facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

2 229


Овен
Последният делничен ден от седмицата ще е изпълнен с емоции и предизвикателства за родените  в този знак. Напълно възможно е да имате желанието да поставите нови основи в работата си, което задължително ще ви даде  шансове за подобряване на финансовите ви постъпления. Стремете се да обръщате внимание на задълженията си, но и ги съвместявайте разумно с необходимостта от отдих. Избягвайте пререканията с интимната си половинка.

Телец
Пред мнозина от знака ще се предоставят възможности за постигането на значителен напредък. При необходимост внесете подобрения и в офиса си. Въпреки успехите, които ще жънете, ще трябва, от друга страна, да се справите със задълбочаващите се недоразумения между вас и интимната ви половинка. Вероятно вечерта ще ви се наложи да вземате решения, отнасящи се до жилището, така че  е необходимо да сте разумни с разходите си за удоволствия.

Близнаци
Днес по-голямата част от вас ще се стремят към промени, което ще доведе и до увеличаване на ситуациите, които не можете да предвидите. Ще отбележите успех, ако повишите своята квалификация или умения, но задължително е да подобрите и владеенето на чужди езици. Едва ли ще можете да осъществите предварителните си планове, особено ако ви се налага, вместо да почивате, да приключвате с някои свои професионални задължения, които не търпят отлагане.


Рак
Последният делничен ден може да е успешен за вас, особено ако знаете как да извлечете облаги от наглед спокойни ситуации. Не се опитвайте да налагате тон на работата и да давате съвети на заобикалящите ви, защото това може да ги настрои негативно към вас. Опитайте се да намирате време за отдих далеч от забързания ритъм на живот. От важно значение за вас ще е да обърнете поглед към ценностите в живота си, за да оцените това, което притежавате.

Лъв
В последния делничен ден се опитайте да бъдете реалисти не само на работното си място, но и с парите и любовта. Едва ли ще можете да се похвалите с лични придобивки, но за сметка на това ще се радвате на увеличаващите се благодетели в професионалната сфера. Възможно е част от вас да открият нов метод за печелене на средства, но в същото време ще трябва да намерите логично разрешение на проблеми от чисто административен характер.

Дева
Голяма част от заниманията ви днес ще са насочени към разширяване на професионалните ви ангажименти. Това в най-скоро време ще има и реален израз, тъй като в най-скоро време ще го почувствате с увеличени парични постъпления. Добре е да коригирате направени грешки в професионалната сфера, за да не претърпите загуби. Внимателно проучвайте хората, с които работите, защото  не са изключени разочарования от доверени лица.

Везни
Петъкът за вас е подходящ за постигане на финансови печалби. Опитайте се да страните от връзки, които биха могли да бъдат определени като ексцентрични. Възможно е родените през третата десетдневка да станат жертва на неприятна зависимост от заобикалящите ги. Бъдете прями към приятелите и близките си, за да се справите с възникването на някои недоразумения. Добре прецененото от вас сътрудничество ще ви донесе придобивки от финансов характер.

Скорпион
Петъкът като цяло ще бъде изключително успешен за родените под този зодиакален знак, особено ако знаят как да си измъкнат не само невредими, но и с предимства от някаква заплетена ситуация. Не се опитвайте да бягате от късмета си в любовта. Може би щастието, за което бленувате, е до вас, но вие не го оценявате. Искреността, с която подхождате във взаимоотношенията с партньора, ще бъде определяща и за двама ви не само сега, но и в бъдеще.

Стрелец
Днес на работното си място не поемайте задължения, които са извън вашата компетенция. Отнасяйте се отговорно към рутинните си задължения, дори и в тях да не виждате кой знае какъв смисъл. Приспособете се към динамичното развитие на ваши инициативи, като не сключвате договори с роднини, защото можете да очаквате удари под кръста. Дори и да сте затрупани със задължения и отговорности от професионален и личен характер, ще съумеете да се справите.

Козирог
Напълно възможно е част от вас да бъдат ангажирани с предвижването на покупко-продажба. Не поставяйте ограничения пред интимната си половинка. Финансовата обезпеченост ще ви позволи да направите някои покупки за дома си. Докажете лоялността си към приятелите, които винаги в трудните моменти са били до вас. Планирайте предстоящо пътуване по работа. В любовта наскоро започнала авантюра може да доведе до непознати за вас емоции и изживявания.

Водолей
В последния работен ден на седмицата се стремете към по-голяма пестеливост, за да можете, когато ви се наложи, да разчитате на пари. Опитайте се вечерта да увеличите своите приятели, защото, дори и с трудности, животът ви с тях ще е значително по-лек. Възможни са проблеми в любовните взаимоотношения. Не тръгвайте на дълъг път, защото само ще си загубите времето. Очертава се през почивните дни мнозина от знака да не могат да си починат пълноценно.

Риби
Днес избягвайте да стигате до крайности в професионално отношение. Съобразявайте се с условностите, поставени ви от заобикалящата среда, за да можете да се справите с многобройните предизвикателства от делови, материален и личен план. Не приемайте твърде драматично открития отказ на интимната ви половинка да се съобрази с някои ваши изисквания и желания. Петъкът е подходящ за приключване на инициативи, започнати от вас в миналото.

 

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за петък

14.08.2020

85
Хороскоп за четвъртък

13.08.2020

5229
Хороскоп за сряда

12.08.2020

10929

Влез или се регистрирай за да коментираш