facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

1768


Овен
Понеделникът ще бъде благоприятен за вас. Мнозина може да подобрят положението на работното си място или да получат гаранции в личния живот. За всички е добре да не форсират събитията, понеже звездната обстановка е  неблагоприятна. Днес Овните ще трябва да проявят търпение и да изчакват, особено за важни неща. Родените в края на знака ще имат здравословни проблеми, а при останалите може да се усложнят отношенията им с приятели.

Телец
Понеделник ще ви позволи да се върнете на предни позиции. Почти всички ще подобрят взаимоотношенията си с шефовете, за да си изяснят своите главни цели. На някои ще се наложи да правят компромиси в професионалната сфера, които не са особено по вкуса им. За родените в началото на знака е възможен спад на самочувствие, което да се отрази на работата им. При мнозина Телци ще се активизират личният и културният живот, ще се появят повече приятели.    

Близнаци
Понеделникът ще премине под влиянието на Уран, който може да донесе в живота ви стихийни промени. Някои от тях могат да засегнат личния живот, работата, при други - абсолютно нови планове, например от необходимост от преместване. Можете да съберете много информация, която ще ви позволи да решите въпроси, които висят от миналата седмица, ще се справяте добре с документи и договори. Положете усилия за по-добри и балансирани връзки.

Рак
Днес ще останете встрани от промените около вас. Възможно е проблемите ви да са от колеги или от лица, които заемат отговорни постове в обществото. Наложително е да се реализирате с постоянство, без да губите чувството си за баланс и справедливост. В деловото партньорство ще ви бъде трудно да контролирате обстоятелствата. Ще ви се налага все по-често да отстъпвате, да приемате чуждите правила, да свиквате с непривични условия в работата.

Лъв
При мнозина денят носи повишена вяра в собствените сили. Стремете се да подпомагате хората около себе си, без да ги задушавате с любовта си. Не задължавайте околните да се съобразяват с вашите капризи, особено ако вие не сте склонни да изпълнявате техните. Финансовото ви състояние няма да се промени, но това не значи, че трябва да харчите с лека ръка или пък да давате пари назаем. В любовта не разпилявайте вниманието си в няколко посоки.

Дева
При мнозина е напълно възможно да изгубят мотивация и желание да мислят за сериозни проблеми. Въпреки това ще бъдете доволни от деловите и личните отношения, възможни са изгодни съюзи, свързване с надеждни партньори, укрепване на брака или любовния съюз. А и звездите днес не ви даряват с особена амбициозност, така че ще сте доволни и от малкото, което ви се предоставя.  Постарайте се да не предприемате строги действия.

Везни
Днес ще забележите, че постигате стабилност в професионално и материално отношение. Проектите ви ще се изпълняват и старите проблеми ще са на път да бъдат решени. При родените в началото на знака ще се появи възможност да привлекат към себе си нови партньори, активно да се проявят в преговори и посредническа дейност.  Препоръчително е да следите здравословното си състояние, защото не са изключени слаби проблеми в тази насока.

Скорпион
Днес по-голяма част от знака ще съумеят да се справят с доста трудности от финансов характер. Напълно възможно е да искате едно, а да получавате друго и трудно да отстоявате позиции. Може да се появят и стресови обстоятелства. Тези аспекти ще са засилени за вас в професионалната сфера. Напълно възможно е да искате повече от даденостите ви, но едва ли ще успеете да превъзмогнете ограниченията. Може да чувствате и силна зависимост от други хора.


Стрелец
Днес почти всички от знака ще открият стимули за добри резултати.  Лесните успехи могат да ви подложат на изкушения както в работата, така и в личен план. Вероятно част от вас ще се колебаят между две възможности, които ще имат своите предимства. Финансовата ви стабилност не е гарантирана, но ще можете да контролирате по-важните процеси и плащания, засягащи ви пряко. Добре ще е, ако съблюдавате реда, особено ако денят ви е изпълнен с рутинни ангажименти.

Козирог
Стремете се да съхраните концентрацията си при осъществяването не само на малките ви проекти, но и на големите. Не допускайте да сключвате договор за сътрудничество с лица, които са били некоректни с вас. В любовта по-ясно изразявайте своите чувства и мисли, за да стопите съществуващите все още различия между вас и интимната ви половинка. Тези, които работят в област, където комуникациите доминират, да очакват добра реализация.

Водолей
Стремете се да следите развитието на започнатите от вас инициативи преди време. Не позволявайте да се лишавате от нови шансове в деловата сфера, особено ако ви позволят да разширите своите правомощия. Лесно ще създавате приятелства и познанства. Ще се радвате на отлична подкрепа и популярност сред високопоставени особи и началници. За родените в средата на знака многобройните делови контакти ще имат определящо влияние върху тях.

Риби
Рибите ще се окажат на предната линия. Мнозина от вас смело ще се опитат да променят  стила си на живот, работата, личните приоритети, кръга на общуване. Можете да пресеете ненужните делови проекти и личните отношения, които отнемат прекалено много сили. Понеделникът ще бъде доста наситен и с приятни новини. Няма да е лесно да проявите своята воля, но трудностите няма да ви спрат да го направите. Желателно е да имате резервни пари.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

26.06.2019

4763
Прогноза за времето за 26 юни

26.06.2019

40
Хороскоп за вторник

25.06.2019

1876

Влез или се регистрирай за да коментираш

×