facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък, 17 август

7040

Овен
Днес ще ви е изключително трудно да определите къде се намират вашите най-добри възможности както в деловата област, така и в материален план. Намалете темпото на работа. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни към допускане на сериозни грешки на работното си място. Добре е да изчакате с взимането на някои свои решения, за да видите реализацията на започнатото от вас. Не разпилявайте усилията си в няколко посоки.

Телец
Мнозина вече са в отпускарско настроение и затова не бива да пилеят за ненужни вещи текущите си пари. При друга част амбициозните решения ще доведат до желаното от тях развитие на делата им в професионален и материален план. Стремете се да избягвате липсата на яснота, особено ако работите в екип с делови партньор или имате помощта от няколко сътрудници. Проверявайте по няколко пъти документите, под които се подписвате.

Близнаци
Днес за мнозина ще е печеливша търговската дейност, но трябва да се предпазват от необмислени преразходи. Не надценявайте, но и не подценявайте изпречилите ви се на пътя затруднения, защото нито едната, нито другата крайност ще имат благоприятен върху вас ефект. Напълно възможно е да ви е изключително трудно да определите кой от прякото ви обкръжение в делови и личен план ви е предан на дадената от него/нея дума.

Рак
Нервността и прибързаността ще са ви лоши съветници през днешния ден. Можете да се надявате на подкрепа от прякото ви обкръжение, но и трябва да сте готови да я поискате. Липсата на вътрешно удовлетворение може да ви лиши от възможността да се наслаждавате на постигнатите до вас малки успехи във всички направления. Опитайте се да търсите разнообразието не с промени в стила си на живот, а с постигането на вътрешно спокойствие.

Лъв
Днес ще ви се наложи да подложите на изпитание някои свои стари връзки и контакти, за да знаете дали те ще имат положителен ефект върху вас и в бъдеще. Взимайте решенията си сами, особено ако се намирате на кръстопът с конкретна своя инвестиция. Ще ви е необходима по-голяма находчивост при предприемането на конкретни инициативи от делови характер. Опитайте се да не се превръщате в жертва на собствените си предразсъдъци.

Дева
В днешния петък следвайте умерен ритъм на работа и не си позволявайте да се насочвате към договори, за които имате дори и най-малките съмнения, че не са така изчистени като права и задължения. Не преувеличавайте проблемите и затрудненията си от делови характер, но в същото време не е добре и да ги подценявате. Обективната преценка ще ви е повече от всякога необходима, така че се стремете към нея. Планирайте предстоящите си пътувания.

Везни
Днес за почти всички ще е добре да се освободят от заблудите и илюзиите, които са склонни да си създават поради липсата на лично удовлетворение от реалността. Преди да реагирате по какъвто и да било начин, е добре да се поставите на мястото на човека срещу вас, това ще важи както за личния ви живот, така и за професионалния. Мнозина от вас ще станат свидетели на бърза промяна към ново, по-стабилно положение в материалната сфера.

Скорпион
Петък за родените в знака може да се окаже както с положителен, така и с отрицателен знак. Всичко ще зависи от вашата вътрешна нагласа и най-вече от ходовете и възможностите, към които ще се насочите в професионален или материален план. Както може да спечелите, така може и да загубите в един и същ момент, особено ако не сте направили правилната преценка на ситуацията, в която се намирате. В любовта ще сте разкъсвани от противоречиви чувства.

Стрелец
Днес е наложително да влагате повече желание и с по-голяма страст да преследвате интересите си в професионалната сфера. Не се стремете да заобикаляте законите и правилата, установени на работното ви място, защото именно те ще ви предпазват от нежелани главоболия. Там се стремете към пълноценна и положителна реализация. Не предприемайте рискове във финансовата сфера, които могат да доведат до значителни за вас загуби.

 

Козирог
През днешния петък се стремете към по-голяма независимост в действия и взимане на конкретни решения в професионалната сфера. Постарайте се да имате максимална увереност в инициативите, които предприемате на работното място. Звездното влияние е подходящо да започнете нова работа, както и да подпишете договор с голяма организация. Опитайте се да водите по-здравословен начин на живот, за да се справите с предизвикателствата.

Водолей
Днес ще имате благоприятната възможност да възстановите равновесието си в емоционално отношение, което за вашия знак е твърде важно. Това ще ви даде възможност да разполагате с достатъчно силна воля и желание за осъществяване на предприетите от вас крачки в професионално отношение. Стремете се да сте от полза на по-слабите от вас близки и познати. Не отказвайте подкрепа, защото и вие самите можете да се нуждаете от такава.

Риби
Повишената ви концентрация, с която ви даряват звездите днес, ще ви предпазва от допускането на грешки, които могат да окажат съдбовен поврат в живота ви, особено ако не сте си дали сметка за съществуващите подводни камъни. От решаващо значение за вас ще са и приятелските ви връзки. За родените в началото на знака е необходимо да не увеличават финансовите си разходи поради силното им желание да блеснат с подарък пред някого.

Все още няма коментари

Още

Футболна седмица

16.02.2019

90
Прогноза за времето за 15 февруари

15.02.2019

135
Хороскоп за 15 февруари

15.02.2019

1614

Влез или се регистрирай за да коментираш