facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

1509

Овен
В последния делничен ден от изключителна важност за родените под този зодиакален знак ще са личната дисциплина и самоинициатива, особено ако до момента не сте удовлетворени от това, което сте постигнали в професионален план. Напълно възможно е някои стари финансови затруднения да ви обезпокоят, но нищо няма да е окончателно. Опитайте се да следвате конкретен план на действие. Едва ли ще съумеете да превърнете недостатъците си в професионалната сфера в свои преимущества. В случай че искате да го постигнете, то на първо място ще ви се наложи да отстъпите ръководните функции на някой друг.

Телец
Днес се стремете да откриете отговорите на въпроси, които от известно време занимават съзнанието ви. Опитайте се да се придържате към отличната организация на работа, защото това ще ви даде възможност да разполагате с повече свободно време от обикновено. Обменяйте мисли и опит със своите колеги на работното си място. Възможно е да бъдат събудени у вас сантиментални спомени от отдавна очаквана среща или от случайно попаднало пред очите ви писмо или снимка. Напълно вероятно е именно това да ви направи неспособни да се концентрирате върху текущите си задължения на работното място, а и в дома си.

Близнаци
В последния делови ден на седмицата, дори и да не можете да контролирате на сто процента ситуациите около вас на работното място, то със сигурност с повече проявено търпение ще съумеете да превърнете минусите в плюсове. Доставяйте радост на себе си и близките си, като промените обичайните си занимания с нещо по-вълнуващо. Вечерта за мнозина ще е необходимо да се отдадат повече на своите близки, родители и интимната половинка. Не се извинявайте с много работни ангажименти, а в същото време да се занимавате с дейности, които само на вас доставят радост. Избягвайте емоционалните крайности.

Рак
От днес мнозина от знака навлизат в спокоен и ведър тридневен период. Напълно възможно е да се стремите към едно развитие, белязано с контрасти, но в крайна сметка именно те ще ви дават възможност да лавирате в трудните и опасни за вас ситуации. Стремете се единствено да не правите компромиси за лична сметка в материално отношение, където рисковете трябва да бъдат добре изчислени. Не приемайте работата в името на заобикалящите ви като досадно задължение. Използвайте свободното си време както намерите за добре, но е хубаво, ако отделите няколко часа и за физическата си форма.

Лъв
Днес многобройните ви контакти на работното място ще диктуват хода на развитието на поетите от вас служебни ангажименти. Необходимо е да използвате умението си с лекота да комуникирате със заобикалящите ви. Стремете се да избягвате разпиляването и се концентрирайте върху главните страни в деловата област. Финансовото ви състояние ще се съхрани стабилно. Там не се очакват сериозни катаклизми. Наложително е да придобиете опит, който до момента ви е липсвал в професионалната сфера, а от него на този етап ще зависи развитието ви. Не се отказвайте от предложените ви пътувания и специализации - ще ви отворят заключени врати.

Дева
През днешния петък действайте в свой интерес, но заложете на умереност във всичко, с което се занимавате в професионалната сфера. Изключете непредпазливостта от подхода си към текущото си материално състояние. Полагайте повече грижи за здравето си, защото е лабилно. Добре е да обърнете внимание на нещата, които обикновено в бързината на ежедневието пренебрегвате. Във  връзка с това от голямо значение ще са личната ви документация, писма и телефонни разговори, които от дълго време отлагате. В любовта се опитайте да не сте своенравни, тъй като рискувате да се насладите на нещо истинско.

Везни
В петък по-голяма част от родените под този зодиакален знак ще търсят повече простор и нови варианти за развитие в професионалната сфера. Напълно възможно е в най-неочаквания за вас момент да получите повече, отколкото сте очаквали. В този случай използвайте шанса си така, че да постигнете вътрешно удовлетворение. Балансирайте материалното си състояние чрез значително намаляване на разходите си. Използвайте интуицията си, като не е задължително във всеки момент вие да имате ръководещата функция. Мнозина от самотните представители от знака ще са склонни да преследват своя обект на желание с настървение.

Скорпион
Днес отговорното ви отношение към текущите задължения на работното ви място ще спечели на ваша страна симпатиите на началниците ви. Стремете се на първо място сред приоритетите си да поставите личната дисциплина, защото с нея ще постигате повече от задоволителни резултати. Наложително е да определите към какво точно се стремите в професионалната сфера. Ясната представа за реалността, която ви заобикаля, ще ви даде много повече възможности, отколкото самите вие предполагате. В любовта ще ви се наложи да сте по-отдадени на интимната си половинка и семейството си.

Стрелец
В петък представителите на този знак да се стремят към постигане на протекция и сигурност във всяко отношение, дори и това да им коства доста нерви. Може би ще е добре да се откажете от нещо за сметка на друго, което е с по-добра перспектива в бъдещето. Правилното използване на времето, с което разполагате, може да ви дава възможност за постигане на добър тонус, перфектна фигура и добри резултати в личен и делови план. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се радват на привилегировани контакти, които със сигурност ще имат положителен ефект върху професионалното ви осъществяване.  

Козирог
В последния работен ден на седмицата опитайте да укрепвате оптимистичната си нагласа, защото така ще успеете да запазите доброто си настроение въпреки предизвикателствата. Вечерта мнозина от вас ще си доставят многобройни положителни емоции чрез пътуване или посещение на място, което е ново за вас. Стремете се да направите интимната си половинка или членовете от семейството си съпричастни към това свое приключение. Опитайте се да подобрите близостта с любимия до вас човек с дребни жестове на внимание.

Водолей
В петък мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците и деловите ви партньори. Ще имате възможност да разширите добрите си възможности за спечелване на допълнителни доходи от странични ангажименти. Хубавите моменти за вас сега предстоят, но като че ли ще започнете да ги усещате, след като обърнете внимание, че интимната половинка, колеги, делови партньори и приятели зачитат и се вслушват в изказаното от вас мнение. Вероятно вечерта ще сте търсени и предпочитани в компания.

Риби
Мнозина от представителите на този знак ще са мобилизирани за приключване на множество ангажименти на работното място и в личен план. Като че ли лесно ще съумявате да намирате изход от всяка затруднена ситуация. Ще притежавате в огромна доза изтънченост, която при всяко положение ще бъде забелязана от околните, независимо от факта коя е вашата социална общност, в която се движите във всекидневния живот. Не си позволявайте лукса да надскачате възможностите си, защото организмът ви ще се нуждае от време, посветено изцяло за отдих и почивка.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

29.02.2020

145
СПОРТНА ТВ СЕДМИЦА

28.02.2020

78
ФУТБОЛНА ТВ СЕДМИЦА

28.02.2020

84

Влез или се регистрирай за да коментираш