facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък, 14 септември

8475

Овен
През днешния петък ще имат успех самостоятелните и находчиви представители от знака. Денят е подходящ за предприемчивите да достигнат до целите си, без това да е заплатено с непосилна за тях цена. Не се опитвайте да бягате от отговорности, защото те ще ви дадат повече власт и положение. Здравето и студът могат да станат поводи за  безпокойства. Мнозина от вас ще премахнат някои проблеми от финансов и професионален характер, които в последно време не им даваха покой. Не прекъсвайте усилията си за реализация в сфера, която ще ви гарантира по-добри позиции.

Телец
Контактите в обществените среди и срещите с хора от вашата делова сфера ще преобладават днес. Тази ще е и причината да останете изненадани от новини. Навлизате в сравнително труден период, който се характеризира с промени от финансово естество.  Сега не е препоръчително да рискувате, тъй като вероятността за загуби е реална. Редно е да действате с подчертана активност в това направление. Промени настъпват и в интимния ви живот. Не е изключено да възникнат проблеми в дома и мнозина от знака ще отделят достатъчно време, за да проявят повече грижи за семейството.

Близнаци
Днес не допускайте безкрайният ви ентусиазъм да ви подвежда в една или друга посока. Не се опитвайте да прескачате рутинните си задължения за сметка на собствените си инициативи и планове. Мнозина от вас може би ще се сблъскат с неприятни семейни проблеми, но те като че ли ще са по-скоро причинени повече от нежеланието да погледнете на тях обективно. Избягвайте крайностите, дори и те да ви се струват единственият възможен начин за постигането на целта. Опитайте се да насочите енергията си в посока, от която ще можете да извлечете максимални дивиденти.  

Рак
Днес мнозина от знака може да изпитват парични притеснения, което със сигурност ще стане повод за лошото ви настроение. Други ще се изправят пред предизвикателства, чието разрешение ще идва от способността им да правят правилна оценка на реалната ситуация. Опитайте се да сложите личната си документация в ред, за да успеете да овладеете положението в най-скоро време. Не надценявайте силите си, особено ако трябва да премахнете някои битови проблеми в дома си. Стремете се да се предпазвате от неволни наранявания, за да не прераснат в нещо по-сериозно.

Лъв
Днес мнозина ще трябва да се отърсят от напрежението, което им създава финансова несигурност. На първо време е необходимо да осигурите своята независимост в професионалната сфера. Внимателно обмисляйте решенията, които могат да имат дълготраен ефект върху живота ви. Забавете темпото на работа, за да можете да добиете реална представа какво сте постигнали. С повишено внимание водете преговори с нови клиенти или високопоставени особи.  Мнозина от знака ще имат добри финансови възможности, което ще ви даде шанса да направите важна инвестиция в бъдещето си.

Дева
Днес се стремете към изрядност. Не приемайте драматично възникващите затруднения на работното място. Отчаянието ще ви бъде лош съветник, особено ако искате да се радвате на стабилност в професионално и финансово отношение. Действайте праволинейно в любовта, за да се предпазите от възникването на сериозни противоречия помежду ви. Използвайте интуицията си, когато става въпрос за взаимоотношенията ви с родители и възрастни членове от семейството ви. Опитайте се да се освободите от текущите си проблеми, като вземете решителни мерки.

Везни
Петъкът ще е изключително удобен за вас, за да укрепите финансовото си положение, без това да е с цената на множество компромиси. Възможно е да станете жертва на чужди замисли, но като че ли съобразителността е тази, която ще ви помогне да се измъкнете. Опитайте се да сте новатор в работата. Не влизайте в конфликти с колеги, работодатели или клиенти, особено ако работите в сферата на услугите. Мнозина от вас ще изпитват грижи около здравословното състояние на свой близък. Напълно възможно е да имате разногласия по конкретни въпроси с интимната си половинка.

Скорпион
Нерешителността ви в професионалната сфера може да ви изиграе лоша шега, ако не съумеете да се възползвате с пълна сила от предоставени ви възможности. Не пренебрегвайте симптомите на отпадналост. Опитайте да се освободите от хроничната си умора чрез повече положителни емоции и спокойно предвидете и планирайте някои свои инициативи. Важно е да не бързате с изявления, които могат да ви поставят в неизгодна позиция. Трудно ще понасяте зависимост, дори и от страна на интимната ви половинка. Като че ли ще имате нужда да се откъснете за известно време от обичайното си обкръжение.

Стрелец
Днес избягвайте да стигате до нежелани крайности в професионално отношение. Съобразявайте се с някои условности, поставени ви от заобикалящата среда, за да се справите с многобройните предизвикателства от делови, материален и личен план. Не приемайте твърде драматично открития отказ на интимната ви половинка да се съобрази с вас. Петъкът е подходящ за приключване на някои инициативи, започнати от вас в миналото. Може би именно сега трябва да експериментирате с външния си вид или да намерите по-добър метод за релаксиране.

Козирог
За мнозина от вас повишеното внимание е препоръчително, особено ако боравите с крупна сума пари на работното си място. Не закъснявайте с крайните срокове, дори и това да е в интерес на работата ви. Опитайте се да сте последователни в изискванията си към интимната половинка. Наложително е повече от всякога да сте реалисти в професионалната сфера, ако искате да оцелеете без сериозни наранявания от страна на конкуренти и недоброжелатели. Опитайте се да систематизирате желанията си в делови, материален и личен план, защото това ще ви помогне да изберете най-правилната тактика.

Водолей
Днес на мнозина от вас ще им се наложи да са съпричастни към вълненията на членовете от тяхното семейство. Не оставяйте на заден план свои лични дела, особено ако са свързани с пари. Не проявявайте липсата на практичност, ако ви се налага да направите сериозни разходи за домакинството си. В любовта очаквайте някои недотам сериозни проблеми и противоречия с интимната си половинка, но те като че ли ще се дължат на собствената ви нерешителност. Мнозина от знака ще имат нужда от взаимност в любовта. Напълно възможно е да се чувствате отхвърлени.

Риби
Петък за вас ще се окаже неподходящ за финансови операции. Опитайте се да взимате разумни рискове, доколкото, разбира се, обстоятелствата ви го позволяват. Загърбете негативното и се опитайте да мислите по позитивен начин, за да се освободите от някои ограничения. Пазете се от лъжата и се стремете да сте максимално прями в отношенията си с интимната половинка. Няма да ви е трудно да действате праволинейно на работното си място, тъй като се стремите да запазите позициите, които имате. Не си позволявайте да подписвате документи, с чието съдържание не сте запознати обстойно.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за сряда

20.02.2019

9158
Прогноза за времето за 20 февруари

20.02.2019

44
Хороскоп за вторник

19.02.2019

5701

Влез или се регистрирай за да коментираш

×