facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък, 21 септември

11818


Овен
Днес само ще спечелите, ако прикриете умело реакция на отправени ви нелицеприятни думи и ако осъзнавате, че реакция срещу тях ще ви е повече от вреда, отколкото от полза. Не попадайте в плен на опасенията си, защото това не само ще ви пречи, но ще е и сериозна пречка в общуването ви с интимната половинка. Опитайте се да не се държите покровителствено с тези, които обичате. От голямо значение за запазване на парите ви ще са деловите ви контакти.

Телец
Днес ще ви се налага да се борите срещу нежеланието на прякото ви обкръжение да ви подкрепи. Добре е обаче на първо място да изясните отношенията си с тях, ако искате те да бъдат по-топли от обикновено. Действайте с ентусиазъм и постоянство, особено ако имате възможност да поставите начало на сътрудничество, което ще е от голяма полза и за двете страни. Не проявявайте пасивност към желанията на интимната си половинка.

Близнаци
Не започвайте внезапни промени от личен характер. Степенувайте заетостта си, защото околните няма да са особено толерантни. По-добре разчитайте на своите възможности както по отношение на личния си живот, така и в намерението да осъществите инвестиции чрез крупна покупка. Внесете някои промени в стила си на живот. Лесно ще се справяте с предизвикателствата в лично и професионално отношение, ако вярвате в правотата си.

Рак
Мнозина от вас ще дадат за първи път външен израз на желанието си за коренна промяна в стила си на живот. Други ще се опитат да съставят план в деловата или личната сфера, които могат да се променят във всеки един момент, ако и обстоятелствата около вас се променят. В любовта не се срамувайте от силните чувства, под чието влияние сте в последно време. Изискванията ви към интимната половинка ще бъдат уважени, ако мотивирате желанията си.

Лъв
Бъдете внимателни и не се заемайте със странични дейности. Не се натоварвайте с няколко неща наведнъж. Избягвайте рисковете и премисляйте много добре всеки ход. Имайте предвид, че някои начинания могат да се окажат пагубни за доброто ви финансово състояние. Част от вас вечерта ще направят запознанство с интересен за тях човек, който ще изиграе много важна роля в бъдещото им служебно развитие. В дома ви ще има малки недоразумения.

Дева
Днес спокойно можете да прехвърлите рутинните си задължения на вашите колеги, а вие да се откъснете поне за малко от напрегнатото ежедневие. Някои от родените през септември ще имат проблеми с преместване. Ще им бъде трудно, защото са свикнали с колегите си. Като цяло всички от знака трябва да владеят емоциите си и да не допускат дребни неща да ги разстройват. Според звездите имате вътрешна нерешителност, която ражда трудности за вас.

Везни
Засилена ще е поддръжката ви от страна на близък приятел, делови партньор или интимната ви половинка. Тя ще се окаже особено ценна, защото в един момент ще страдате от влиянието на многобройни затруднения и закъснения в плановете си. Бъдете особено внимателни при инвестиране на личните си спестявания. Не влизайте във финансови взаимоотношения с хора, които познавате отскоро. Контролирайте текущите си задължения на работното място.

Скорпион
Всичко, с което започнете да се занимавате, ще ви се отдава с лекота и ще имате постижения. Необходимо е обаче да намалите темпото на работа и ангажираност, като използвате свободните часове за отдих в компанията на любимия и членовете от вашето семейство. Усамотението ще ви носи душевно равновесие. Някои ги очакват нови сдружения и интереси в професионалната сфера. Ще имате интересни контакти с хора от областта, в която работите.

Стрелец
Не се оставяйте в ръцете на съдбата, когато става дума за отношенията ви с интимната половинка. Опитайте се да се освободите от предразсъдъците, под чието влияние се намирахте дълго време както в професионален, така и в личен аспект. Планирайте добре финансовите си приходи и разходи, защото само така ще можете да сте адекватни към ситуациите, в които попадате. В любовта се съобразявайте не само със своите желания, но и с тези на интимната половинка.

Козирог
През днешния ден ще ви владеят емоции и дела, свързани с дома ви, брачния партньор, приятели и колеги. Като цяло той ще е успешен за всички Козирози. Не започвайте препирни с любимия човек или приятелите, пазете се и от стремеж за доминиране, защото това ще ги отблъсне. Не се учудвайте, ако от приятели може да чуете мнения и съвети по повод на партньора, но вие най-добре знаете как да постъпвате. Може да получите новини, свързани с някакъв вид наследство.

Водолей
В работата използвайте натрупания си опит и интуиция, когато става въпрос за решаване на сложни и не много ясно формулирани проблеми. Ще имате подкрепа от енергиите на планетните конфигурации, но може би и известно напрежение, докато намерите решенията. Не разчитайте само на работоспособността си, а потърсете и нестандартни подходи. Можете да свършите доста работа. Учете се от противоречията и грешките си.

Риби
Петък ще бъде добър ден за тези, които са решили да блеснат в службата. Във финансовите ви дела се очертават промени, но не изпреварвайте събитията и премисляйте добре думите си. Времето на работното място ще бъде наситено с успешни разговори. Много от споровете и конфликтите между вас и партньорите ви ще бъдат изгладени с малка отстъпка от ваша страна. Ако сте в лична година 8, денят ще ви донесе напрежение вкъщи.

Все още няма коментари

Още

Футболна седмица

16.02.2019

273
Прогноза за времето за 15 февруари

15.02.2019

158
Хороскоп за 15 февруари

15.02.2019

1818

Влез или се регистрирай за да коментираш