facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

12322

Овен
И днес собствената ви изява, лични ресурси и близки хора ще са в центъра на вниманието ви. Вероятно е с помощта на приятели да решите важни за вас проблеми. Вашата продуктивност, находчивост и способност да вървите в крак с времето ще се подсилват от хората около вас, на които ще разчитате. Ако се осланяте на интуицията и здравия си разум, а не ставате роб на страстите си, ще се справите с всичко успешно. Възможно е да намерите неочаквани решения.

Телец
Независимо от областта ви на изява използвайте възможността, която ви се отваря за подобряване на материалното благосъстояние. Нищо, че ще ви се отдава усвояване на нова информация, старайте се да не прахосате енергията и времето си в безкрайно философстване на немного ясни материи, от което няма да има особена полза. Денят ви е оцветен от изявения ви собствен чар и нараснали потребности за контакти с всичко красиво и хармонично.

Близнаци
Днес не се поддавайте на променливите си емоции, за да се радвате пълноценно на това, което имате. Ще се справяте добре, ако работите в областта на компютърните продукти и медиите. Ако се сблъсквате с непознати  неща, то усвояването им ще зависи от предварителната ви настройка. Имате добра умствена концентрация, която е от значение за справянето с евентуални нови неща. Използвайте практичната си мисъл и работеща интуиция.

Рак
Вашите емоции и дела ще са свързани освен с кариерата и с дома също и с партньора. В професионалната сфера използвайте опита и интуицията си, когато става въпрос за решаване на сложни и немного ясно формулирани проблеми. Не се учудвайте, ако от приятели чуете мнения и съвети по повод на партньора, но вие всъщност най-добре знаете как да постъпвате. Ако се занимавате с обучение от какъвто и да е характер, периодът ви е много добър и успешен.

Лъв
Днес ще имате добри условия за запазване и увеличаване на собственото ви благосъстояние чрез професионална изява или с помощта на партньора ви, особено в сферите на интелектуалния труд. Някои трябва да се пазят от прибързани решения както изобщо, така и конкретно за сключване на брак. В интимната сфера почти всички от знака имат отлични възможности да проявят енергичност и да доставят щастие и удоволствие на партньора си.

Дева
В първия ден на седмицата ще имате подкрепа от енергиите на планетите, но може би и известно напрежение, докато намерите решенията. Имате много шансове за интимни контакти, но ако се изкушите това да са хора от работната ви среда, клюките и одумванията са ви в кърпа вързани. Изобщо пазете се от невъздържаност както в личните, така и в професионалните контакти. Може неочаквано да почувствате изострен стремеж към материална обезпеченост.

Везни
Имате енергия и сила, но се опитайте да им дадете конструктивни рамки. Възможно е и приятно да бъдете изненадани с парична сума или придобивка от роднини. В домашна среда зачитайте достойнството на другите, за да не ви обвинят в тираничност. По правило имате добри условия за разбирателство с близките и познатите си, подсъзнателно обаче може да се разкъсвате между дълбоки и страстни изблици на чувства и крайна самодисциплина.

Скорпион
Днес ще имате енергия в излишък, за да преследвате и постигате целите си. Можете да получите помощ, ако ви се наложи, от родители и приятели, Реализирайте и възможностите си да направите работното място още по-удобно чрез реорганизация или с нови приспособления. Може да изпитате и влечение към далечни непознати места с мистична слава. Ако ви се наложи да преследвате духовни цели, можете да разчитате на рутина и бързи решения.

Стрелец
Днес мотивацията ви ще има определяща роля при постигането на набелязаните от вас цели. Успехите ви ще се измерват не само с резултатите, но и на базата на мнението на началниците, клиентите или деловите ви партньори. Шансът в професионалната сфера ще е на ваша страна, но ще ви се наложи да направите някои жертви в името на резултатите, които искате да постигнете. От голямо значение ще се окаже способността ви да предвиждате някои събития

Козирог
Опитайте да не се впускате в неоснователно експериментиране само за да задоволите екстравагантните си потребности. Не се колебайте, когато на пътя ви възникнат трудности, по-добре е да ги приемете като част от пътя към успеха. Ще достигнете до парични печалби, ако сте предприемчиви и прецените доколко можете да си позволите лукса да рискувате инвестираните от вас средства. Гаранциите ви ще идват от правилно сключените съюзи и договори.

Водолей
С цената на всичко се предпазвайте от попадането в зависимост,  дори от личности, които не считате за сериозна заплаха поради не дотам влиятелното им положение в деловата сфера. Опитайте се да следвате съвестно поетите ангажименти без значение дали имате друг приоритет през днешния ден. Не пренебрегвайте някои разногласия и несъответствия във вашите потребности и тези на интимната ви половинка. Финансовото ви състояние ще се подобри.

Риби
В първия ден на новата седмица поддържайте високо темпо на работа, дори на моменти да се чувствате изморени от прекомерните усилия да сте във върхова форма. Стремете се да преценявате обективно възможностите си в материалната област. Отнасяйте се с повече преданост към близките и приятелите си. Постарайте се да планирате ангажиментите си, без да приемате твърде емоционално предизвикателствата, отправени ви от недоброжелатели.

Все още няма коментари

Още

Прогноза за времето за 15 ноември

15.11.2019

87
Хороскоп за петък

15.11.2019

808
Хороскоп за четвъртък

14.11.2019

1359

Влез или се регистрирай за да коментираш

×