facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

1850


Овен
Денят е за създаване на нови връзки и съюзи. Всичко, което искате да направите, трябва да е добре проучено и изпипано. Издънките са противопоказни за вас. Случайните контакти трябва да изострят вниманието ви. Днес всяко чуждо упорство ще ви пречи. Ще усещате съпротива на работното място. Ще ви потърсят хора, които ви познават, и ще обсъждате възможност за допълнителна работа. Ще намерите спокойствие само в дома си вечерта.


Телец
До обед ще се занимавате с обичайната си дейност без особен ентусиазъм, но и без да срещате трудности. Ще работите, но умът ви ще е ангажиран с мисли около дома и ваши лични работи. Родените през май сами ще се справят с конкуренция и ревниви колеги. Родените през април ще трябва да са внимателни с новите делови връзки. Някои от тях могат да бъдат доста подвеждащи. Срещите ви на пръв поглед ще са успешни, но не бързайте да правите изводи.

Близнаци
Работният ви ден е рисков от първите минути. Направете всичко възможно да укротите топката и да намалите собственото си напрежение. Трудно ще удържите напрежението и яростта си. Нагрубявате не когото трябва, изливате си яда на първия, който ви попадне пред очите - поне намерете подходящо време до края на деня да се извините. В следобедните часове ще имате нови познанства, които ще ви изненадат с интереса към вас.

Рак
Денят е подходящ за обществени изяви. Избягвайте да спорите. Не е подходящо време за изглаждане на недоразумения, изчакайте с обясненията и с изясняване на отношения. По-скоро ще имате условия за успешна комуникация, запознанства, благотворителна дейност и организиране на свободното време, отколкото за започване на ново начинание. Почивните дни не са толкова далече, имате възможност да осигурите поне два дни сред природата със семейството си.

Лъв
На работното ви място набъбват проблеми, свързани с финансови въпроси на фирмата или учреждението. Няма да се решат днес, но ще сте принудени да ги обсъждате и да дадете мнение. Пари, които очаквате, ще дойдат със закъснение, но са сигурни и ще потушат недоволството ви. Ако сте на заплата, постарайте се да не отказвате допълнителна работа - тя ще ви донесе добро заплащане и ще помогне, докато намерите по-подходящи ангажименти.

Дева
Ако ви предлагат да пътувате, направете го само ако така ще можете да си починете. В противен случай не тръгвайте. Плановете ви са добри, ще ги одобрят и другите, ако съумеете да ги представите. Работата ви ще е успешна, ако сте имали неприятности, те са останали в миналото или на предишното работно място. Имате добрите чувства на колегите си. Ще имате и подкрепата им, ако започнете промени в дейността си, ако работите в собствен бизнес.

Везни
Възможно е днес да ви откажат нещо, за което много сте тичали и държите да го имате. Това ще ви разочарова, но не губете желание да се преборите. Довършете всичко започнато досега. Ако се налага, поработете извънредно. Стабилизирайте постигнатото и в дома си. Налага се да сте много дипломатични и да изгладите търканията, които се появяват спорадично с половинката ви. Потърсете решение на проблемите. Доверете се на интуицията си.

Скорпион
Ако днес чуете критични думи за себе си или за работата си, приемете ги спокойно, може да има нещо вярно. Не се поддавайте на емоцията си и не бъдете прекалено чувствителни. Работете спокойно и организирано. Ще ви забележат. Не бързайте. Всичко, което правите необмислено и прибързано, няма да има успех. Не влагайте пари в ненужни за бизнеса ви неща - "за всеки случай". Не купувайте и неща, които не са нужни за дома ви.

Стрелец
През деня ще ви се наложи да работите с непознати за вас партньори и по тази причина делата ви ще бъдат затруднени. Не приемайте новите си познанства като много сигурни и колкото и да са ви симпатични, не ги превръщайте в приятелства. Някои непредвидени обстоятелства ще наложат промени в плановете ви. Примирете се, няма да успеете да ги заобиколите. По-добре положете усилия и разберете какво точно трябва да правите в новите условия.

Козирог
Напрежение ви очаква на работното място. Някой започва с вас голяма игра. Не давайте вид колко ви е неприятно, наблюдавайте, без да издавате чувствата си. Нещо предизвиква дрязги сред колегите ви. Не се поддавайте на гнева си, нещата ще си дойдат на мястото сами. Заемете се с рутинната си работа и стабилизирайте постигнатото в предишни дни. Ако се чувствате прекалено напрегнати, намерете си работа извън офиса за час-два, това ще ви успокои.

Водолей
Днес каквото кажете, ще се чува и ще се разбира правилно, няма да имате никакви причини за недоволства. Ако сте нагрубили във вчерашния ден някого, намерете сили да се извините. Това ще оправи нещата между вас. Намерете и малко свободно време да прецените оставащото до края на седмицата през трите почивни дни. Не се отпускайте, нищо страшно не е станало. Проблемите в семейството ви ще се разрешат по-лесно, отколкото си мислите.

Риби
Очаква ви много работа. Ще довършвате започнато, ще правите рекапитулации, ще участвате в обсъждания. Въпреки натовареността си намерете време за почивка, не работете след работното си време. Използвайте почивните дни, които се задават. Не се поддавайте на увещания, а следвайте своите намерения. Днес ще имат успех хората, заети в търговията и в точните науки. Това, което днес постигнете като резултат от работата си, ще бъде оценено по достойнство.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

ФУТБОЛНА ТВ СЕДМИЦА

21.02.2020

57
СПОРТНА ТВ СЕДМИЦА

21.02.2020

32
Хороскоп за петък

21.02.2020

1423

Коментари

Gulum
Днес пак е copy/paste: "...прецените оставащото до края на седмицата през трите почивни дни." Трите почивни дни бяха минала седмица и ще бъдат в края на следващата... Или слагайте смислен текст или я разкарвайте тази рубрика.

Влез или се регистрирай за да коментираш