facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

6140


Овен
През днешния ден направете някои уточнения с колеги и делови партньори, особено ако ви се налага да си сътрудничите с тях в конкретен проект или работата ви е по-скоро колективна. Стремете се да не изпадате в неловката ситуация да обяснявате, че не сте причината за нещо недовършено на работното си място. Опитайте да се предпазвате от импулсивни действия във финансовата сфера. Осъществете по-тесни контакти с някои членове на вашето семейство.

Телец
Днес почти всички от знака ще трябва да обръщат внимание на тези от своите инициативи, които до момента са оставали на по-заден план. Не се страхувайте да експериментирате, особено ако това може да ви даде възможност да внесете повече блясък в отношенията с интимната половинка. Колебанието и вътрешните ви съмнения относно новости могат да ви отдалечат от постигането на стабилност в професионално и материално отношение.

Близнаци
В първия ден на новата седмица ускорете уреждането на лични проекти от делови и финансов характер, за да не губите повече време, а да го оползотворите за лична полза. Реализацията ви на работното място ще тръгне в положителна посока. Опитвайте да намирате съмишленици, с които ви обединяват общите цели и интереси както от професионален, така и от материален характер. Въпреки личните ви усилия са възможни финансови загуби.

Рак
През първия делничен ден финансовите ви постъпления ще се дължат главно на работата и сделките, които сте осъществили през миналата седмица. Въпреки този благоприятен факт главоболията ви няма да намалеят, така че внимателно преценявайте всеки свой ход. Не подхождайте твърде резервирано към предложенията, отправени ви от страна на приятел, работодател или делови партньор. Мнозина от знака ще успеят да подобрят финансовите си постъпления.

Лъв
Мнозина от представителите на знака, ще бъдат склонни към проява на нетърпение в работата, което и може да стане причина да си навлечете множество главоболия. Необходимо е да направите равносметка, особено ако не чувствате здрава основа под краката си. Не се опитвайте да проявявате прахосничество, дори и то да е с цел подобряване на стандарта ви на живот. Вглеждайте се в детайлите, защото те ще ви гарантират по-голяма сигурност.

Дева
За всички от знака днес ще е важно да затвърдят позицията, която са извоювали с толкова труд и старание в деловата област. Много е важно да не допускате грешки в професионалната сфера, дължащи се на липсата на предварителна организация от ваша страна. Стремете се съвестно да изпълнявате задълженията си, като обръщате внимание на подробностите в процеса на осъществяване на служебните си задължения. Не губете контрол върху събитията.

Везни
Още от първия ден на новата седмица няма нужда да се напрягате много. Дори ще е добре да забавите темпото на работа и да се отдадете на по-приятни занимания, дори и те да са свързани с друг тип задължения. Опитайте се да отделите време за детайлите, ако искате делата ви да се развиват според очакванията ви. Вероятно мнозина от вас ще осъзнаят грешките, които са допуснали до този момент в любовта и в отношенията с интимната си половинка.

Скорпион
Още първия делничен ден ще ви изправи пред нови възможности за финансова реализация. Възможно е да поставите основите на бизнес инициатива, от която ще печелите добре, а и социалният ви статут значително ще се подобри, особено ако изберете правилните партньори, с които да осъществите желанията и стремежите си. Полаганите от някои от вас усилия в последно време в любовта ще започнат да дават първите положителни резултати, но ще е за кратко.

Стрелец
Днес ще разполагате с достатъчно енергия и желание, за да утвърдите името си в професионалната сфера. Напълно възможно е мнозина от вас да се устремят към осъществяване на някои планове, свързани с разширяване на своите знания, както и с допълнително обучение. Друга част от знака ще се стреми към постигането на по-голяма близост във взаимоотношенията с колеги, приятели, близки и не на последно място с интимната половинка и родителите си.

Козирог
Днес се стремете да изграждате на здрава основа новите си инициативи от професионален характер, като се погрижите pа съответните контакти. Не се страхувайте да разгърнете напълно деловите си възможности. От голямо значение ще се окаже стремежът ви да сте максимално гъвкави, ако искате околните да се съобразяват с желанията ви. Родените в началото на знака е възможно да реализират покупко-продажба, която ще е изключително изгодна.


Водолей
Мнозина от знака днес ще печелят благодарение на малкото думи, с които ще се изразяват в работата. Част от вас ще бъдат поставени в условия, в които да могат да разгърнат своята инициативност и заложби. Ще сте лишени от присъствието на негативно настроени към живота особи, което ще ви даде повече виталност. Внесете разнообразие в хобитата си и потърсете ново. В любовта удовлетворението ви ще се дължи на разбирателство с интимната половинка.

Риби
Първият делничен ден ще е успешен за вас, ако се опитате да избегнете действията, които в крайна сметка могат да се окажат доста рисковани в професионалната сфера. Стремете се да организирате така своите инициативи, че да имате време за всичко, което сте планирали както в делови, така и в личен план. Здравето на някои може да стане повод за безпокойства заради началото на вирусно заболяване, но овладяването на ситуацията там зависи от вас самите.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

15.10.2019

1763
Прогноза за времето за 15 октомври

15.10.2019

26
Хороскоп за вторник

14.10.2019

2102 1

Влез или се регистрирай за да коментираш

×