facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

2062

Овен
Неприятности от емоционален характер ще направят този ден сложен и проблематичен за Овните. Дошло е време да изчистите съмнения и подозрения, понякога дори с цената на истини, които при други обстоятелства бихте премълчали или игнорирали. Възможни са битови или имотни неблагополучия, загуба или кражба на вещи, бавно развитие на дела, свързани с материалните ви интереси. За тези, които имат синове, ще има моменти, в които ще открият неподозирани досега качества в характерите им. Ще видите децата си в друга светлина. За някои това ще бъде повод за гордост, но за други ще е свързано с неприятни емоции.

Телец
През днешния четвъртък положителната ви нагласа, правилното планиране и най-вече точните ви действия ще дадат позитивен резултат при осъществяването на професионалните ви инициативи. Ще ви се предоставят добри шансове да осъществите пътуване по работа, благодарение на което и ще завишите значително доходите си. Мнозина от вас ще успеят да открият правилния баланс между отговорностите, потребността си от пълноценен отдих и желанието им да са близо до интимната си половинка. Сключените от вас договори и съюзи от делови характер ще започнат да дават първите положителни резултати.

Близнаци
Днес за всички от знака е важно да планират по какъв начин могат да увеличат значително своите спестявания. Насочете се към придобиването на нов опит или знания в професионално отношение. Направете необходимите реконструкции в приоритетите си, за да можете да спестите много повече средства от предварителните ви планове в това направление. Подпомагайте процесите с каквото можете в деловата сфера, за да започнат да ви носят очакваните от вас резултати. Мнозина от вас ще трябва да използват някои от своите дарби и способности, като чар и красноречие, за да могат да си осигурят по-добро бъдеще.

Рак
Днес се опитайте да подобрите финансовото си състояние, като направите точен разчет на разходите си и в същото време сте готови да направите някои реконструкции в това направление. Противодействайте по логичен и конкретен начин на опитите на недоброжелатели да спъват осъществяването на проектите ви от делови характер. Работните ви ангажименти в службата ще се увеличат значително, но в същото време ще трябва да се справите с някои задължителни отговорности от личен характер. Предпазвайте се от разочарования, като не гласувате прекомерно доверие на никой от прякото ви обкръжение.

Лъв
В днешния четвъртък ще се нуждаете от правилна нагласа, за да можете напълно да разгърнете своите качества и възможности в професионално отношение. Избягвайте задълбочаването на съществуващите недоразумения между вас и интимната ви половинка. Ясно и точно изкажете своите страхове и работете за преодоляването им. Опитайте се да планирате, организирате, но в същото време и да осъществите част от намеренията си както от делови, така и от материален характер. Стремете се към установяване на самодисциплина, която ще ви помогне да не допуснете грешка от липса на достатъчно концентрация.

Дева
Днес осъществените от вас инвестиции ще си заслужават, ако имате предварителната нагласа и сте успели да предвидите всичко до най-малкия детайл. Не си позволявайте демонстриране на лошо настроение пред приятели и близки, защото те най-вероятно няма да са виновни за проблемите, с които се сблъсквате в деловата област. Силният ви стремеж към независимост ще е факт в сферата на чувствата. Добре е да не поставяте изисквания, които са недостижими и за вас самите, ако ви се налага да ги преведете в действителността. Не рискувайте да предприемете ходове, с които рискувате да обидите половинката си. Няма да можете да разрешите споровете и проблемите си, ако се преструвате, че те не съществуват.

Везни
Днес част от вас ще печелят чрез публикации, завещания или друг вид финансови операции, които осъществяват с помощта на колега, роднина или приятел. Стремете се да подхождате внимателно към предложените ви възможности за подписване на конкретни споразумения от делови или материален характер. Не заобикаляйте правилата, установени от държавни или друг вид административни институции. Подходете по-икономично по отношение на текущите си потребности. От една страна, това ще е свързано и с лишаването ви от тези малки удоволствия, с които внасяте допълнителен лукс във всекидневието си. Стремете се обаче да не правите компромиси с разходите за храна, както и за най-малките членове от семейството ви.

Скорпион
Днес направете цялостен анализ на възможностите, с които разполагате за момента, като съобразите целите си с тях. Добре е да разчитате по правилен начин сигналите, дадени ви от интимната половинка. Някои от вас да не се доверяват на предлаганите им улеснения в професионалната сфера, тъй като е малко вероятно те след това да бъдат същите, както са ви поднесени на този етап от време. Опитайте се да определите кои са вашите истински поддръжници и кои - скрити врагове. Залагайте на правилния режим на живот, за да можете да издържите на натоварването, на което сте подложени в професионалната сфера. Не избягвайте интимната си половинка, дори и да имате основание да сте сърдити.

Стрелец
През днешния четвъртък е необходимо да заложите на бързото темпо на работа, но също така трябва да бъдете и максимално прецизни по отношение на предприетите от вас ходове. Опитайте се да откриете алтернативни възможности за реализация, особено ако не сте доволни от приходите си. Следвайте сърцето и разума си при вземането на конкретни решения, но също така е наложително да се вслушвате и в интуицията си. Отношенията ви с брачния и/или интимен партньор също ще имат решаващо значение за вас. Малка част от вас ще бъдат споходени от значителен късмет по отношение на финансовите въпроси. Непланирани служебни пътувания ще имат позитивно отражение върху заеманите от вас позиции.

Козирог
През днешния ден се предпазвайте от допускане на грешки, които могат да ви се отразят негативно както на този етап от време, така и за в бъдеще. Направете необходимите усилия, за да създадете предпоставки, които ще изградят по-голяма стабилност в живота ви. Хармоничните ви взаимоотношения с прякото ви обкръжение до голяма степен ще се дължат на способността ви правилно да разчитате предоставените ви възможности в деловата сфера. Концентрирайте усилията си в практичните занимания. Залагайте на аналитичните си способности и интуицията при инвестирането на средства. При мнозина от вас ще се наблюдава тенденция за покачване на вътрешното напрежение.

Водолей
Днес се опитайте да разпределите равномерно задълженията си както в службата, така и в дома си. По-голямата част от вас ще се радват на отлични приходи, които ще им позволят да осъществят планираните инвестиции. Не поставяйте под въпрос стабилността на взаимоотношенията си с партньора в любовта. По-добре е да потърсите част от причините за съществуващите проблеми помежду ви и във вас самите. Част от вас могат да поемат нови ръководни функции в службата си, което със сигурност ще подобри и доходите им. Други ще трябва да се преборят с вече започнати съдебни спорове, особено ако са възникнали непредвидени усложнения около тях.

Риби
Днес не бива да правите грешката да насочите усилията си за атакуване на някой свой неприятел, защото никой от търсените положителни резултати няма да се случи. Стремете се да обезвредите действията на недоброжелателите с хитри и добре премерени ходове. Концентрирайте усилията си за постигане за лично щастие, но без това да е за сметка на чуждите потребности или интереси. Финансовото ви състояние ще ви позволи да осъществите значима покупка за дома си. Ще се радвате на популярност и добри позиции сред високопоставени особи и лични приятели. Импровизирайте за малкото свободни часове, с които разполагате.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за петък

18.10.2019

405
Прогноза за времето за 18 октомври

18.10.2019

11
Хороскоп за четвъртък

17.10.2019

1968

Влез или се регистрирай за да коментираш

×