионален и материален план. Добре е да структурирате желанията си максимално педантично, за да можете по-лесно да овладеете тези събития в живота си, които са ви застигнали ненадейно. Не давайте пари назаем, дори и да смятате, че те ще ви бъдат възстановени. Не се колебайте да отдъхнете пълноценно, особено ако тонусът и силите ви напускат.

Дева
Днес за мнозина от вас ще е по-добре да се отдръпнат от активния живот, отколкото да очакват чудеса в това състояние. Може би е крайно време да вземете мерки и по отношение на здравето си. Мнозина от вас ще спечелят, ако излагат идеите си в писмен вид. Не се колебайте да използвате добри аргументи при спечелването на нови съюзници в професионалната сфера. Концентрирайте усилията си в посока, от която можете да очаквате конкретни резултати и от материален характер. Не се отказвайте от изпълнението на задачи, възложени ви от началници или клиенти. Отнасяйте се с примирение към проявените от тях капризи.


Везни
Днес мнозина от вас благодарение на адекватните си реакции и високия си професионализъм ще успеят да покачат значително финансовите си приходи. На други от вас ще им се наложи да се справят с изненадващи разходи за подобряване на обстановката в дома. Въпреки това не ви съветвам да се насочвате към крупни инвестиции в ново недвижимо имущество. Избягвайте взимането на всякакви важни решения, които могат да имат съдбовен ефект върху живота ви. Предпазвайте се от крайностите, тъй като те ще объркват живота ви. Направете компромис с нещо не чак толкова значимо за вас, за да постигнете по-голямата си цел.

Скорпион

Срядата за вас ще е с положителен знак, ако не се занимавате с финансови въпроси и операции. Инвестициите като че ли може само да ви навлекат главоболия, отколкото да извлечете някакви положителни облаги. Опитайте се да сте максимално искрени и последователни в изискванията си към близки и партньора в любовта. Не тръгвайте на път, преди да сте уточнили абсолютно всичко до най-малката подробност. Мнозина може да са претоварени с работа, което може да създаде сериозни предпоставки за проблеми със здравословното ви състояние. Оползотворете свободното си време пълноценно, но не забравяйте да обърнете внимание на членовете на вашето семейство.

Стрелец
Контролирайте днес зорко ситуацията във финансовата сфера. Не допускайте да бъдете манипулирани от близък приятел или делови партньор. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще са изключително скептични към отправените им предложения в професионалната сфера. Необходимо е да мислите по-напредничаво, за да се движите напред, защото в противен случай рискувате да се превърнете сами в роби на собствените си принципи. Преодолявайте професионалните затруднения чрез постоянство. Не се отказвайте от мечтите си в делови план, защото накрая ще успеете да убедите и околните в правотата си.

Козирог
В сряда вътрешното ви равновесие ще ви предпазва от предприемане на погрешни ходове от професионален и материален характер. Като че ли много по-лесно ще ви е, ако не правите компромиси, за които реално не сте подготвени. Опитайте се да не правите изказвания, за които по-късно горчиво ще съжалявате, защото може да нараните интереси на някого, от който зависи бъдещето ви. Търпението ви ще се окаже подходяща позиция в работата и най-вече в отношенията с колеги и приятели. Не започвайте промени, които не можете да доведете докрай, това се отнася не само за материалното ви положение, но и за личния ви живот.

Водолей
Добро осъществяване на плановете ще имат тези от вас, които се занимават с творческа или артистична дейност. Пътуванията ще ви носят положителни емоции. Залагайте на интензивния начин на живот. Ще преодолявате лесно трудностите от личен характер, ако сте изобретателни и готови за промени в собствените си навици. Сряда за мнозина ще премине в очаквания. Замислете се какво сте постигнали досега. Малка пауза и временно забавяне на темпото ще ви помогне да преосмислите фактите и да съберете нови сили. Ако проявите достатъчно търпение, ще получите ценна информация най-вече за това как да подобрите финансовото и професионалното си положение.

Риби
Опитайте се да потискате своето нетърпение в професионалната сфера. Обръщайте повече внимание на детайлите в процеса на работа, защото само така ще се движите в желаната от вас посока на развитие. Напълно възможно е на работното си място да бъдете изправени пред вълнуващо предизвикателство, което ще ви отвори нови възможности за изява и в бъдеще. Не губете енергията си за служебни дейности, които не могат да променят бита ви за по-добро. Освободете се от приятелските връзки и контакти, които са ви в тежест. Пазете се от разочарования спрямо приятели и близки. Само в краен случай се отправяйте на дълъг път! Не се колебайте да стабилизирате съществуващата интимна връзка.

 

 

Все още няма коментари

Още

Седмичният хороскоп на Амалия

23.02.2019

2263
Футболна седмица

23.02.2019

38
Хороскоп за петък

22.02.2019

13285

Влез или се регистрирай за да коментираш

×