facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък, 12 октомври

10175

Овен
В днешния петък мнозина от вас ще изпитват нужда от приятелство, обич и привързаност. Денят ще ви донесе всичко това, стига да овладеете вродената си импулсивност. Потискайте гневливостта си и не се втурвайте в ненужни съперничества. По-добре се отдайте на склонността си към равносметки и размисъл върху някои проблеми на човешкото съществуване. Ще преживеете приятни мигове сред приятели, а тяхната компания ще ви покаже идеи за парични печалби. Тази положителна тенденция ще ви помогне да уталожите духовете у дома и да успокоите партньора. Проявеното към вас внимание ще ви трогне.

Телец
Този петък за вас е доста еднопосочен - нещо, което започва добре, ще свърши добре. Късметът ви е в твърде добър синхрон със случайността и тя твърде често ще ви помага да го намерите. Каквото и да ви предложат приятели, колеги или близки, приемайте, особено ако е в сферата на удоволствията или любовта. Петък за вас е ден на голяма сила, способностите ви изпъкват пред другите и просто няма препятствие, което да ги омаловажава. Не е изключено точно днес да се обвържете с някого и връзката ви да бъде много силна. Каквото и да дойде, ще донесе стабилността, която търсите. Дайте си точна сметка какво искате.

Близнаци
Днешния ден ще бъдете винаги готови да тръгнете на път и да опитате нещо ново. Интересите ви ще бъдат всестранни, а жаждата ви за новости - неутолима. Ще премисляте различни възможности, за да решите в каква посока да поемете, но ключът към успеха ще се окаже честното ви и добро сърце. Логично е винаги да бъдете заобиколени от приятели и ще живеете сред доста хора. Действията ви твърде често ще оставят у тях впечатлението, че сте разсеяни и вятърничави. Това ще бъде измамно. В бизнеса ще бъдете проницателни и предвидливи. Ако се захванете с едно-единствено нещо, ще можете да разкриете изцяло своя талант.

Рак
Нямате съмнения и безпокойства, както и чувството, че нещо не ви се удава. Във всичко, което предприемате в последния работен ден на седмицата, ще бъдете сред най-добрите и ще обирате лаврите на успеха. Вие ще бъдете най-важният фактор за постигане на някакви колективни успехи и е много важно околните да осъзнаят това и да признаят вашия принос. Свикнете с мисълта, че вашето великодушие е нужно на останалите. Към средата на деня тя ще ви подскаже, че всеотдайността ви е оценена. Към края му пък ще се впуснете в контакти, нови връзки и начинания. Те ще ви насърчат и подтикнат към ново мислене и предприемане на конкретни действия за нещо ново.

Лъв
Петък за вас ще премине в очаквания. Замислете се какво сте постигнали досега. Периодът на пауза утре и в неделя ще ви помогне да преосмислите фактите и да съберете нови сили. Ако проявите достатъчно търпение, ще получите ценна информация, най-вече за това как да подобрите финансовото и професионалното си положение. Твърде често ще ви се налага да съгласувате действия, да сондирате мнения и решения. Най-важното за вас ще е да свикнете да работите колективно и да се въздържате от команден стил и язвителни подмятания. Бъдете внимателни и в интимен план - не превъзнасяйте новите си познанства или пък завоевания.

Дева
Твърде често през днешния ден ще предпочитате самотата. Това ще се дължи на само на прекомерната ви служебна заетост, но и на душевната ви нагласа. Просто ще искате да огледате света край вас и собственото си място в него. Ще бъдете всичко друго освен материалисти и ще сте в плен на измамното чувство, че парите не ви интересуват. Ще ви занимават повече въпроси от вашето минало, отколкото настоящето. И ако сте с по-лабилна психика, не са изключени депресии, ако нещата не се развиват, както на вас ви се иска. Помислете, че това, което сте пропуснали досега, със сигурност ви предстои в бъдеще, но се иска силна воля и жизненост.

