facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

9333


Овен
Бъдете търпеливи, владейте се и се опитвайте да контролирате нещата около вас. Печалбите няма да са големи и се постарайте да пазите завоюваното. Възможни са служебни недоразумения, любовни или интимни проблеми поради факта, че няма да съумявате да изразите истинските си чувства. Няма да ви спохождат точните думи в определения момент. Измъкнете се от това състояние чрез творчество, посещавайте концерти или изложби.

Телец
Потискайте гневливостта си и не се втурвайте в ненужни съперничества. По-добре се отдайте на склонността си към равносметки и размисъл върху някои проблеми на човешкото съществуване. Ще преживеете приятни мигове сред приятели, а тяхната компания ще ви покаже идеи за парични печалби. Тази положителна тенденция ще ви помогне да уталожите духовете у дома и да успокоите партньора. Проявеното към вас внимание ще ви трогне.

Близнаци
Парите, които така дълго очаквахте, ще започнат да идват към вас и вие ще бъдете сигурни, че ще ги оползотворите добре. Не се нагърбвайте с нови задачи, особено ако те "крадат" от времето, което сте решили (или пък можете да посветите) на любовта и на своя партньор. Следобеда и вечерта ще се стремите към много пространство и свобода. Безграничната енергия и стремителността ще ви ги дадат.

Рак
Днес разнообразявайте заниманията си в професионалната сфера със създаването на нови делови контакти, които могат да изиграят значима роля в живота ви. Не се претоварвайте с отговорности, за които нямате достатъчно свободно време. В любовта се предпазвайте от желанието си за разнообразие. Не допускайте безкрайният ви ентусиазъм да ви напуска в професионалната сфера, дори и там да срещнете конкретни спънки и затруднения.

Лъв
Стремете се да придобиете реална представа за възможностите си от делови и материален характер. Ще ви се наложи да премахнете някои затруднения от чисто битов характер. Мнозина от вас ще направят някои наложителни покупки за себе си и близките си. Заделяйте средства за черни дни и не отказвайте предложена ви работа. В любовта ще имате нужда от близостта на интимната си половинка. Не се колебайте да посрещнете открито нови предизвикателства.

Дева
Опитайте да сте предпазливи и да не вземате участие в рисковани начинания, както и по чужди дела, особено ако не ги познавате добре. Не бива да се намесвате в тях, защото тогава рискувате собствената си сигурност и финансова устойчивост. В никакъв случай не давайте пари назаем. Колкото и да ви е трудно, откажете поисканата от приятели помощ. Здравето ви е отлично и ви се предоставят много поводи за празнуване.

Везни
Днес доста от вас може да получат приятни известия или покана за нова работа. Очаквайте успехи в деловата дейност и неуспехи в личния живот. Има вероятност да бъдете измамени от половинката си. Но е по-добре да видите истината такава, каквато е. За необвързаните вечерта е подходяща за романтични преживявания. Днес за мнозина се очертава решаването на имотен проблем. Вероятно това ще стане с цената на напрежение и нерви.

Скорпион
Не си мислете, че точно в този петък ще подчинявате околните на своята воля с лекота. Предпазвайте се от развиване на враждебно отношение към конкуренти, колеги или началници, които са в по-добро положение от вас самите. Ще преживеете сериозни сътресения, ако не се съобразите с това. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще са мнителни и резервирани към всичко, което ги заобикаля в професионален, личен и материален план.

Стрелец
Най-подходящо днес ще е като че ли да заложите на интуицията си, която по никакъв начин няма да ви подведе. Мнозина от вас ще станат свидетели на голяма несправедливост, която може да ви накара още повече да се затворите в себе си. Не е изключено част от вас да обмислят сериозната крачка да променят работата или местоживеенето си. От какъвто и характер да е тази крачка, със сигурност ще доведе до цялостна промяна в начина ви на живот.

Козирог
Като че ли отговорностите и задълженията ви ще се увеличават лавинообразно, в крайна сметка постигнатите от вас резултати ще удовлетворят очакванията ви. Осигурете си достатъчно сън, за да възстановите силите си и да се справите с предизвикателствата, които ви очакват през идващата седмица. Мнозина от вас ще получат неочаквани финансови постъпления, което ще им даде шанса да реализират някои неотложни покупки за себе си и дома си.

Водолей
През днешния петък дори и да не можете да контролирате напълно ситуациите около вас на работното място, със сигурност с повече проявено търпение ще съумеете да превърнете отрицателното в свой плюс. Доставяйте радост на себе си и близките си, като замените обичайните си занимания с нещо по-вълнуващо - можете спокойно да осъществите отдавна планирано пътуване. Вечерта за мнозина ще е необходимо да се отдадат повече на своите близки.

Риби
Като че ли лесно ще намирате изход от всяка затруднена ситуация. Ще притежавате в повече изтънченост, която при всяко положение ще бъде забелязана от околните, независимо от факта коя е вашата социална общност, в която се движите във всекидневния живот. Не си позволявайте смелостта да надценявате възможностите си, защото организмът ви ще се нуждае от отдих и почивка. Положителните емоции в любовта ще са най-сериозният ви стимул.

 

Все още няма коментари

Още

ФУТБОЛНА ТВ СЕДМИЦА

21.02.2020

65
СПОРТНА ТВ СЕДМИЦА

21.02.2020

36
Хороскоп за петък

21.02.2020

1434

Влез или се регистрирай за да коментираш