facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

7505


Овен
В началото на седмицата преосмисляйте внимателно съществуващите възможности в делови план и чак тогава се впускайте в реализацията им. Ще спечелите много повече, ако се научите на стопроцентов контрол върху емоциите и реакциите ви пред колеги, делови партньори и клиенти. Не избързвайте с изявленията и не говорете повече от това, което искате да кажете. Избягвайте крайните емоции в любовта. С предприемчивост, смелост и търпение ще можете да се справяте успешно с текущите си отговорности на работното място и в същото време да поставите и ново начало в деловата сфера.

Телец
Днес за вас ще е от голяма важност да се отнасяте отговорно към възложените ви от началници и високопоставени особи задължения, в противен случай рискувате да загубите гласуваното ви доверие. Не се опитвайте да надскачате обективните си възможности от финансов характер, за да не си причините сериозни загуби в това направление. Напълно възможно е желанията и реалните ви възможности от делови и материален характер напълно да се разминават. Опитайте се да не страдате от вътрешните си колебания, тъй като те ще спъват развитието ви. Въпреки това не предприемайте ходове, чрез които рискувате стабилността си.

Близнаци
Още в първия ден на седмицата на мнозина ще им се наложи да използват всяка свободна минута в професионалната сфера, за да доусъвършенстват или доразвият своите знания и умения. Не се срамувайте да помолите за съвет или да научите по какъв начин колегите ви в службата действат. В случай че ви бъде отправено по-добро предложение, то помислете дали това не е подходящ момент за промяна в живота ви. Активността ви в социалната сфера ще ви помогне да разширите кръга на приятелите си. Опитайте да се освободите от собствените си потребности, като се съгласите да изпълните желанията на интимната си половинка.

Рак
През първия делничен ден се въздържайте да давате пари назаем, дори и финансово да се чувствате стабилни. Опитайте се да преосмислите някои несигурни проекти, към чиято реализация сте се насочили от известно време. Внимателно поставете край на приятелска или любовна връзка. Благоприятно развитие ще постигнете в посока чужбина. На мнозина ще им се дадат шансове, от които на всяка цена е добре да се възползвате както в професионален и материален, така и в личен план. Използвайте понеделника, за да поставите своите условия, които досега поради една или друга причина са оставали на заден план.

Лъв
Днес се опитайте да действате самостоятелно, особено ако искате да постигнете добри резултати. Направете конкретни постъпки за постигането на по-голяма финансова сигурност. Родените в средата на знака да не се колебаят да поставят на обсъждане въпросите и проблемите, които ги вълнуват в професионалната сфера. Добре е да избягвате покровителственото поведение, особено ако не заемате необходимия за това пост, в противен случай рискувате да си спечелите многобройни недоброжелатели сред колегите си. Предпазвайте се от професионални разочарования, като гласувате твърде голямо доверие на колеги.  

Дева
Още в първия делничен ден за мнозина от знака е важно да овладеят някои неочаквани събития в професионалната сфера, тъй като от тях могат да очакват затруднения и сериозни проблеми в съвсем скоро време. Финансовото ви състояние няма да е особено стабилно, но въпреки това избягвайте да взимате пари назаем. По-добре разчетете по правилен начин разходите си. Други ще се нуждаят от обективна равносметка на всичко постигнато от тях до момента. Опитайте да се освободите от обзелото ви раздразнение спрямо членовете на вашето семейство. Добре е да отделите внимание и на своите потребности, дори да е в разрез с очакванията на прякото ви обкръжение.

Везни
В началото на седмицата избягвайте импулсивността в делови и личен план. Намалете темпото на работа, тъй като свръхактивността ще ви подтиква към действия, които при всяко едно положение не са особено подходящи за вас на този етап от време. Стремете се към дискретност и заложете на планирането и организирането на делата си, а реализацията оставете за по-късен етап от време. Около мнозина от вас ще настъпят бързи промени в професионалната сфера, които ще са с дълготраен положителен ефект в материалната сфера. Залагайте на сигурните проекти, за които сте имали достатъчно време да се  подготвите.

Скорпион
Днес вероятно умението ви да предвиждате с абсолютна точност по-голяма част от събитията в живота си ще ви гарантира успешното сключване на сделки, както и подписването на конкретни договори за сътрудничество. Ще преодолявате по-лесно изпречилите се на пътя ви затруднения в професионалната сфера, ако се стремите да не изпускате контрола върху проектите, които са истински значими за вас. Мнозина от вас ще получат новини около свои инициативи, за които от дълго време чакате подходящ момент, за да ги осъществите. Други ще успеят да постигнат сериозна преднина пред своите колеги в професионалната сфера.

Стрелец
В първия делничен ден се опитайте да концентрирате усилията си предимно в една посока, за да постигнете и по-високи резултати. Стремете се към поддържането на високо темпо на работа, дори и на моменти да ви се струва твърде трудно за следване. Избягвайте крайностите във всички направления, особено в материалната сфера, въпреки че ще се радвате на завидни приходи в тази насока. Мнозина от вас ще излязат победители от стар спор, други ще си върнат загубени средства. Вечерта ще е подходяща за романтични изживявания за вече трайно обвързаните в интимно отношение представители на знака. Погрижете се за запазването на отличното си здравословно състояние.

Козирог
И днес собствената ви изява, лични ресурси и близки хора ще са в центъра на вниманието ви. Вероятно е с помощта на ваши приятели, и то влиятелни, да решите важни за вас проблеми. Вашата продуктивност, находчивост и способност да вървите в крак с времето ще се подсилва от хората около вас, на които може да разчитате. Възможно е обаче интуитивната ви природа да долови възникнали тайнствени желания към противоположния пол, както и действия на неизвестни още врагове, неясни и смътни проблеми, свързани с близките ви. Ако се осланяте на интуицията и здравия си разум, а не ставате роб на страстите си, ще се справите с всичко успешно. Възможно е да намерите неочаквани и нестандартни решения.

Водолей
Днес имате достатъчен потенциал, остър и практично работещ ум, за да реализирате важни и дългосрочни цели. Затова независимо от областта ви на изява постарайте се да използвате възможността, която ви се отваря, за подобряване на материалното благосъстояние. Нищо че ще ви се отдава усвояване на нова информация от общ характер, старайте се да не прахосате енергията и времето си в безкрайно философстване по не много ясни материи, от което няма да има особена полза. Денят ви е оцветен от изявения ви собствен чар и нараснали потребности за контакти с всичко красиво и хармонично. Не се впечатлявайте, ако близките ви твърде не одобряват интимните ви контакти.

Риби
Днес не се поддавайте на променливите си емоции, за да се радвате пълноценно на това, което имате. Ще се справяте отлично, ако работите в областта на комуникациите, компютърните продукти, медиите. Ако се сблъсквате с нови и непознати за вас материи, усвояването им зависи изцяло от предварителната ви настройка. Много вероятно е да сте привлечени от духовни или мистични проблеми. Ако сте представителка на нежния пол, нищо чудно да ви се иска по-силно от всякога да имате всякакъв вид красиви и впечатляващи неща - от предмети на изкуството, та чак до красив и известен партньор. Вие имате добра умствена концентрация, която е от значение за справянето с евентуални нови неща.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

19.02.2019

686
Прогноза за времето за 19 февруари

19.02.2019

13
Академията се отказа да връчва "Оскари" по време на рекламите

19.02.2019

11

Влез или се регистрирай за да коментираш