Quantcast
Хороскоп за понеделник | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

6 341

Овен

Днес мнозина от вас ще трябва да се въздържат от започване на необмислени инициативи в професионалната сфера. Не отлагайте твърде дълго обаче провеждането на някои разговори с делови партньори или колеги на работното място. Не губете присъствие на духа, ако се сблъскате с някои непредвидени затруднения с осъществяването на конкретен проект, по който работите от известно време. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще трябва да използват по възможно най-рационалния начин способността си да бъдете убедителни. Талантите ви в тази насока могат да отворят множество врати пред вас, така че не се лишавайте от тях при всеки предоставен ви момент.

Телец

Днес се стремете умът и разумът да доминират във вашите действия. Не си затваряйте очите пред очевидното, дори и да не ви харесва достатъчно текущата ситуация както в личен, така и в професионален план. Не допускайте негативна нагласа, дори и делата ви в професионалната сфера да не се развиват според очакванията ви. Стремете се към уравновесяване на текущото положение в делови и материален план, въпреки че приходите ви ще се съхранят повече от завидни. Контактите ви ще са изключително обогатяващи с течение на времето, особено ако очаквате конкретно развитие и подкрепа от страна на високопоставени особи. Поемайте ангажименти, които са от вашата компетенция.

Близнаци

На мнозина концентрацията в действия, предприети в подходящия момент, ще помогне да се освободят от затруднение, възникнало преди време от административен характер. Облагодетелствани ще сте и в материалната сфера, където разходите ви значително ще намалеят с премахването на пречките. Можете да се надявате на финансово разрастване, в случай че сте взели необходимите мерки срещу някои рисковани положения. Опитайте се да откриете логични решения на съществуващите проблеми от личен и любовен характер. Стремете се да сте предан и искрен партньор и приятел, тъй като това ще ви помогне да превъзмогнете множество трудности както в делови, така и в личен план.

Рак

Още от първия делничен ден избягвайте сантименталността си, тъй като тя ще ви пречи да взимате разумни решения. Опитайте се да разграничите професионалния си от личния живот. По рационален начин използвайте спестените от вас средства в материалната област, като не допускате неоснователно увеличаване на разходите си. Възможно е да получите неочаквана печалба, която да ви позволи да направите някои покупки. Мнозина от вас ще трябва да планират внимателно предстояща инициатива от професионален характер, която вероятно ще е свързана и с предприемане на пътуване. Други - да не отлагат важен разговор с интимната си половинка.

Лъв

Днес е добре да следвате стриктна организация, за да разполагате с достатъчно време, през което да се справите с текущите си ангажименти. Темпераментът и своеволието ще бъдат доминиращи при вас днес. Сами ще вземате решения и сами ще се справяте с проблемите, без да се вслушвате в чуждо мнение, но пък няма да забравите да демонстрирате собствената си правота. Финансовото ви състояние значително ще се подобри с нарастването на неочакваните ви приходи. Конкретно приятелство или близък контакт с познат ще стане повод да научите за добра възможност от материален характер. Не се отказвайте лесно от предоставените ви възможности за да се развивате в желаната от вас посока.

Дева

На практика днес за вас едва ли ще има област, в която да не се справите добре. Многото задачи, с които сами сте се нагърбили, ще ви карат непрекъснато да бързате, сякаш ще ви е нужна всяка секунда. Ще се съчетават амбиции и артистичност и това твърде често ще ви води до неочаквани на пръв поглед ситуации. Без никакви проблеми ще надхвърляте средното ниво, но дали ще направите повече, зависи единствено от вас. За съжаление и най-дребните пречки може да преобърнат слънчевото ви настроение и желанието ви за работа може да изчезне за минути. И ако в желанието си за професионални победи намирате някаква мотивация, то нещата в личния ви живот не стоят така.

Везни

Склонността ви да се предоверявате на хора, които имат редица допирни точки с вашите делови интереси, ще провокира редица главоболия за вас в първия ден на седмицата. Притеснени от успехите ви в служебен план и откриващия се шанс да подобрите позициите си, някои ще се опитат да попречат на реализацията на плановете ви. Съюзници на работното ви място обаче няма да ви липсват и ще съумеете да излезете победители от ситуацията, без да го демонстрирате. Възможно е да възникнат недоразумения с брачния или интимния ви партньор и причина за това ще бъде увлечението ви по някоя, очарователна не само в думите, Дева.

Скорпион

Сигурно на мнозина представители на знака днес ще им досади някой раздразнителен и нервен шеф, който ще иска непрестанно да му се угажда, а сам няма да е наясно с критериите си. Всичко това скоро ще ги изнерви и ще махнат с ръка на работата, като най-вероятно ще се ограничите във вършене на най-необходимото. Останалите обаче трябва да не се притесняват - способностите им няма да останат незабелязани. Пазете се да не пренесете свойственото за вас нервно напрежение от работна обстановка и вкъщи. Разбирателството и мирът там зависят изцяло от вас. Най-добре ще е да прекарате колкото можете повече време в уединение.

Стрелец

Амбициите ви в работата ще помогнат да мобилизирате всичките си сили и енергия, за да покажете на какво сте способни. Недостатък може да се окаже стремежът ви да избързвате с инициативи, които със сигурност ще ви създадат някои усложнения. Ако някой успее да премахне присъщото ви колебание, вие ще знаете какво да направите в подходящия момент на подходящото място. Недоволството ви от Скорпион и от предпазлив Телец ще провокира у вас борбеност. Толкова сте замислени за проблемите в работата си, че приятелите ви безуспешно ще се опитват да ви накарат да помислите за нещо друго - например за любов.

Козирог

В доста примамлива светлина днес делови партньори ще ви представят своя оферта, в резултат на което могат да ви въвлекат в неизгодна сделка. При вашия характер е трудно да допуснете това, но ако се случи, ще ви коства доста нерви и финансови загуби. Затова мислете добре и съберете повече информация, дори и от странични хора. Характерното за вас е, че през целия ден предварителната ви нагласа няма да отговаря на това, което ще се случва. Което в никакъв случай не означава, че нещата при вас вървят към лошо. Някои на светско парти ще срещнат човек, който може да им е полезен. При общуването си с него разчитайте предимно на интуицията си.

Водолей

Неспокойната ви и твърде често безпричинно оптимистична натура трудно няма да обръща внимание на продължаващия застой във финансовите ви дела. Обещанията на ваши приятели за съвместен бизнес няма да се изпълнят и това ще промени много от първоначалните ви планове. Сигурно ще се убедите в точността на израза "Като не върви, не върви", защото пък най-близките ви ще се подразнят от факта, че не изпълнявате ангажиментите си към тях. Към края на днешния понеделник най-вероятно ще ви се наложи да изминете доста обиколни пътища, докато уредите проблемите. Доста изнервящи обстоятелства ще се отразят на настроението ви и ще трябва да се пазите от тях.

Риби

В днешния понеделник не робувайте на ограниченията и стереотипите, а насочете силите си за изява натам, накъдето ви тласка въображението, и не се спирайте пред нищо за да дадете изява на творческите си способности. Днес мнозина ще имат шанс за изява в нова за тях област, ако не се разколебаят от мисълта, че усилията им могат да не получат признание. За друга част от представителите на знака през целия днешен ден ще е добре да прекарват повече време извън дома си, за да не се зареждат с отрицателни емоции. Не без основание можете да очаквате проблеми в семейството. Изисквайте по-малко и показвайте по-голяма толерантност към околните.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

03.12.2021

1705
Хороскоп за четвъртък

02.12.2021

2691
Хороскоп за сряда

01.12.2021

4758