facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

11384


Овен
Днес за мнозина ще е добре да не предприемат пътувания на далечни разстояния, особено ако не са имали достатъчно време да ги организират. Друга част ще изпитват затруднения както на работното място, така и в личния си живот. Използвайте този петък за самообучение или работа върху себе си, която със сигурност ще ви помогне да възвърнете предишната си увереност. Не поставяйте край на съществуващата интимна връзка само защото интимната ви половинка отказва да се съобразява през цялото време с капризите ви! В любовта не повишавайте тон, дори и да не сте на едно мнение.

Телец
Днес всички от знака трябва да владеят емоциите си пред конкуренти, особено ако все още не са постигнали желаните от тях резултати. Не правете крупни покупки, които могат да нарушат стабилността на финансовото ви състояние. Ако имате възможност - пътувайте! В любовта не отлагайте дълго трайното обвързване от страх, че можете да направите погрешен избор, за който да съжалявате. От голямо значение за запазване на парите ви ще са деловите контакти, но и умението да преценявате от какво се нуждаете и какво можете да придобиете в бъдеще.

Близнаци
Обръщайте внимание на дребните жестове и думи, които изпускат пред вас колеги или партньори, за да можете да се предпазите от задаващи се неприятности в бъдеще. Други, които са по-потиснати, ще трябва да избягват самотата, особено ако се чувстват в недооценени от заобикалящите ги. Не се ангажирайте с инициативи, които няма да доведат до нищо положително за вас нито в делови, нито във финансов план. Не демонстрирайте безразличие спрямо желанията на интимната ви половинка, дори и вашите да не съвпадат с неговите. Други трябва да се пазят от неискрени приятели.

Рак
Петъкът ще е с положителен знак в професионалната сфера за тези от знака, които са се освободили от отговорностите и задълженията, които, вместо да им помагат да постигат напредък в деловата сфера, им пречат. В любовта не очаквайте разбиране от интимната си половинка, ако самите вие не го проявявате. Интуицията е тази, която ще ви помага да се движите в правилна посока в професионалната сфера. Напълно възможно е да имате усещането, че с част от делата си тъпчете на едно място, но истината е, че положителните промени, които очаквате, ще настъпят значително по-късно.

Лъв
Напълно възможно е днес мнозина от вас да се сблъскат с обстоятелства в професионалната сфера, които ще ги принудят да предприемат реконструкции на работното си място. Приемете наложителните промени от положителна гледна точка, за да можете да се възползвате от тях. Стремете се към яснота в отношенията с интимната си половинка, за да премахнете някои различия помежду си. Не проявявайте ревност, защото това е демонстрация, че й нямате доверие. Бъдете изключително внимателни със здравето си и в случай на необходимост потърсете квалифицирана помощ.

Дева
Днес няма да ви липсва решителност, но като че ли ще страдате от липсата на комбинативно и рационално мислене, особено когато става въпрос за осъществяване на личните ви проекти. Не загърбвайте подкрепа, която искат да ви окажат близки и колеги, за да не се изложите на по-голяма опасност, особено ако не разполагате с широката подкрепа на началници, колеги, делови партньори или клиенти. Пестеливостта ще ви помогне да премахнете вероятността от възникването на парични затруднения. Необходимо е внимателно да харчите наличните си парични средства.

Везни
В последния делови ден на седмицата се опитайте да разширите възможностите в професионалната сфера, но не се противопоставяйте на делови партньори и клиенти, особено ако те изискват нещо различно от вас. Използвайте силни аргументи, ако искате да спечелите уважението и подкрепата им. Концентрацията ще ви даде възможност да си спестите главоболия от битов характер, особено ако до този момент сте избягвали разрешаването на някои проблеми в дома си. Опитайте се да проумеете нещата, от които се вълнува интимната ви половинка, за да възстановите близостта си.

Скорпион
През последния делничен ден представителите на знака ще получат заслужени овации за уменията си от страна на клиенти, делови партньори, началници или колеги. Вероятно част от вас обаче ще са ангажирани с измененията, връхлитащи ви в личния живот, което може да намали вашата бдителност към текущото ви финансово състояние. Липсата на организация и правилно планиране може да ви лиши от благоприятни възможности за увеличаване на постъпленията от материален характер. Едва ли някой от вас ще се откаже от по-висок доход, особено ако вече сте направили необходимото за него.

Стрелец
Петъкът за вас ще се окаже подходящ за взимане на някои  решения за дейността ви на работното място. Опитайте се да оценявате обективно създадените от вас до момента връзки и контакти. Сантименталните аспекти в интимната област ще имат решаващо значение за отношенията ви с любимата ви половинка. В последния делничен ден не се хвърляйте в непознати за вас поприща с идеята, че можете да постигнете завидни успехи, защото едва ли това в действителност ще ви се случи. Колкото по-обективно гледате на живота, толкова е по-малка вероятността да страдате.

Козирог
Представителите на знака в края на работната седмица не е изключено да претърпят лишения в името на сигурността в материалната област. Ще печелите благодарение на работоспособността и готовността си да направите крачка назад тогава, когато обстоятелствата ви принуждават. В личен план ще сте засипвани с внимание от страна на представители на противоположния пол. Опитайте се да съхраните положението си в материалната сфера, като на първо време не давате пари назаем, а и не влагате средства в крупна покупка. Отложете планирани делови срещи, защото петъкът не е най-подходящият ден за тях.

Водолей
Днес почти всички от знака трябва да научат точната стойност на парите, ако искат да се радват на стабилност. Необходимо е да се освободите от задължения, които не ви носят нищо положително както в професионален, така и в личен план. Опитайте се да имате практично отношение към някои битови въпроси. Родените през втората десетдневка ще имат желание да въведат промени в стила си на живот, но истината е, че няма да знаят откъде да започнат. Едно е сигурно, наложително е да не внасяте реконструкции в установените вече правила, по които се движите на работното си място.

Риби
В края на деловата седмица мнозина от знака ще имат усещането, че са лишени от възможности в професионалната сфера. Не се отказвайте да подобрите своята квалификация, дори това за вас да означава компромис или лишения. Вечерта се отдайте на по-приятни занимания, които можете да споделите с близките или интимната си половинка. Необходимо е да се вглеждате в някои детайли, особено ако това може да ви предпази от възникването на съществени главоболия от битов характер. Преследвайте с постоянство интересите си и се пазете от започването на любовна афера.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за петък, 24 май

24.05.2019

114
Прогноза за времето за 24 май

24.05.2019

6
Хороскоп за четвъртък, 23 май

23.05.2019

16177

Влез или се регистрирай за да коментираш

×