facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

2 193

Овен
В днешния четвъртък, дори и да се не чувствате докрай удовлетворени от постигнатото в професионалната сфера, ще имате шанса да канализирате усилията си в посока, от която тепърва ще идват за вас положителните промени. Стремете се към създаването на комфорт и материална обезпеченост, която ще внесе и равновесие в мислите и чувствата ви, а също така ще ви осигури и здрав сън. Мнозина от вас ще постигнат стабилност в професионалната сфера благодарение на умението си да се намират поне с няколко крачки в бъдещето. Ще търсите спокойствието и уюта на дома си.

Телец
Днес около вас всичко ще върви нормално и на работното място, и в личния живот. При някои се очертават някакви допълнителни пари. В средата на деня ще трябва да се примирите с една недобра новина, свързана с присъствието на неприятен за вас човек. Няма как, изтърпете това с ясното съзнание, че ще бъде за кратко. Много добре преценете с какво се заемате и колко от работата можете да свършите. Опитайте се да осигурите мир и разбирателство на работното си място, защото сега имате много ангажименти в семейството си. Вашите колеги ще ви бъдат полезни с поемането на част от вашите задължения.

Близнаци
Днес не бива да живеете в света на мечтите, защото това ще ви отдалечи доста от иначе много земния ви и практичен темперамент. Не изневерявайте на себе си. Действайте бавно и последователно. Бъдете реалисти и стъпвайте здраво на земята. Само така ще постигнете всичките си цели. Оставете мечтите от почивните си дни. Днес от вас се иска да свършите заплануваната работа. Така неусетно и съвсем скоро вие ще се окажете на върха и успехите дори малко ще ви изненадат. Бъдете много предпазливи. Човек, заемащ висок пост, ще се прави на ваш приятел, но всъщност само ще изчаква подходящия момент и ще направи всичко възможно да ви злепостави.

Рак
В четвъртък ще се стремите да направите нещо, с което да ви забележат, но звездите не ви дават изключителни шансове. Ще имате възможност за плодотворни продължителни излизания от офиса или работното място и възможности за проява на интелекта си. Успехи определено ще имат във всичко работещите в сферата на висшето образование, духовните общности, в научните изследвания и разработки. Вие влагате достатъчно активност навсякъде при контактите си, възможно е атмосферата околo вас да е напрегната от противоречиви мнения. Изключително силна  интуиция и проницателност в тези области за всички Раци, така че учете се от грешките около вас.

Лъв
Добър ден за прилагане на вашата интуиция и проницателност, благоприятен за тези, които управляват парите на другите хора, в банковата сфера, данъците и застраховките. Може да получите изненадващи приятни новини за някакъв вид финансова или материална облага. Контакти с противоположния пол, бизнес контакти, енергия зa действие в работата и в личните ви взаимоотношения, не бъдете обаче невъздържани, не пришпорвайте себе си и околните. Пазете се от изгаряния и възпалителни заболявания. Уютът на дома е много важен за вас сега, имате възможности и за сделки с имоти, но там изпипвайте много детайлно и внимателно нещата.

Дева
Днес емоционалният и деловият ви живот ще са зависими от успешните контакти с другите. Отново отлично ще се чувствате в среда с колеги, особено ако бизнесът ви е артистичен или работите в женско обкръжение. Стремете се да си осигурите подходящата работна среда. Не се опитвайте точно днес да се впускате в начинания и области, които са ви чужди и нямате достатъчно опит в тях. Четвъртък е добър за всички, занимаващи се с връзки с обществото, психология и право, изследователска работа, медицина, посредничество. Не прекалявайте с храни, особено сладки, както и с напитки. Бъдете пестеливи и внимателни по отношение на собствените си ресурси и тогава всичко ще си бъде на мястото.

Везни
Днес ще имате възможност да се проявите в областите на работа, където се изисква систематичност и наблюдателност. Отлично ще работят интуицията и прозорливостта ви. Продължава изключително успешният период като възможности за всички ангажирани в сферите на образованието, здравеопазването, конструирането, предприемачеството. Нека не ви мъчи безпокойство по отношение на здравето - и да има проблеми, ще се справите. В интимната сфера сте чаровни, любящи и нежни, ще намирате удовлетворение както от контакти с любимия човек и децата, така и от успешни сделки. Повечето Везни днес ще се справят с лекота с проблемите в области, където се чувстват силни.  

Скорпион
Звездите ви дават изобилие от чар, привлекателност и магнетичност и през днешния ден - вие, разбира се, ги заслужавате. Продължавате с вашия оптимизъм и завладяваща енергия да привличате противоположния пол. Подсъзнателно поставяте любовта в центъра на всичките си действия през днешния ден. Имате може би артистичен уклон и творчески търсения, бъдете обаче по-внимателни с близките и любимите си. Вашият успех може да дойде от образование, писане и комуникации. Отличен е четвъртъкът и за изкуство, спорт, търговски сделки.

Стрелец
Каквото и да правите днес, в центъра на вниманието вероятно винаги ще бъдат дейностите, свързани с вашето семейство и дом. Отново действията на вашите родители, братя и сестри през този период имат много силен резонанс за вас. Ако домът ви е подреден, а отношенията в него ви зареждат положително, ще сте още по-дееспособни и пълноценни. Мисълта ви е точна, може да вземате бързи решения и ще се чувствате добре при повече движение. Умът ви е интуитивен и неспокоен, по-добре се чувствате обикновено когато вършите нещо уникално и по-специално, а не когато заниманието ви е рутинно.  

Козирог
Днес отново в центъра на емоциите и действията ви е вашето лично развитие. Добри условия според звездите за занимаващите се с наука, литература, изкуство, журналистика. Успешни кратки пътешествия, динамика навсякъде около вас. Попълвайте много внимателно всякакви видове документи, ако това ви се наложи през днешния ден. Имате шансове, дадени ви от конфигурацията на планетите, този четвъртък да прилагате енергията си достатъчно практично, за да осигурите финансите си. Така, ако ги оползотворите, ще се чувствате добре и в материален, и в емоционален план.

Водолей
Според звездите и днес преобладава материалната ви нагласа. Имате способността както да печелите пари и успешно да ги влагате като подходяща инвестиция, така и бързо да ги харчите за хубави неща. Звездите ви даряват с красота, щастие, хармония и добър късмет. Това се подпомага и от рационалния ви ум, интуицията, прозорливостта и бързите решения. Балансирайте любовта си към всичко сладко както в прекия, така и в преносния смисъл. Благоприятен ден за изява на икономисти, издатели, проектанти, артисти, както и за търговия. Пазете се от невъздържаност и от наранявания. Помогнете на някой изпаднал в беда, ще се почувствате удовлетворени.

Риби
В днешния четвъртък звездите ви дават оптимистичен заряд, воля и увереност. Ако ги използвате, ще се чувствате реализирани и щастливи от успеха си. Красноречиви и убедителни в обясненията сте, обикновено подхождате към личните си дела разумно, но точно сега се пазете от краен субективизъм. В този ден ще разберете, че имате наистина много приятели и съмишленици, особено от противоположния пол. Лесно обаче добрите чувства към другите при липса на разбиране могат да прераснат в обидчивост. Отново ден за успешна изява в бизнес или политика, отличен за правистите. 

 

Все още няма коментари

Още

Културен афиш от дивана - 3 юни

03.06.2020

165
Хороскоп за сряда

03.06.2020

5621
Културен афиш от дивана - 2 юни

02.06.2020

301

Влез или се регистрирай за да коментираш

×