facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

7 868

Овен
Днес почти всички от знака ще са оптимисти, ще се чувстват отлично и ще горят от желание да се захванат с работата си. Бъдете внимателни, защото не бива да се заемате със странични дейности. Не се захващайте с няколко неща наведнъж. Избягвайте рисковете и премисляйте много добре всеки свой ход. Имайте предвид, че някои начинания могат да се окажат пагубни за доброто ви финансово състояние. В дома ви ще има малки недоразумения.

Телец
Днес се стремете към спокойствие, за да придвижите делата си и да поставите здрави основи на работата си. Спокойно можете да прехвърлите рутинните си задължения и ангажименти на вашите колеги, а вие да се откъснете за малко от напрегнатото ежедневие. Някои от родените през март ще имат проблеми със служебно преместване. Като цяло всички от знака трябва да владеят емоциите си. Според звездите сте нерешителни, което ражда трудности.

Близнаци
Засилена ще е поддръжката ви от страна на близък приятел, делови партньор или интимната ви половинка. Тя ще се окаже особено ценна, защото в един момент ще страдате от влиянието на многобройни затруднения и закъснения в плановете си. Бъдете особено внимателни при инвестиране на личните си спестявания. Не влизайте във финансови взаимоотношения с хора, които познавате отскоро. Контролирайте текущите си задължения на работното място.

Рак
Всичко, с което започнете да се занимавате, ще ви се удава с лекота. Необходимо е обаче да намалите темпото на работа и ангажираност, като използвате свободните часове за пълноценен отдих в компанията на любимия и членовете от вашето семейство. Някои ги очакват нови сдружения и интереси в професионалната сфера. Ще имате интересни контакти с хора от областта, в която работите. Бъдете искрени в отношенията си с околните.

Лъв
Опитайте да структурирате така своята програма, че да имате достатъчно време за рутинните си ангажименти в службата. Не се оставяйте в ръцете на съдбата, когато става въпрос за отношенията ви с интимната половинка. Освободете се от предразсъдъците както в професионален, така и в личен аспект. Планирайте финансовите си приходи и разходи, за да сте подготвени за ситуациите, в които ще попаднете. Ще привличате представителите на противоположния пол.

Дева
През днешния ден ще ви владеят емоции и дела, свързани с дома ви, брачния партньор, приятели и колеги. Там именно не започвайте разправии, пазете се и от стремеж за доминиране, защото това ще отблъсне любимия ви. Не се учудвайте, ако от приятели може да чуете мнения и съвети по повод на партньора, но вие всъщност най-добре знаете как да постъпвате. Може да получите новини, свързани с някакъв вид наследство.

Везни
На работното място използвайте натрупания си опит и интуиция, когато става въпрос за решаване на немного ясно формулирани проблеми. Ще имате стабилна подкрепа от енергиите на планетните конфигурации, но може би и известно напрежение, докато намерите решенията. През този ден доста от вас може да получат приятни известия от нова работа. Учете се от противоречията и грешките си. Имате много добър шанс за интимни контакти.

Скорпион
Не разчитайте на работоспособността си, а потърсете и нестандартни подходи. Можете да свършите доста работа, ако се концентрирате. Във финансовите ви дела се очертават промени, но не изпреварвайте събитията и премисляйте добре. Следобедът ще бъде наситен с успешни разговори. Много от споровете и конфликтите между вас и партньорите ви ще бъдат изгладени с малка отстъпка от ваша страна. Ако сте в лична година 5, денят ще ви донесе напрежение.

Стрелец
Колегите може да ви създават грижи. Ако някой ви обиди, не отминавайте обидата и не я оставяйте незабелязана. Петък за някои ще е ден за уреждане на битови въпроси вкъщи. Помислете за промени в личния живот и облеклото. Направете някои дребни покупки. Като цяло днес ще имате най-добри шансове от всички дни в седмицата за това. Осигурете си подкрепата на влиятелни приятели и шефове, които ще оценят усилията и сериозността ви.

Козирог
Очаквайте успехи в деловата дейност и неуспехи в личния живот. Има вероятност да бъдете измамени от половинката си, но пък е по-добре да видите истината такава, каквато е. Вечерта е подходяща за романтични преживявания. Днес за мнозина се очертава решаването на служебен или имотен проблем, но ще стане с цената на напрежение и нерви. Успешен ден се очертава за тези, чиято изява е в областта на изкуството. Някои ще получат добри новини.

Водолей
Използвайте енергията си, за да свършите неотложните малки неща в живота, защото понякога те се оказват извънредно важни. За мнозина се очертават добри условия за запазване и увеличаване на собственото им благосъстояние чрез професионална изява или с помощта на партньора, особено в сферите на интелектуалния труд. Ако се сблъсквате с нови и непознати за вас материи, усвояването им зависи изцяло от предварителната ви настройка.

Риби
Ще се радвате на успех във всичките си начинания, свързани с кратки пътувания, публикации и изяви в музиката и литературата. Не е изключено да получите неочаквани приходи, които да ви бъдат добре дошли. В домашна среда зачитайте мнението и достойнството на другите, за да не ви обвинят в противен случай в тираничност. По правило имате добри условия за разбирателство с близките и познатите си, но новите познанства може да ви създадат проблеми.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

07.07.2020

1580
Хороскоп за понеделник

06.07.2020

7062
Седмичен хороскоп

04.07.2020

6521

Влез или се регистрирай за да коментираш

×