facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

7214


Овен
През последния делничен ден мнозина от родените под този зодиакален знак ще се сблъскат с проблеми, които най-вероятно са причинени от ваши близки, колеги или делови партньори. Емоционалното равновесие ще ви позволи да превърнете желанията си в реалност. На първо време е наложително да се концентрирате изцяло върху своите дела и да не взимате отношение по задълженията на своите колеги, делови партньори или приятели.

Телец
Петъкът е подходящ за всякакъв вид творческа дейност. С лекота ще изразявате идеите си пред голяма аудитория, което ще спечели на ваша страна нови симпатизанти. Укрепвайте заети от вас позиции и не пренебрегвайте необходимостта да отговаряте на всяко позвъняване на телефона си, за да не изпуснете добра оферта. За мнозина от изключителна важност ще е да поставят делата си в ред и да внесат повече стабилност в професионалната сфера.

Близнаци
Днес е добре да не споделяте проектите си с всеки срещнат. Избягвайте рисковете и не изпробвайте късмета си на хазарт. Някои ще получат придобивки, които значително ще стабилизират положението им. Ще подобрите социалното си положение, ако не се опитвате да налагате мнението си. Лесно ще преодолявате трудностите, но здравето ви ще е лабилно. Мнозина от вас ще се чувстват отпаднали и без достатъчно мотивация за рутинните си ангажименти.

Рак
Днес за всички от знака е важно да са концентрирани, за да не допуснат сериозна грешка. При тези, които са  предприели необмислени постъпки в миналите дни, днес ще се усетят неблагоприятните последствия и в делови, и в материален план. Въпреки някои неприятности и ограничения ще се радвате на късмет в създаването на нови контакти, които могат да ви подпомогнат. Насочете се към активно търсене на добри решения за инициативите си.


Лъв
Петъкът ще е напрегнат във връзка с делата ви в работата. Нищо не оставяйте на случайността, дори и на моменти умората да взима превес. Премахвайте недоразуменията навреме и не давайте ухо на слухове и интриги. Опитайте да се справите с всичко планирано, защото всяко отлагане може да стане повод за възникването на редица главоболия. През свободните си часове не избягвайте компанията на любимия и останалите членове от семейството си.

Дева
Днес мнозина от вас не трябва да предявяват твърде големи претенции, тъй като може да бъдат обвинени в егоизъм. Не подхождайте с недоверие към интимната си половинка, защото така можете, без да искате, да навредите на взаимоотношенията си. Променливото ви настроение може да ви навлече неприятности. Опитайте се да сте последователни в действията си, а и също така не позволявайте някой друг да направлява проектите ви.

Везни
Последният делничен ден ще е успешен за тези представители от знака, които постигат целите си с труд и постоянство. Намирайте разумно решение на проблемите, с които се сблъсквате на работното си място. Като че ли най-важно ще е търпението. На работното си място ще имате добри условия, благодарение на които ще постигнете по-добра финансова обезпеченост. С усет ще намирате пътища за постигане на по-голяма финансова обезпеченост.

Скорпион
Родените под този зодиакален знак ще трябва да се опитат да са максимално концентрирани върху служебните си дела, като не отстъпват пред недоразуменията и проблемите. На първо място е задължително да намирате добри аргументи, ако сте допуснали  някой гаф на работното си място. Приемайте с усмивка забележките, като се опитате да коригирате грешката максимално бързо. Опитайте се да възстановите душевното си равновесие.

Стрелец
Повишете вниманието си за текущите разходи, за да запазите баланса. Опитайте да приемете нововъведенията в работата от положителна гледна точка, в противен случай рискувате да влезете в конфликт. Стремете се да използвате въображението си при разрешаването на недоразумения, възникнали и в отношенията между вас и интимната ви половинка. Стремете се да подхождате с разбиране към затрудненията, пред които се изправят близките ви.

Козирог
Дребните и незначителни на пръв поглед проекти и планове, свързани с близкото бъдеще, могат евентуално да прераснат в нещо сериозно. Възможно е да скъсате със свои стари приятели, с които отношенията ви не са били особено искрени. Това няма да ви натъжи особено, тъй като ще намерите нови делови партньори и съмишленици. Вечерта съществуват възможности за възстановяване на любовта и хармонията с интимната ви половинка.  

Водолей
В петък мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят професионалните си отговорности с лекота, която може да предизвика възхитата на началниците и деловите им партньори. Ще имате възможност да разширите добрите си възможности за спечелване на доходи от допълнителните ви ангажименти. Хубавите моменти за вас предстоят и ще разберете, че колеги и делови партньори се вслушват във вашето мнение.  

Риби
Мнозина от вас ще са мобилизирани за приключване на множество ангажименти. Като че ли лесно ще съумявате да намирате изход от всяка затруднена ситуация. Отношенията между вас и интимната ви половинка ще еволюират в посоката, която искате. Ще притежавате изтънченост, която ще бъде забелязана от околните, независимо коя е общността, в която се движите във всекидневието. Не си позволявайте да надскачате възможностите си.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник

18.11.2019

782
Прогноза за времето за 18 ноември

18.11.2019

23
Седмичен хороскоп

16.11.2019

1642

Влез или се регистрирай за да коментираш

×