facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

1308


Овен
Освободете се от влиянието на някои предразсъдъци, особено ако ви пречат да общувате пълноценно с родители или възрастни членове от вашето семейство. Не отказвайте да подадете ръка на приятел в нужда. Мнозина от вас със завидна лекота ще се справят с трудностите, но за други едва ли ситуацията от делови, материален или личен план ще е толкова добра. Опитайте се да контролирате нещата, където усещате, че губите почва под краката си.

Телец
В последния седмичен ден целенасочените ви усилия ще дадат повече от обнадеждаващи резултати. Опитайте се да посрещнете някои свои нараснали задължения от финансов характер в края на годината. Добре ще е, ако се стремите към постигането на развитие в създадените от вас преди време контакти от делови характер. На моменти е възможно да ви е трудно да се концентрирате само върху една цел, което да ви създаде обективни пречки. 

Близнаци
На мнозина днес ще се наложи да планират предстоящо празнично пътуване. Малко вероятно е да не получите поощрения за демонстрираната през годината от вас лоялност към високопоставени клиенти или началници. Обективността ще ви позволи да вземате решения, които ще ви донесат придобивки и ще отворят нови врати пред вас в професионалната сфера. Предпазвайте се единствено от случайни наранявания поради липсата на внимание. 

Рак
Не приемайте драматично критиките, дори и да не са по вкуса ви, поне се опитайте да не давате външен израз на чувствата си. Възможно е да изпитвате финансови притеснения, но те няма да са с дълготраен ефект. Освободете се от предразсъдъците си по отношение на най-малките представители от семейството си. Мнозина от знака ще разполагат с добър тонус и енергия за планирането и организирането на предстоящите празнични дни. 

Лъв
Подчинете плановете си, свързани с настоящето и бъдещето, с реалните си възможности, но това не означава, че не можете да преследвате и по-дръзки проекти. Не допускайте вътрешните колебания да имат превес в съзнанието ви, тъй като това ще осуети вземането на правилните решения по отношение на личните ви професионални инициативи. От друга страна, бързината също няма да ви донесе просперитет, така че ще е добре да откриете златната среда.

Дева
Някои ваши действия няма да бъдат посрещнати с въодушевление от колеги, приятели и представители от семейството ви. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се изправят пред необходимостта да се справят с неочаквани проблеми от делови характер. Като че ли всичко около вас ще се обърне с главата надолу в най-неочаквания момент. В този случай е наложително да вземете решение, което обаче да не е импулсивно. 

Везни
Нужно е да се съсредоточите върху тези ангажименти, за които не ви остава време. Опитайте се да бъдете в помощ с конкретни действия както на брачния или интимен партньор, така и на възрастните представители от семейството ви. Вътрешните ви колебания по отношение на преценките в личен план ще ви отдалечават от хората, които са искрени в любовта си към вас. Необходимо е да се отворите към света, за да съумеете да извлечете максимални ползи. 

Скорпион
Вероятно част от вас ще са ангажирани с измененията, връхлитащи ви в личния живот, което и може да намали бдителността ви към текущото ви финансово състояние. Вземете нещата там пълен контрол. Липсата на добра организация и правилно планиране за празниците може да ви лиши от благоприятни възможности за увеличаване на постъпленията ви. Едва ли някой ще се откаже от по-висок доход, особено ако вече сте направили необходимото за него.

Стрелец
Опитайте се да оценявате обективно създадените връзки и контакти от делови характер. Сантименталните аспекти в интимната област ще имат решаващо значение за отношенията ви с половинката. В последния делничен ден не се хвърляйте в непознати за вас поприща с идеята, че можете да постигнете успехи, защото едва ли това в действителност ще ви се случи. Колкото по-обективно гледате на живота, толкова е по-малка вероятността да страдате. 

Козирог
Ще печелите благодарение на високата си работоспособност и готовността си да направите крачка назад, когато обстоятелствата ви принуждават. В личен план ще сте засипвани с внимание от страна на представители на противоположния пол. Опитайте се да съхраните положението си в материалната сфера, като на първо време не давате пари назаем, а  вложите средствата си в крупна покупка. Отложете планирани срещи, защото петъкът не е най-подходящият за тях. 

Водолей
Не се отказвайте да подобрите квалификацията си, дори и това да означава лишения от нещата, които обичате да правите в свободното си време. Вечерта се отдайте на по-приятни занимания, които можете да споделите с близките или интимната си половинка. Необходимо е да се вглеждате в някои детайли, особено ако това може да ви предпази от възникването на главоболия от битов характер. Преследвайте с постоянство интересите си.

Риби
Днес почти всички от знака трябва да научат точната стойност на парите, ако искат да се радват на материална стабилност до новата година. Опитайте се да сте практични към някои битови въпроси. Родените през втората десетдневка ще имат желанието да въведат значителни промени в стила си на живот за празниците, но истината е, че няма да знаят откъде да започнат. Едно е сигурно, наложително е да не внасяте реконструкции в установените вече правила.

Още

Седмичен хороскоп

04.04.2020

485
Хороскоп за петък

03.04.2020

1217
Хороскоп за четвъртък

02.04.2020

1308
×