facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък, 12 октомври

10166

Овен
В днешния петък мнозина от вас ще изпитват нужда от приятелство, обич и привързаност. Денят ще ви донесе всичко това, стига да овладеете вродената си импулсивност. Потискайте гневливостта си и не се втурвайте в ненужни съперничества. По-добре се отдайте на склонността си към равносметки и размисъл върху някои проблеми на човешкото съществуване. Ще преживеете приятни мигове сред приятели, а тяхната компания ще ви покаже идеи за парични печалби. Тази положителна тенденция ще ви помогне да уталожите духовете у дома и да успокоите партньора. Проявеното към вас внимание ще ви трогне.

Телец
Този петък за вас е доста еднопосочен - нещо, което започва добре, ще свърши добре. Късметът ви е в твърде добър синхрон със случайността и тя твърде често ще ви помага да го намерите. Каквото и да ви предложат приятели, колеги или близки, приемайте, особено ако е в сферата на удоволствията или любовта. Петък за вас е ден на голяма сила, способностите ви изпъкват пред другите и просто няма препятствие, което да ги омаловажава. Не е изключено точно днес да се обвържете с някого и връзката ви да бъде много силна. Каквото и да дойде, ще донесе стабилността, която търсите. Дайте си точна сметка какво искате.

Близнаци
Днешния ден ще бъдете винаги готови да тръгнете на път и да опитате нещо ново. Интересите ви ще бъдат всестранни, а жаждата ви за новости - неутолима. Ще премисляте различни възможности, за да решите в каква посока да поемете, но ключът към успеха ще се окаже честното ви и добро сърце. Логично е винаги да бъдете заобиколени от приятели и ще живеете сред доста хора. Действията ви твърде често ще оставят у тях впечатлението, че сте разсеяни и вятърничави. Това ще бъде измамно. В бизнеса ще бъдете проницателни и предвидливи. Ако се захванете с едно-единствено нещо, ще можете да разкриете изцяло своя талант.

Рак
Нямате съмнения и безпокойства, както и чувството, че нещо не ви се удава. Във всичко, което предприемате в последния работен ден на седмицата, ще бъдете сред най-добрите и ще обирате лаврите на успеха. Вие ще бъдете най-важният фактор за постигане на някакви колективни успехи и е много важно околните да осъзнаят това и да признаят вашия принос. Свикнете с мисълта, че вашето великодушие е нужно на останалите. Към средата на деня тя ще ви подскаже, че всеотдайността ви е оценена. Към края му пък ще се впуснете в контакти, нови връзки и начинания. Те ще ви насърчат и подтикнат към ново мислене и предприемане на конкретни действия за нещо ново.

Лъв
Петък за вас ще премине в очаквания. Замислете се какво сте постигнали досега. Периодът на пауза утре и в неделя ще ви помогне да преосмислите фактите и да съберете нови сили. Ако проявите достатъчно търпение, ще получите ценна информация, най-вече за това как да подобрите финансовото и професионалното си положение. Твърде често ще ви се налага да съгласувате действия, да сондирате мнения и решения. Най-важното за вас ще е да свикнете да работите колективно и да се въздържате от команден стил и язвителни подмятания. Бъдете внимателни и в интимен план - не превъзнасяйте новите си познанства или пък завоевания.

Дева
Твърде често през днешния ден ще предпочитате самотата. Това ще се дължи на само на прекомерната ви служебна заетост, но и на душевната ви нагласа. Просто ще искате да огледате света край вас и собственото си място в него. Ще бъдете всичко друго освен материалисти и ще сте в плен на измамното чувство, че парите не ви интересуват. Ще ви занимават повече въпроси от вашето минало, отколкото настоящето. И ако сте с по-лабилна психика, не са изключени депресии, ако нещата не се развиват, както на вас ви се иска. Помислете, че това, което сте пропуснали досега, със сигурност ви предстои в бъдеще, но се иска силна воля и жизненост.

