facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за понеделник

1847

Овен
В началото на новата седмица мнозина от родените в знака могат да разчитат на добра поддръжка в професионалните си инициативи. Добре е да намалите поне за кратък период от време темпото на работа, за да постигнете отлична емоционална, психическа и физическа устойчивост. По-голяма част от вас ще разполагат с възможности, които ще им позволят да реализират личните си амбиции, без да се натъкват на обичайните пречки и трудности.

Телец
Продължавайте да действате настъпателно и постоянно в предприетите от вас инициативи, дори още да не виждате реални резултати от усилията си. На родените в средата на знака ще им се предостави възможност да преоткрият едно равновесие в професионалната сфера. Предвидете неотложните си предстоящи разходи. Разходите ви най-вероятно ще са големи около конкретно недвижимо имущество. Мнозина ще вземат решение за обвързване в любовта.  

Близнаци
Още с настъпването на новата седмица ще трябва да проявите самоконтрол в професионалната сфера и да не предприемате никакви рискове във финансово отношение. Опитайте се да превъзмогнете някои непредвидени разходи с правилно планиране, като изясните приоритетите, от които не можете да се лишите засега. Дори да се натъкнете на проблеми в работата, опитайте се да не пренасяте недоволството си в личния живот.

Рак
Стремете се да сте навреме както на работа, така и за вече уговорени от вас срещи. Контролирайте поведението си, тъй като в крайна сметка светът не се върти около вас. По-голяма част от знака ще са склонни да обръщат поглед към миналото си, отколкото да се вълнуват от въпросите, касаещи бъдещето им. Не се поддавайте на провокации както на работното място, така и в контактите си с представители от вашето семейство.

Лъв
Добре е да укрепите подходящо надеждите и положителната си нагласа, тъй като това ще ви помогне да печелите на своя страна благодетели сред високопоставените особи. Избягвайте да се насочвате към преследване на чисто материални цели, тъй като едва ли ситуациите в тях ще се развиват според предварителните ви планове. За да успеете, трябва да избягвате фалша и да използвате умението си да променяте реалността в своя полза.

Дева
Стремете се да излагате с лекота идеите си независимо от човека срещу вас. Опитайте се да не пренасяте проблемите от службата у дома. Предпазвайте се от нервно напрежение, тъй като ще ви пречи правилно да разчитате сигналите, дадени от прякото ви обкръжение. Наложително е да сте добре информирани, тъй като това ще ви помогне да вземете правилните решения, от които да спечелите както в делови, така и в материален план.

Везни
Като че ли ще ви е трудно да приемете грешките, допуснати от прякото ви обкръжение. Откритият диалог и желанието за справяне с текущата ситуация ще ви дадат шанс да превъзмогнете недоразуменията помежду си. Ще постигнете резултат във финансово отношение, но като че ли просперитетът ви в тази посока няма да е особено траен, ако не направите преоценка на стила и нивото на живот, който водите. Склонни сте към лукс, от който можете да се лишите.

Скорпион
Необходимо е да си наложите самодисциплина, която няма да ви позволи да попаднете в ситуация да не можете да се контролирате. Обръщайте повече внимание на приятелите и близките си. Подбудите на мнозина от вас ще останат неразбираеми за заобикалящите ви в професионалната сфера. Напълно възможно е да се опитате да надскочите реалните си възможности, но едва ли това ще даде очакваните от вас резултати в професионален и материален план.

Стрелец
Вероятно ще получите новини от далеч, които могат да ви настроят на носталгична вълна. Не съжалявайте за нищо пропуснато, защото няма да можете да се насладите с пълна сила на това, с което разполагате в момента. Не нарушавайте вече установените преди вас правила в професионалната сфера. Опитайте се да сте последователни в желанията си и към интимната си половинка, защото рискувате да влезете в сериозен конфликт.

Козирог
Пригответе се за някои неочаквани обрати в отношенията с хората, с които работите. Повечето трябва да отделят време, за да намерят изход от създалото се положение. Колкото и сили да вложите, ще трябва да се примирите. Нещата няма да се подредят толкова скоро, колкото очаквате. Бъдете умерено активни, за да ви стигнат силите за по-дълъг период. Всеки ще ви е виновен за нещо. Това положение ще ви създава чувството, че сте предадени.

Водолей
Стремете се към създаването на комфорт и материална обезпеченост, която ще внесе равновесие в мислите и чувствата ви, а също така ще ви осигури и здрав сън. Мнозина от вас ще постигнат стабилност в професионалната сфера благодарение на умението си да се намират поне с няколко крачки в бъдещето. Ще търсите спокойствието и уюта на дома. Ще искате да бъдете заобиколени от любовта и грижите на интимната си половинка.

Риби
Налагайте си желязна самодисциплина в службата и резултатите няма да закъснеят. В любовта ще сте склонни да пренебрегвате желанията на интимната половинка. Избягвайте напрежението във всичките му форми, ако искате да живеете в хармония, която ще ви позволи да се справите успешно с всичко текущо на работното място. Можете да се надявате на издигане в социален план, където контактите ще изиграят важна роля в живота ви като цяло.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за четвъртък

27.06.2019

1402
Прогноза за времето за 27 юни

27.06.2019

23
Хороскоп за сряда

26.06.2019

5707

Влез или се регистрирай за да коментираш

×