facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък, 24 май

13563


Овен
Ако проявите достатъчно търпение, ще получите ценна информация, най-вече за това как да подобрите финансовото и професионалното си положение. Твърде често ще ви се налага да съгласувате действия, да сондирате мнения и решения. Най-важното за вас ще е да свикнете да работите колективно и да се въздържате от команден стил и язвителни подмятания. Бъдете внимателни и в интимен план - не превъзнасяйте новите си познанства или пък завоевания.

Телец
Днес няма да имате чувството, че нещо не ви се удава. Във всичко, което предприемате, ще бъдете сред най-добрите и ще обирате лаврите на успеха. Вие ще бъдете най-важният фактор за постигане на някакви колективни успехи и е много важно околните да осъзнаят това и да признаят приноса ви. Свикнете с мисълта, че великодушието ви е нужно на останалите. Към края на деня ще се впуснете в нови връзки и начинания.

Близнаци
В днешния ден ще бъдете винаги готови да тръгнете на път и да опитате нещо ново. Интересите ви ще бъдат всестранни, а жаждата ви за новости - неутолима. Ще премисляте възможности, за да решите в каква посока да поемете, но ключът към успеха ще се окаже честното ви и добро отношение. Логично е да бъдете заобиколени от приятели и да живеете сред доста хора. Действията ви ще  оставят у тях впечатлението, че сте разсеяни и вятърничави.

Рак
При мнозина от вас неприятно ще се изменят редица ситуации, които досега сте считали за сигурни в деловата сфера. Обективността ще ви помогне да намерите точния подход в редица трудни моменти в работата. В любовта желанието ви за хармония ще е определящо. В никакъв случай не допускайте коренна промяна в начина си на живот, тъй като това може да стане причина за редица неблагоприятни емоции.

Лъв
Разполагате със сила и трябва да я използвате. За вас настъпва един от онези редки моменти в седмицата, които ви даряват с виталност и желание за действия. Възползвайте се от шанса, поемете съдбата си в свои ръце и я водете в посоката, определена от вашите желания, мечти и очаквания. Може да ви се предложи нова задача или работа, в която да намерите удовлетворение на своите предпочитания за по-високо възнаграждение или повече пътувания.

Дева
Днес мнозина от вас ще заплащат на висока цена своята финансова неразумност. В случай че избегнете съществуващите негативни аспекти, ще се радвате на позитиви, които ще внесат значително подобрение както в материално, така и в делово отношение. Изключително важно е да определите точните граници, в случай че сте се насочили към проекти, на които разчитате в материално отношение. Постарайте се да сте максимално изпълнителни към ангажиментите си.

Везни
В днешния ден само ако поставяте ясно проблемите, ще можете да намерите верните отговори. Това се отнася както до личния ви живот, така и до работата. Тези, които разчитат шансът да им посочи накъде да насочат усилията си, ще трябва да проявят повече прозорливост. В интимен план звездите ще засилят желанието ви да флиртувате.

Скорпион
Независими и амбициозни, в началото на деня ще вършите работата си сами и няма да позволявате някой да ви се бърка. С всяка предстояща задача ще се залавяте с настървение. На успеха ще бъдат подчинени и контактите ви с околните. Докато им се усмихвате чаровно, без да се усетят, вие ще ги използвате за целите си. Веднъж достигнали това, което сте си наумили, ще се промените коренно. Ще изпратите седмицата уморени, но все пак успели.  

Стрелец
През днешния петък ще се радвате на отлична хармония и на разбирателство в семейството си и с партньора, а така също и на финансова подкрепа от приятели. Много е вероятно с тях да обсъждате планове за нов бизнес, който се очертава да е успешен. С отличното въображение и точната мисъл, които мнозина от вас притежават, могат да разчитат на благоприятна възможност за работа. Онези от вас, които имат да уреждат въпроси с документи, ще правят това с лекота.

Козирог
Мнозина ще са притеснени от проблемите си и това ще ги прави нервни, избухливи и прибързани в оценките и постъпките си. Още в началото на деня ще разберете, че такъв подход ви носи само беди и дори против волята си ще си наложите повече спокойствие и разум. Така ще получите възможността да постигнете, макар и малки, успехи в избраните сфери на изява. Днес звездите поощряват амбицията ви и при правилен подход ще постигнете намеренията си.

Водолей
Към богатото ви въображение ще се добави и усърдие и така ще сте незаменими при изпълнение на различни задачи. В кризисните моменти, които няма да липсват, на преден план ще излиза чувството ви за самосъхранение. Проницателни и наблюдателни ще бъдете там, където има усилена работа, която трябва да се свърши бързо. Улисани в преследване на целите си, няма да пропускате парите. Те ще бъдат израз на вашата пресметливост.

Риби
Твърде често днес ще предпочитате самотата. Това ще се дължи не само на прекомерната ви заетост, но и на нагласата ви. Ще искате да огледате света край вас и собственото си място в него. Ще бъдете всичко друго освен материалисти и ще сте в плен на измамното чувство, че парите не ви интересуват. Ще ви занимават повече въпроси от вашето минало, отколкото настоящето. И ако сте с по-лабилна психика, не са изключени депресии, ако нещата не са както ви се иска.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

24.08.2019

2444
Футболна седмица

24.08.2019

33
Хороскоп за петък

23.08.2019

10583

Влез или се регистрирай за да коментираш

×