facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

1852


Овен
Около мнозина представители на знака се очаква стагнация в чисто материален аспект, защото разходите ви драстично ще се покачат. Вероятно по-голяма част ще отложат вече планирано пътуване. Мнозина от вас ще са толкова погълнати от собствените си въпроси, които трябва да разрешават на работното си място, че едва ли ще обърнат някакво внимание на най-близките си, или по-точно казано, на интимната си половинка. Имайте предвид, че това ви поведение може да стане повод и за възникването на известни недоразумения между двама ви.

Телец
Не се колебайте да правите компромиси, особено ако не виждате друг изход от създалите се ситуации. Стремете се към усъвършенстване на творческите си качества, без това на всяка цена да е свързано с ограничения за вас. Опитайте се да бъдете себе си във всеки един момент, тъй като рискувате да изгубите своята идентичност и уникалност както в професионален, така и в личен план. Вечерта намалете до минимум поемането на излишни рискове в професионален и личен план.

Близнаци
Днес всички от знака колкото по-добре вникват в проблемите в службата, толкова ще е по-малка вероятността да се сблъскат с непредвидени обстоятелства в бъдеще, с които да не могат да се справят. Част от вас ще започнат нова дейност, в която ще включат приятел или близък роднина. Въпреки светлото бъдеще, което чертаете, се предпазвайте от предателство. Мнозина от знака ще са склонни към развиване на крайни емоции и чувства, особено ако до момента са имали някои несъответствия с интимната си половинка. Не допускайте те да нарушат разбирателството и хармонията ви с партньора.

Рак
Планетната конфигурация днес ви дава възможност за личен и професионален напредък. Можете да направите успешни стъпки като общественици, политици, ръководители. Динамиката около вас ще е висока, успешно можете да се справяте с няколко задачи наведнъж. Не стигайте до прекален фанатизъм в поддръжката на позиции и вярвания. Имате според звездите и добра възможност за обучение и за пътувания, особено в чужбина. Ако ги осъществите, ще ви се открият отлични перспективи за лични и бизнес контакти с противоположния пол.

Лъв
Четвъртъкът ще ви донесе положителни новини и приятни изменения на работното място, ще имате възможност да прокарате път на част от своите делови инициативи. Отнасяйте се с по-голямо внимание към парите си. Преразходите в тази насока могат да объркат финансите ви. Избягвайте активните обществени прояви, тъй като най-вероятно ще страдате от клюки и интриги, създадени от недоброжелателите ви в работата. Доверете се на интуицията си.

Дева
Този ден пред каквито и тревоги да се изправите в професионалната сфера, то те по никакъв начин няма да променят започнатото от вас развитие в положителна посока. Затова е необходимо най-вече да организирате правилно времето си. Опитайте се да бъдете максимално активни на работното си място и инициативни в контактите с делови партньори, клиенти и работодатели. Някои от вас ще са податливи към увеличаване на нервното напрежение, което със сигурност ще рефлектира върху отношенията ви с интимната половинка.

Везни
Днес темпото на работа на почти всички от вас ще ви позволи да не допускате неволни грешки при осъществяване на проектите ви. Част от вас може да имат вътрешна необходимост да се утвърдят като професионалисти или име в областта, в която са ангажирани, особено ако до момента са оставали на заден план. Не се колебайте да направите компромис, особено ако е в името на любовта. По-голямата част от знака ще разполагат с достатъчно енергия, която може да им помогне да разгърнат на сто процента знанията си в професионалната сфера.

Скорпион
В днешния четвъртък не се поддавайте в плен на унинието, дори и плановете ви в професионалната сфера да не се развиват според предварителните ви очаквания. Стремете се да направлявате амбициите си умело и не се страхувайте да експериментирате в умерени граници. Ако в една посока не постигнете успех, то задължително пробвайте по друг начин или друга инициатива. Важното за вас е да се доверите на усета си в професионален и материален план, за да се възползвате от изгодните положения, предоставени ви в тези две направления. Вероятно повишената ви ангажираност ще заплаши сериозно емоционалната ви стабилност.

Стрелец
При мнозина точните действия ще определят крайните резултати по проектите, върху които работят от няколко дни насам. Не се доверявайте на празни обещания, особено на малко познати. По-добре е да заложите на изготвянето на конкретни договори, и то с помощта на специалист. Твърде голямата ви увереност, че можете да се справите с всичко напълно сами, може да ви нанесе сериозни поражения. При мнозина усилията за съхраняване на материалната стабилност няма да са напразни, ако са преценили точно ситуациите.

Козирог
В днешния четвъртък е добре да не се доверявате на инстинктите си по отношение на работата, парите и деловите си взаимоотношения. Стремете се да се осланяте колкото се може по-често на здравия разум и придобития от вас до момента опит. Опитайте се да не влагате крупни суми пари в покупки или инициативи, за които не сте сигурни какви ще са постигнатите крайни резултати. Контролирайте импулсите си както на работното си място, така и в личния си живот.

Водолей
Не се предавайте в плен на негативните си мисли, дори и да сте предизвикани от страна на недоброжелател, колега, конкурент или висшестоящ. Изключително важно е да съхраните здравия си разум и да действате спрямо него. В случай че се нуждаете от някаква положителна промяна, то може да си дадете кратък отдих и да се отдадете на по-приятни занимания, но в личния си живот. Развитието на проектите ви в професионалната сфера ще зависи до голяма степен от обстоятелства, върху които нямате пряк контрол. С пестеливост можете да се справите успешно с някои непредвидени допълнителни разходи около дома или близките ви.

Риби
Чувството ви за инициативност ще ви предпазва от навлизането на пълна зависимост от по-силните от вас. Установените от вас контакти с лице, намиращо се извън пределите на страната, ще ви носи удовлетворение. При някои не е изключена и появата на засилени емоции към лице, живеещо извън граница. За родените в края на знака ще е добре да се освободят от съмненията, на които са склонни да се предават в плен, когато става въпрос за интимната половинка. Освободете се от негативните емоции и вътрешните си страхове.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник

18.11.2019

273
Прогноза за времето за 18 ноември

18.11.2019

11
Седмичен хороскоп

16.11.2019

1585

Влез или се регистрирай за да коментираш

×