facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

10793


Овен
Първият ден от новата седмица за мнозина от представителите на зодия Овен ще мине под знака на самотата, дори и да са в компанията на близки приятели. Не си позволявайте волности с парите, тъй като това може да ви донесе само неприятности. Напълно възможно е някои обстоятелства и събития да ви настроят на носталгична вълна и да сте обзети от емоции, причинени от миналото ви. Опитайте се да гледате положително на живота си.

Телец

В понеделник ще можете да установявате лесни контакти с нови лица в обкръжението си, които да изиграят важна роля в живота ви в бъдеще. Стремете се да премахнете някои стари неразбирателства с интимната си половинка. На някои ще им се иска да осъществят отдавна планирани пътувания на къси или дълги разстояния. Можете да очаквате промяна в начина ви живот в положителна посока, ако сте направили всичко необходимо за нея.

Близнаци
Днес внимавайте с чисто материалните цели, тъй като там рискувате да допуснете грешка, която да ви коства много. Не злоупотребявайте с удоволствията и поверената ви власт, дори и да искате да промените някои неща в своя изгода. Желанията ви ще са свързани с преживяването на нови любовните приключения, но те няма да са подходящи за трайно обвързаните от вас. Може би за някои от вас ще е добър ход, ако си признаят допуснатите грешки пред интимната половинка.

Рак
Днес за почти всички от знака е наложително да използват по правилен начин енергията си по отношение на личните си делови проекти, ако искат да се поздравят в съвсем скоро време с успех. Първият ден от седмицата не е подходящ за проява на ексцентричност, особено когато става въпрос за взаимоотношенията ви с близки, роднини или познати. Не злоупотребявайте с удоволствията. Не осъществявайте необмислени покупки за дома или офиса си.

Лъв
Опитвайте се педантично да подхождате към задълженията си, защото само така ще съумеете да превърнете желанията си в реалност. Ще можете да контролирате отрицателните влияния, ако знаете докъде точно се простират възможностите ви в професионален и материален план. Не се страхувайте от новости в личния си живот. От изключителна важност за някои от знака ще е необходимостта да реагират навреме на отправени им предизвикателства.

Дева
Не взимайте решения, които могат да ви ограничат в бъдещите ви действия. Стремете се към по-голяма независимост в професионалната сфера, но в същото време ще е подходящо  да се научите да работите успешно и в голям колектив, в противен случай ще останете неразбрани и недооценени. Ще ви е необходима интуиция и здрав разум, за да можете да се справите с инерцията, възникнала вече в отношенията ви с интимната половинка.

Везни
Особено внимание отделете на тези свои занимания, за които обикновено никога не ви остава свободно време. Опитайте се поетапно да премахвате пречките от финансово естество. Прегледайте щателно личната си документация и не пропускайте внимателно да прочетете изпратените до вас писма. Стремете се да премахвате трудностите от пътя си, защото само така ще съумеете да вървите с бавни, но сигурни крачки в правилна посока.

Скорпион
По всичко личи, че ще ви липсва достатъчно увереност, с което може да се обясни и поведението ви да привличате в инициативите си хора, на които можете да разчитате. Не се колебайте да преследвате докрай целите си, дори и да сте спъвани от множество обстоятелства от страна на конкуренти или недоброжелатели. Избягвайте да предприемате действия в професионално и материално отношение, които могат да заплашат стабилността ви в тези две направления.

Стрелец
Мнозина от вас ще разполагат с нов приток на енергия, която ще ви помогне да осъществите част от мечтите си, свързани с професионалната сфера. Наложително е обаче да спазвате реда, наложен много преди вас на работното място. Не се опитвайте да променяте правилата, само защото не са ви угодни. Внимателно разрешавайте въпросите от финансов характер. Не се страхувайте от новото и непознатото в личен план, защото в тази насока за вас няма да съществуват изненади.

Козирог
Ще имате желание понеделникът за вас да е изпълнен с динамика, но по-вероятно е да станете жертва на еднообразието и скуката. Очакват ви многобройни контакти с нови лица, които отскоро са част от прякото ви обкръжение. Стремете се към постигането на хармония в отношенията с интимната си половинка. Не прекалявайте с удоволствията, тъй като те могат да окажат неблагоприятен ефект и върху здравословното ви състояние. Бъдете предпазливи в действия и реакции.


Водолей
Мнозина от вас ще са подвластни на спомените по отдавна изгубена любов. Отворете мисълта си за новото, което навлиза в личния ви живот. Не се страхувайте и от промени на работното място, дори и те за момента да са само слухове. Опитайте се по достойнство да отговорите на многобройните предизвикателства, отправени ви от съдбата. По-голяма част от представителите, родени под този зодиакален знак, ще се надяват на протекция и помощ от страна на влиятелни особи.

Риби
Опитайте се да стабилизирате положението си в материалната сфера, като направите точен разчет на приходите и разходите си и определите точно границите на обективните си възможности в тази насока. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще сключват изгодни съюзи както в професионален, така и в личен план. Необходимо е да контролирате нетърпението си, особено в контактите си с възрастните представители от вашето семейство. Внимателно инвестирайте средства в ново начинание.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

14.10.2019

1485 1
Прогноза за времето за 14 октомври

14.10.2019

49
Седмичен хороскоп за 12 октомври

12.10.2019

2655

Влез или се регистрирай за да коментираш

×