facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

20312

Овен
През първия ден от седмицата се доверете на инстинктите си както в професионален, така и в личен план. Мнозина от вас ще бъдат изцяло погълнати от забързания ритъм, което може да притъпи до известна степен усета ви към обикновените неща. Възможно е несъзнателно да пренебрегнете желание на интимната ви половинка. Взимайте под внимание детайлите в процеса на работа, но не се опитвайте да се губите в подробности, за да не се лишите от приятни занимания.

Телец
В първия ден на седмицата мнозина от вас ще се радват на стабилни приходи, а някои - на добра популярност сред колегите си. Това от своя страна ще ви даде възможност да имате нови шансове за постигането на лично удовлетворение в професионалната сфера. Тези, които не са го сторили, ще съумеят да стабилизират парите си, ако се освободят от стари задължения от административен характер. Пътуванията ще са благоприятни.

Близнаци
В първия ден на седмицата е необходимо да докажете, че вярвате в себе си, особено когато става въпрос за работа. Останете верни на принципите си, но се опитайте да сте максимално гъвкави и да отговорите по правилен начин на новите условия, които ви се предоставят в професионалната сфера. Ще се радвате на добри постъпления. Ще получите приятни известия отдалеч. Ако ви се наложи да вземате решения, се отнасяйте с повишено внимание.

Рак
Още от първия ден на седмицата с лекота ще можете да излагате своите идеи независимо дали ще са в писмена или устна форма. Предпазвайте се от склонността си да създавате интриги на тези, които не са съгласни с позициите, които заемате или преследвате. Ще имате успех с парите, но не ви препоръчвам да правите крупни покупки, макар да ви се струват наложителни. Избягвайте компанията на хора, които могат да ви натоварят с проблеми, които не ви засягат.

Лъв
Днес почти всички от знака ще постигат успешни резултати на работното си място, ако се стремят с бързина и точност да се освобождават от затрудненията в процеса на работа. Заобикаляйте се с положително настроени към живота личности. Не позволявайте да бъдете манипулирани или използвани, въпреки че е по-вероятно вие да се опитате да установите контрол върху заобикалящите ви. Това може да породи и множество търкания.

Дева
Днес е вероятно действията ви да зависят от други хора, но това няма да окаже влияние върху крайния резултат, защото ще сте съпътствани от късмет. Като че ли вашето слабо място ще са чувствата. Въпреки вродената ви прозорливост ще е добре да се въздържате от коментари, особено ако са насочени към конкретна особа независимо дали става въпрос за подчинен, колега или враг. Опитайте се да отложите договори, ако търсите финансова изгода от тях.

Везни
Днес се опитайте да не навлизате във финансови отношения с приятели. Ползата от този съвет ще разберете скоро, защото според звездните влияния външната ви поддръжка ще е значително ограничена. Вечерта някаква ситуация ще ви наложи да проявите по-голяма съобразителност, особено ако се намирате в компанията на колеги. Не казвайте неща, за които в бъдеще можете да съжалявате. Не се опитвайте да прехвърляте своите отговорности и грешки.

Скорпион
Днес мнозина от знака ще успеят да пробият път на някои свои стари инициативи. Опитайте да се заобиколите със съмишленици или поне да имате подкрепата на влиятелна особа. Работата ви в колектив ще доведе до повече от отлични резултати. Не се поддавайте на провокации, които могат да навредят на имиджа, който сте градили с толкова труд дълго време. Не обръщайте внимание на слуховете и интригите, които се опитват да създават около вас.

Стрелец
Понеделник ще е благоприятен за какъвто и да е било тип операции в професионалната сфера. Затова е необходимо да се предпазвате от опитите на по-силните да ви покровителстват и да разполагат с пълния набор информация. Мнозина ще се опитат да разширят контактите си, дори това да е свързано с чести пътувания, премествания и лишения, особено от гледна точка на личния живот. Добри ще са резултатите за тези, които са започнали съдебен спор.

Козирог
Още в понеделник по-голяма част ще станат жертва на множество пречки в работата. Може би сега денят е подходящ да намалите темпото, за да си дадете сметка къде се намирате и колко далеч можете да достигнете. Съвсем спокойно мнозина от вас трябва да се възползват от някои шансове от материален характер. Възможно е много от вас да се разочароват от действията или думите на свой близък. Опитайте се да не бъдете крайни в разсъжденията.

Водолей
Днес, типично за вашата зодия, ще трябва да се справяте с проблеми от емоционален характер. Мнозина трудно ще изживеят промени на работното място, особено ако са следствие на интриги. Добре е да не се поддавате в плен на първичните си импулси. Увереността ще ви превърне в безспорни победители. Не си позволявайте лукса да злоупотребявате с положението си на работното място. Опитайте се да останете верни на принципите си.

Риби
Като цяло за знака днес трудно ще можете да добиете представа за ситуацията си в професионалната сфера, особено ако затваряте сетивата си пред очевидното. Някои от знака ще се занимават с уреждането на въпроси от чисто емоционален характер. Едва ли ще ви е лесно да вземете конкретни решения в тази насока, тъй като по-скоро въпросът, пред който ще сте изправени, е дали да съхраните вече съществуващата връзка, или да я прекратите.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

11.12.2019

376
Прогноза за времето за 11 декември

11.12.2019

14
Хороскоп за вторник

10.12.2019

1204

Влез или се регистрирай за да коментираш

×