Везни
Съдбата ви е във вашите ръце
Разполагате със сила и трябва да я използвате без ограничения. За вас настъпва един от онези редки моменти в седмицата, които ви даряват с виталност и желание за действия. Възползвайте се от шанса, поемете съдбата си в свои ръце и я водете в посоката, определена от вашите желания, мечти и очаквания. Може да ви се предложи нова задача или работа, в която да намерите удовлетворение на своите предпочитания за по-високо възнаграждение или повече пътувания. С радост ще нарушите досегашните си стереотипи и ще се разделите с нещата, които ви ограничаваха. Още от началото на деня ще бъдете наясно с целите, които трябва да се преследват.

Скорпион
Не се чудете откъде са се взели у вас воля на лидер и пробивност на първооткривател в нови дейности. Постарайте се да използвате най-рационално дарбите, с които ви даряват звездите. Прекрасният ви физически тонус ви дава и оптимизъм, и бодър ритъм на работа. Възползвайте се от богатото си въображение и кипящите емоции и ще усетите удоволствието и материалното признание от съзидателния труд. Логично ще предпочетете индивидуалните изяви, но се пазете от спонтанни реакции, които могат да ви превърнат в самотен бегач на дълги разстояния. Погрижете се за здравето си - застрашени сте от настинка.

Стрелец
През днешния петък звездите ще изострят вашия скептицизъм и това едва ли ще е състоянието, за което сте мечтали. Предстои ви интересен и неспокоен, но съвсем не безопасен период. Ще достигнете до сурови равносметки, истински преценки за хората около вас и ... неизбежно до разочарования. Възможни са и конфликти с приятели и близки - ще ви възприемат като по-хладни и прозорливи от обичайното, а на моменти дори и като скандални в своята прямота. За да доведете начинанията си до успешен край, ще трябва да се нагърбите с повече отговорности. Ще се отърсите с лекота от временни и ефимерни ангажименти, но ползата за вас е, че ще стабилизирате житейските си устои.

Козирог
Само ако поставяте ясно и директно проблемите, ще можете да намерите верните отговори. Това се отнася както до личния ви живот, така и до работата. Колеги ще ви помогнат да излезете от усложнена професионална ситуация, за която и вие сте дали своя "принос". Тези, които разчитат шансът да им да посочи накъде да насочат усилията си, ще трябва да проявят повече прозорливост. В интимен план звездите ще засилят желанието ви да флиртувате. Твърде често обаче това ви вещае провали и скоро ще разберете, че не си струва. Ще се разочаровате от хора, в които сте имали доверие и сте ценили техните възможности.

Водолей
Мнозина от родените под знака ще бъдат притеснени от проблемите си и това ще ги прави нервни, избухливи и твърде често прибързани в оценките и постъпките им. Още в началото на деня ще разберете, че такъв подход ви носи само беди, и дори против волята ще си наложите повече спокойствие и разум. Така ще получите възможността да постигнете, макар и малки успехи в избраните сфери на изява. В петък звездите поощряват амбицията ви и ако изберете правилния подход, ще постигнете част от намеренията си. В средата на деня ще получите желана от вас информация. Забравете традиционната си критичност и с минимални усилия установете истината в нея.

Риби
През днешния петък ще се радвате на отлична хармония и на разбирателство в семейството си и партньора, а така също и на финансова подкрепа от приятели. Много е вероятно с тях да обсъждате планове за нов бизнес, който се очертава да е успешен. С отличното въображение и точната мисъл, които мнозина от вас притежават, могат да разчитат на благоприятна възможност за работа. Онези от вас, които имат да уреждат въпроси с документи, ще правят това с лекота, но няма да им е излишно да проявят по-голямо внимание. Компенсирайте натрупващата се умора с почивка през предстоящите почивни дни.

 

Все още няма коментари

Още

Футболна седмица

16.02.2019

273
Прогноза за времето за 15 февруари

15.02.2019

158
Хороскоп за 15 февруари

15.02.2019

1818

Влез или се регистрирай за да коментираш