facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

5580

Овен
Днес бъдете много предпазливи по отношение на работните си дела и не взимайте участие в рисковани начинания. Бъдете нащрек и не се намесвайте и в чужди дела. Не бива да се включвате в тях, защото рискувате собствената си сигурност и финансова устойчивост. В никакъв случай не давайте пари назаем. Колкото и да ви е трудно, откажете поисканата от приятели помощ. Здравето ви е отлично и ви се предоставят много поводи за празнуване.

Телец
Днес разнообразявайте заниманията си и не се претоварвайте с отговорности, за които нямате достатъчно свободно време или познания. В любовта се предпазвайте от желанието си за разнообразие. Не допускайте безкрайният ви ентусиазъм да ви напуска в професионалната сфера дори ако срещнете конкретни спънки и затруднения. Ако бъдете възнаградени за усилията си, трябва да засвидетелствате благодарността си.

Близнаци
Може на пръв поглед това, с което сте се заели в днешния ден, да изглежда рисковано, но ако го огледате от всички страни, ще разберете, че опасността е единствено в това да не промените консервативните си възгледи. Ако непрекъснато пресмятате шансовете си, със сигурност ще изпуснете добрите възможности. Ако ви е трудно да направите това, оставете хората, на които имате доверие, да решават вместо вас.

Рак
Стремете се да придобиете реална представа за възможностите си от делови и материален характер днес. Ще ви се наложи да премахнете някои затруднения от чисто битов характер у дома. Мнозина от вас ще направят някои наложителни покупки за себе си и близките си. Заделяйте средства за черни дни и не отказвайте предложена ви работа. Не се колебайте да посрещнете отправените ви предизвикателства в професионален  план.

Лъв
През този петък доста от вас може да получат приятни известия за нова работа. Очаквайте успехи в деловата дейност и неуспехи в личния живот. Има вероятност да бъдете измамени от половинката си. По-добре е обаче да видите истината такава, каквато е. Днес за мнозина се очертава решаването на служебен или имотен проблем, но това ще стане с напрежение и нерви. Успешен ден се очертава за изявяващите се в изкуството.

Дева
Не си мислете, че точно в този петък ще подчинявате околните на своята воля с лекота. Наложително е да следвате строга дисциплина на работното си място и да намалите значително харчовете си в материалната сфера. Предпазвайте се от развиване на враждебно отношение към конкуренти, колеги или началници, които са в по-добро положение от вас самите. Ще преживеете сериозни сътресения, ако не се съобразите с това.

Везни
Днес като че ли ще сте най-затворени от всички дни на седмицата. Най-добре ще е да се предпазвате от изводи, които могат да развалят едно добро приятелство. По-подходящо ще е да заложите на интуицията си, която едва ли ще ви подведе. Мнозина ще станат свидетели на голяма несправедливост, която може да ви накара още повече да се затворите в себе си. Не е изключено някои от вас да обмислят да променят местоживеенето си.

Скорпион
Като че ли отговорностите и задълженията ви днес ще се увеличават буквално лавинообразно, в крайна сметка постигнатите от вас крайни резултати ще удовлетворят очакванията ви. Осигурете си достатъчно сън, за да можете да възстановите силите си и да се справите с предизвикателствата, които ви очакват през идващата седмица. Мнозина от вас ще получат неочаквани финансови постъпления.

Стрелец
Доставяйте радост на себе си и близките си, като замените обичайните си занимания с нещо по-вълнуващо. Във връзка с това можете спокойно да осъществите отдавна планирано пътуване. Вечерта за мнозина ще е необходимо да се отдадат повече на своите близки, родители и интимната половинка. Не се извинявайте с много работни ангажименти, а в същото време да се занимавате с дейности, които доставят радост само на вас .

Козирог
В последния седмичен делничен ден от изключителна важност за родените под този зодиакален знак ще са личната дисциплина и самоинициатива, особено ако до момента не сте удовлетворени от направеното в професионален план. Напълно възможно е някои стари финансови затруднения да ви обезпокоят. Опитайте се да следвате конкретен план на действие. Едва ли ще съумеете да достигнете в работата до някакви преимущества.

Водолей
Днес обменяйте мисли и опит със своите колеги на работното си място. Възможно е у вас да бъдат събудени сантиментални спомени от отдавна очаквана среща или от случайно попаднало пред очите ви писмо или снимка. Твърде вероятно е именно това да ви направи неспособни да се концентрирате върху текущите си задължения на работното място, а и в дома си. Опитайте се да не се изолирате твърде много от близките си.

Риби
Като че ли лесно ще съумявате да намирате изход от всяка затруднена ситуация. Ще притежавате в повече изтънченост, която при всяко положение ще бъде забелязана от околните, независимо коя е вашата социална общност, в която се движите във всекидневния живот. Не си позволявайте смелостта да надценявате възможностите си, защото организмът ви ще се нуждае от отдих и почивка.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

25.05.2019

1757
Футболна седмица

25.05.2019

19
Хороскоп за петък, 24 май

24.05.2019

13247

Влез или се регистрирай за да коментираш

×