facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

13668

Овен
Днес останете верни на себе си. Както в професионален, така и в личен план ще се радвате на отлични резултати. Някои от вас са застрашени от прекалени емоционални изблици, но ако се сдържате, ще спечелите. Ще разполагате с достатъчно енергия, за да осъществите инициативите си, без значение дали са свързани с реализация на нови проекти, или с инвестиране на средства за покупка на недвижимо имущество. Мнозина от вас могат да се надяват на протекция и помощ при осъществяване на част от инициативите си в професионалната сфера.

Телец
Поставете на първо място в листата на приоритетите си личните си интереси, но в същото време осъществявайте амбициите си, като съхраните лоялността си. Концентрирайте се върху текущите си инициативи в деловата сфера и оставете късмета сам да дойде при вас, независимо дали става въпрос за работа, пари или любов. Търсете друга перспектива на съществуващата си интимна връзка, тъй като рутината във взаимоотношенията може да ви отдалечи един от друг. През почивните дни променете начина си на живот, ако сте склонни към песимизъм.

Близнаци
Този петък голяма част от вас трябва да избягват несигурните сделки в професионалната сфера. Опитайте се да предвиждате ходовете на опонентите си. Вътрешната увереност ще ви вдъхва вяра, че ще се справите на време с текущите си ангажименти на работното си място. Приложете в реалността способностите си, като не се страхувате да експериментирате с нови методи, творческа нагласа и чувство за инициативност. Не правете прибързани изводи, ако по една или друга причина инициативите ви станат жертва на закъснение по независещи от вас обстоятелства.

Рак
Внимателно планирайте и организирайте финансовите си дела така, че да си осигурите стабилност. Стремете се да подредите и организирате делата си към приключване, особено ако смятате да се отправите на път. Полезни ще се окажат установените от вас нови контакти с лица, живеещи извън страната. Някои ще трябва да преживеят раздяла или скъсване на връзка или сътрудничество, особено ако не съумеят да намерят решение на текущите си проблеми и затруднения. Инвестициите от ваша страна могат да имат положителен ефект, но само ако не поемете твърде голям риск.

Лъв
В петък голяма част от представителите на знака ще бъдат изправени пред предизвикателства, които ще им дадат по-добри шансове в професионалната сфера както в настоящ, така и в бъдещ момент. Не се стремете да бъдете такива, каквито са очакванията на околните, а останете верни на себе си. Възможно е мнозина от вас да се сблъскат с любовта на живота си при осъществяване на пътуване по работа или за удоволствие. Това положение може да е особено опасно за вече обвързаните представители от знака.

Дева
В последния ден на деловата седмица избягвайте крайностите, тъй като те ще имат негативен ефект върху развитието и постигнатите резултати. Материалното ви състояние ще се подобри, а ще имате шанса и да увеличите благодетелите си. В любовта ще се радвате на завиден късмет. Едва ли ще ви е особено лесно да се освободите от някои свои предразсъдъци в професионалната сфера, особено ако не разполагате с достатъчно основателни причини за това. Опитайте се да приключите някои свои инициативи, като изчакате, преди да се впуснете в нови проекти.


Везни
Тъкмо този петък не е препоръчително да загърбвате текущите си отговорности в службата, дори и те да са ви изключително скучни и досадни за осъществяване. Възможностите ви за успех са реални, но трябва да избягвате нападателната позиция към заобикалящите ви. От доминиращо значение за вас ще е самостоятелната ви работа. Някои трябва да направят опит да приключат със започнато от тях обучение отпреди време, защото в противен случай рискувате да не го приключите скоро.

Скорпион
В последния ден на деловата седмица мнозина от родените под този зодиакален знак ще бъдат изправени пред трудности в работата, които ще подложат на изпитание тяхната емоционална стабилност. Възможно е част от вас да се стремят към нов тип взаимоотношения с представители на властта или администрацията. Не пръскайте наличните си пари за вещи, които за вас не са от първа необходимост. Само родените през третата декада ще съумеят да постигнат жадувания стабилитет в професионалната сфера, особено ако до момента са взели всички мерки.

Стрелец
Днес всички от знака не бива да пренебрегват необходимостта си от положителни емоции, които ще им вдъхват повече увереност и самочувствие. Напълно възможно е част от вас да станат жертва на недоброжелателни колеги, но нищо няма да е с негативен знак до момента, в който не го приемете за такова. Някои от родените в края на знака ще трябва да се съобразят с условности, наложени им от средата, в която работят. Стремете се да проявявате съобразителност, особено при сделки.

Козирог
За вас, козирози, родените в първата десетдневка ще имат шанса да увеличат постъпленията си, но не без да направят някои компромиси. Освободете се от вътрешните си противоречия, особено ако искате да постигнете нещо конкретно в професионален и материален план. Колкото по-пестеливи сте в думите, толкова е по-малка вероятността да издадете тайна на недоброжелател, който да я използва срещу вас. В последния ден на деловата седмица се опитайте да отговорите адекватно на връхлитащите ви събития в професионален, личен и материален план.

Водолей
Днес мнозина от вас ще трябва да се предпазват от нарастващо самочувствие в професионалната сфера, дори и да са постигнали конкретни успехи през седмицата там. В любовта не се доверявайте лесно, особено ако интимната ви връзка е отскоро.  За сметка на това се опитайте да прекарвате повече време в компанията на близки приятели. Стремете се да останете верни на себе си, дори и да сте предизвикани към проява на друг тип поведение от страна на ваши неприятели.

Риби
Петък ще е успешен за тези от знака, които съумеят да използват адекватно възможностите си в професионалната сфера. Част от вас ще проведат разговори, от които ще дойдат и новите ви отговорности от делови характер. От любовта ще черпите вдъхновението, необходимо ви да сте винаги на ниво. Ще установите нови работещи контакти от професионален характер. По-голяма част ще постигнат напредък, ако имат ясни и конкретни цели. 

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

20.07.2019

1899
Футболна седмица

20.07.2019

23
Хороскоп за петък

19.07.2019

9164

Влез или се регистрирай за да коментираш

×