facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък, 8 март

10798


Овен
В края на седмицата позитивната нагласа ще ви помогне да се освободите от затруднения, които осуетяват решенията ви от делови и материален характер. Опитайте да се съобразявате с новостите, настъпващи в живота ви, като ги пригодите според собствените си нужди и вкусове. На по-голяма част от вас ще им бъде трудно да овладеят събитията в професионалния си живот. Стремете се да обмисляте внимателно решенията и избора, към който се насочвате.  

Телец
Петък ще ви донесе сполука в добре планирани от вас инициативи. Напълно възможно е част от вас да се насочат към осъществяване на нови проекти, за чиято подготовка отделиха голяма част от свободното си време. Компромисите от делови и материален характер ще имат положителен ефект върху вас, но не така розово ще е положението със здравето ви. Избягвайте действия, които могат да подкопаят сигурността ви. Не се доверявайте на приятелски съвети.

Близнаци
Днес мнозина от вас ще пътуват, което ще окаже позитивен ефект върху реализацията им. Избягвайте конфликтни положения в отношенията си с приятели и близки. Имайте едно наум, ако бъдете приканени да инвестирате средства в област, за която ви липсват достатъчно познания. Не приемайте драматично претърпените от вас загуби от материален характер. Не влошавайте допълнително отношенията си с интимната половинка поради липса на доверие. 

Рак
Днес мнозина трябва да са психически подготвени да се заловят с още едно професионално задължение, което може да окаже въздействие върху бъдещето ви. Финансовото ви състояние ще се подобри с увеличаване на ангажиментите ви. Вероятно ще получите загубени пари или някаква вещ. Лекотата, с която ви се удава всичко, вероятно ще ви накара да градите големи планове и проекти, свързани тясно с професионалното ви осъществяване.  

Лъв
Днес се опитайте да овладеете развитието на събитията във финансово и лично отношение. Не допускайте стари грешки спрямо интимната си половинка, тъй като ще изгубите уважението, доверието и дори любовта й. Ще постигнете финансов напредък, ако работите под нечие ръководство. Ще имате възможност да поставите начало на нещо ново в живота си. Каквото и да предприемете, то ще получи очаквания резултат още в близките дни. 

Дева 
В последния работен ден на седмицата чувствата ви в любовта и емоционалното удовлетворение ще са определящи за успехите ви в професионален и финансов план. Ще се издигнете благодарение на добрия шанс. Предпазвайте се от необмислени действия в службата. Не се отказвайте от мечтите си при първата пречка. Опитайте се да направите равносметка какво можете да постигнете и какви са реалните ви резултати. 

Везни 
В днешния петък интуицията и въображението ще ви помогнат да намирате решения на редица непредвидени проблеми. Желанието ви за постигане на конкретни успехи в професионалната сфера ще е определящо. Очакванията ви, свързани с финансови постъпления, няма да се реализират. Затова е задължително да внимавате при сключването на договори или делови преговори. Приемете предложения в професионалната сфера от страна на началници. 

Скорпион 
Петък за вас ще е един от важните дни през тази седмица в професионално, лично, финансово и здравословно отношение. Въпреки добрите шансове и в четирите важни за вас области не е изключено амбицията ви за постигане на успех да изчезне при сблъсъка с неочаквани затруднения в тези направления и лесно да отстъпи място на обезверяването. Връзките и контактите с най-близките до вас личности също ще са подложени на проверка. 

Стрелец
Днес трябва да използвате възможностите и професионалните си умения, за да постигнете желаната реализация. Засилена ще е поддръжката ви от страна на близък приятел, делови партньор или интимната ви половинка. Тя ще се окаже особено ценна, защото в един момент ще страдате от влиянието на многобройни затруднения и закъснения в плановете си. Пазете се от парични загуби. Не влизайте във финансови взаимоотношения с хора, които познавате отскоро. 

Козирог
Крайностите и затрудненията от професионален и финансов характер ще отпаднат и за това основната причина ще бъде подкрепата на висшестоящите. Възползвайте се от благоприятните шансове, за да се справите със задачите в определените срокове. Не е изключено през деня да ви се наложи да се занимавате предимно със сметки, които не сте направили в необходимото за това време. Вероятно мнозина от вас ще усетят увеличение на разходите си.  

Водолей 
Днес случайността ще ви поднесе добри възможности в професионалната сфера. Това ще значи, че без затруднение ще премахнете притесненията си, свързани с работата или с колегите си. Стремете се да изненадате приятно половинката си, като се поинтересувате от желанията й. Не се страхувайте да разкриете положителните си чувства. Самотните представители на знака ще бъдат настойчиво ухажвани от представител на противоположния пол.  

Риби
Днес се пазете от закъснения при изпълнение на поети от вас ангажименти в професионалната сфера. В тази категория влизат и финансовите ви задължения към държавни или частни институции, както и към приятели. Напълно възможно е определяща роля в живота ви да заеме желанието да постигнете стабилитет във всички житейски направления. Мнозина от вас ще осъществят пътувания, свързани с професионални или вече поети лични ангажименти. 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник, 27 май

27.05.2019

312
Седмичен хороскоп

25.05.2019

12379
Футболна седмица

25.05.2019

76

Влез или се регистрирай за да коментираш

×