Везни
Съдбата ви е във вашите ръце
Разполагате със сила и трябва да я използвате без ограничения. За вас настъпва един от онези редки моменти в седмицата, които ви даряват с виталност и желание за действия. Възползвайте се от шанса, поемете съдбата си в свои ръце и я водете в посоката, определена от вашите желания, мечти и очаквания. Може да ви се предложи нова задача или работа, в която да намерите удовлетворение на своите предпочитания за по-високо възнаграждение или повече пътувания. С радост ще нарушите досегашните си стереотипи и ще се разделите с нещата, които ви ограничаваха. Още от началото на деня ще бъдете наясно с целите, които трябва да се преследват.

Скорпион
Не се чудете откъде са се взели у вас воля на лидер и пробивност на първооткривател в нови дейности. Постарайте се да използвате най-рационално дарбите, с които ви даряват звездите. Прекрасният ви физически тонус ви дава и оптимизъм, и бодър ритъм на работа. Възползвайте се от богатото си въображение и кипящите емоции и ще усетите удоволствието и материалното признание от съзидателния труд. Логично ще предпочетете индивидуалните изяви, но се пазете от спонтанни реакции, които могат да ви превърнат в самотен бегач на дълги разстояния. Погрижете се за здравето си - застрашени сте от настинка.

Стрелец
През днешния петък звездите ще изострят вашия скептицизъм и това едва ли ще е състоянието, за което сте мечтали. Предстои ви интересен и неспокоен, но съвсем не безопасен период. Ще достигнете до сурови равносметки, истински преценки за хората около вас и ... неизбежно до разочарования. Възможни са и конфликти с приятели и близки - ще ви възприемат като по-хладни и прозорливи от обичайното, а на моменти дори и като скандални в своята прямота. За да доведете начинанията си до успешен край, ще трябва да се нагърбите с повече отговорности. Ще се отърсите с лекота от временни и ефимерни ангажименти, но ползата за вас е, че ще стабилизирате житейските си устои.

Козирог
Само ако поставяте ясно и директно проблемите, ще можете да намерите верните отговори. Това се отнася както до личния ви живот, така и до работата. Колеги ще ви помогнат да излезете от усложнена професионална ситуация, за която и вие сте дали своя "принос". Тези, които разчитат шансът да им да посочи накъде да насочат усилията си, ще трябва да проявят повече прозорливост. В интимен план звездите ще засилят желанието ви да флиртувате. Твърде често обаче това ви вещае провали и скоро ще разберете, че не си струва. Ще се разочаровате от хора, в които сте имали доверие и сте ценили техните възможности.

Водолей
Мнозина от родените под знака ще бъдат притеснени от проблемите си и това ще ги прави нервни, избухливи и твърде често прибързани в оценките и постъпките им. Още в началото на деня ще разберете, че такъв подход ви носи само беди, и дори против волята ще си наложите повече спокойствие и разум. Така ще получите възможността да постигнете, макар и малки успехи в избраните сфери на изява. В петък звездите поощряват амбицията ви и ако изберете правилния подход, ще постигнете част от намеренията си. В средата на деня ще получите желана от вас информация. Забравете традиционната си критичност и с минимални усилия установете истината в нея.

Риби
През днешния петък ще се радвате на отлична хармония и на разбирателство в семейството си и партньора, а така също и на финансова подкрепа от приятели. Много е вероятно с тях да обсъждате планове за нов бизнес, който се очертава да е успешен. С отличното въображение и точната мисъл, които мнозина от вас притежават, могат да разчитат на благоприятна възможност за работа. Онези от вас, които имат да уреждат въпроси с документи, ще правят това с лекота, но няма да им е излишно да проявят по-голямо внимание. Компенсирайте натрупващата се умора с почивка през предстоящите почивни дни.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за вторник

15.10.2019

1730
Прогноза за времето за 15 октомври

15.10.2019

24
Хороскоп за вторник

14.10.2019

2095 1

Влез или се регистрирай за да коментираш

×