facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък, 23 май

17210

Овен
Действайте с по-голямо самочувствие на работното си място и особено ако ви се налага да водите служебни разговори с високопоставени особи. Ще можете лесно да уловите новите шансове, ако не се изолирате от проблемите, които ви настигат. Не се опитвайте да се самозаблуждавате, ако вече не изпитвате чувства към сегашната си половинка. Опитайте се сами да достигнете до отговорите на някои въпроси, които в последно време ви карат да се размислите.

Телец
Необходимо е да сте обективни при взимането на решения, от които ще зависи професионалното ви бъдеще. Не правете изявления, за които впоследствие може да съжалявате. Използвайте времето си за срещи с позабравени приятели и роднини. Четвъртък е подходящ за пътуване. На мнозина ще им се наложи по някакъв начин да се освобождават от собствените си предразсъдъци, защото те им пречат да бъдат новатори и откриватели в професионално отношение.

Близнаци
Днес избягвайте споровете с колеги и делови партньори по всякакъв повод. В случай че забележите общо неодобрение към предприетите от вас инициативи, то може би е добре да се замислите как да ги подобрите. Постарайте се да възприемате изключително точно предоставената ви информация, но също така и дадените ви от съдбата възможности. Избягвайте раздразнителността. Не се поддавайте на всеки свой импулс, тъй като това може да ви изиграе лоша шега.

Рак
Звездните влияния днес не са особено подходящи за осъществяване на крупни покупки или някакъв друг вид инвестиции. Работата ви при добра организация ще ви позволи да осъществите и пътуване, благодарение на което ще можете да увеличите финансовите си приходи. Насочете се към по-голяма пестеливост в материално отношение, особено ако планирате скорошна крупна покупка, инвестиция или значителна промяна от личен характер.

Лъв
Ще ви се наложи да превъзмогнете някои конкретни препятствия в общуването с интимната си половинка. Компромисите трябва да бъдат в основата на опита ви да върнете равновесието помежду ви. Четвъртъкът за вас ще е наситен на множество положителни емоции вследствие на добрите новини, които ще получите от ваш близък или приятел. Не бързайте да отпразнувате случая, особено ако нямате сигурни гаранции за истинността на информацията.

Дева
Четвъртъкът е подходящ за придобиването на допълнителна квалификация, обучение или нова инициатива в професионалната сфера. Избягвайте нетърпението в професионален, личен и материален план. Преценявайте докъде се простират възможностите ви и изисквайте от прякото си обкръжение в службата и в личния ви живот да се съобразяват с вас. Ръководете се от разума си и при осъществяването на конкретни инициативи.

Везни
Способността ви да предвидите хода на развитие на част от започнатите от вас инициативи ще ви помогне да направите промени и подобрения с цел постигането на търсената от вас ефикасност. Предпазвайте се от предприемането на ходове, които могат да ви костват стабилността ви в делови или материален план. Поставете собствените си амбиции на първо място сред приоритетите си, за да можете да ги осъществите по желания от вас начин.

Скорпион
Днес колкото и да ви е трудно, е твърде вероятно да се наложи да подредите времето и мислите си, за да можете по-успешно да контролирате събитията, застигащи ви в професионалната сфера. Не допускайте разсеяност на работното си място, особено когато от вас се очакват конкретни действия. Стремете се към емоционално равновесие, защото истинските ви проблеми могат да възникнат не в делови или във финансов, а в личен план, и то от интимната половинка.

Стрелец
В днешния четвъртък ще сте търсени и предпочитани партньори за работа. Ще имате възможност да планирате срещи със стари приятели, които ще се радвате да видите. Независимо дали ще отделите време за разрешаване на дребни домашни задължения или спорт те при всяко положение ще ви тонизират. Ще сте склонни да прощавате грешки, допуснати от страна на близък приятел, но няма да сте отстъпчиви спрямо погрешните ходове на интимната ви половинка.

Козирог
Силният ви стремеж към независимост днес ще стане факт в сферата на чувствата. Може би там не е задължително на всяка цена да се стремите към нещо, което вече усещате, че ще имате, защото рискувате да обидите половинката си. Почти всички от знака ще имат желание да изпитат докъде се простира чарът им в личен и професионален план. Обаянието ви най-вероятно ще печели за вас поклонници, които могат да изиграят важна за реализацията ви роля.

Водолей
Благодарение на интуицията, а и на добрия си психологичен поглед днес ще можете безпогрешно да правите изключително точна преценка за нещата, които ви заобикалят в професионално отношение. Положете усилие да използвате ситуацията за собствения си растеж и положително развитие. Очаквайте добри финансови постъпления. Мнозина от родените под знака ще се нуждаят от подходяща обстановка и влиятелна подкрепа, за да осъществят своя инициатива.

Риби
Някои наскоро са се възползвали от възможността за промяна в работата и вече започват да жънат успехи и на това поприще. Естествено, вас трудно ще ви уплашат с много работа, затова смело се заемете с нови ангажименти. Вярвайте в собствените си сили и ще се справите. Вести отдалеч ще ви зарадват и ще ви подкрепят в начинанията ви. Значителната финансова подкрепа също ще ви зарадва много, а това ще ви накара да вложите още повече сили в работата си.

 

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник

16.09.2019

2123
Прогноза за времето за 16 септември

16.09.2019

24
Седмичен хороскоп

14.09.2019

7568

Влез или се регистрирай за да коментираш

×