facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

3795

Овен

Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта, а най-важното е да не рискувате, и то най-вече по парични въпроси. В интимния живот емоциите са смесени. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните ви задачи и ангажименти. Наблегнете на почивката, на разходките сред природата и на грижите за здравето си. Оставете член от семейството си сам да се справи с нещо, което силно го вълнува. 

 

Телец

Разплащате стар дълг, може да останете без пари, но това не е проблем. Денят не е подходящ и за работа с хора в чужбина, и за пътувания. Заложете на общуването с околните, организирайте срещи и разговори. Ако любовта ви завърти главата, става зле за бизнес начинанията или поне те не стават според плановете. Предстои ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. По-добре е да не пътувате.

 

Близнаци

Четвъртък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Целеустремеността ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Но не идеализирайте ситуацията - опитват се да спечелят вниманието ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за начало на любовна връзка. Денят ще е благоприятен и за осъществяване на материални сделки и за реализиране на финансови намерения, ако сте предварително организирани. Не прекалявайте с яденето, особено с пикантни храни. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

 

Рак

Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Материален успех, парични печалби, сполука за преговарящите и благоприятни делови новини. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта ви вълнуваща. Проявете такт и търпение, ако се опитват да ви ядосват или да ви натоварят с допълнителна работа. 

 

Лъв

Добре ще е да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Натоварени сте обаче с много работа, с която се налага да се справите колкото може по-бързо. Доверието е по-ценно от злато. Около вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти.

 

Дева

Не бива да поемате излишни рискове, да се предоверявате, да задлъжнявате, да давате пари на заем. Време е да се погрижите за здравето си: започнете диета и правете пречистващи процедури. Можете да отхвърлите доста работа, но не започвайте нищо ново. Внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Време е да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

 

Везни

Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Обърнете внимание и на хората у дома. Силно успешен ден, подчертаващ, че Везните ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Внимавайте обаче какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Част от плановете ви утре едва ли ще се осъществят точно по начина, който бихте желали. Но не се отказвайте от намеренията си и се старайте да свършите максимално полезна работа. 

 

Скорпион

Избягвайте да взимате важни решения или да започвате инициативи, защото може нещата да се развият съвсем различно от планираното. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Бизнес идеите ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата ви може да остане разочарован в очакванията си. Денят не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. 

 

Стрелец

Утре е ден за работа, за изпълнение на обичайните ви ангажименти и отговорности, както и да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Любовта, която ще ви засвидетелстват околните, си струва няколко часа работа. Утрешният ден ще е неблагоприятен и за общуване, но ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

 

Козирог

Ще сте с променливо настроение. Проявявайте умереност, не се претоварвайте с работа или с физически дейности. Денят ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Козирозите ще са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

 

Водолей

Хармонични отношения с любимия човек и семейството. Очаква ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Добре би било да се погрижите за здравето си. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Владее ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Четвъртък носи изпитания и предизвикателства.

 

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Дайте шанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Не допускайте конфликт в семейството да ви съсипе деня и настроението. За Рибите се очертават ядове заради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност за друга реализация от материално естество. Четвъртък е удобен ден за преговори и контакти с хора от деловите среди

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за четвъртък

17.10.2019

1755
Прогноза за времето за 17 октомври

17.10.2019

31
Хороскоп за сряда

16.10.2019

2175

Влез или се регистрирай за да коментираш

×