facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

18537

Овен
Четвъртък е тежък и неприятен за повечето от знака, тъй като се оказвате притиснати от проблеми. Безпокойствата ви са напразни. С напредване на времето през деня ще действате успешно по деловите си задачи. Освен това днес имате шанс да достигнете до професионално споразумение, което мнозина ще скрепят с договор. Бизнесмените от знака ще притежават качества, които ще им отреждат първостепенни позиции сред конкурентите.

Телец
Телците ще постигнат изразителен успех в делата си днес както на работа, така и през свободното си време. От началото на деня обаче повечето от родените в знака ще се дразнят и ядосват поради усещането си за ограничена лична свобода. Този момент бързо ще отмине, тъй като днес се очертават доста контакти. Пълен успех ще постигнат онези, които са определили четвъртък за делови преговори. Сполука ще имате и в любовта.

Близнаци
Неприятен се оказва четвъртък от гледна точка на новини, които за едни от вас се свързват с отказ на заработени пари, а при други - с интимните отношения. Малцина ще бъдат особено доволни от делово известие, което вероятно ще е оферта за нова работа. Всички Близнаци, които искат професионална изява на друго място от сегашното или да се заемат с нещо допълнително, да са по-настойчиви. Денят е благоприятен за разширяване на деловите ви успехи.

Рак
Новини от приятели ще изненадат мнозина от Раците. Те вероятно ще се отнасят до неочаквани промени, които може да предизвикат колебание. Друга група от представителите на знака ще насочат вниманието си към търговски операции и бизнес. Там обаче възможностите ви ще са ограничени, което означава, че няма да постигнете добри печалби. Като самочувствие се делите на две големи групи с противоположна нагласа.

Лъв
Четвъртък ще ви даде възможности за делови промени. Тенденцията ще се стори примамлива на мнозина, но някои колебаещи се ще се откажат да действат за осъществяването й.  Днес някои от зодията ще се сблъскат с неприятности, които при мнозина ще се отнасят до професионални проблеми, а при много малка част ще обхващат въпроси от лично естество, свързани най-често с дома. Разгорещен спор може да предизвика сблъсъци с приятели.

Дева
Спокойни и сигурни във възможностите си, Девите ще се справят с куп задачи днес. Денят е благоприятен за всякаква дейност от гледна точка на късмет и сполука. Очертава се известно напрежение, свързано с парични дела, но и тук ще постигнете целите си. Някои от зодията са притеснени по отношение на работата. Едни преживяват моментна криза, а другите са без работа. Активизирайте се за решаване на проблема и променете стратегията си.

Везни
За повечето от знака е налице известно отпускане в личен план, което явно е плод на психическа и физическа претовареност. По принцип денят може да ви донесе успех, но е необходимо да проявите активност в това, на което сте се посветили. Това може да не стане само поради недостатъчната ви мобилизация, което ще ви доведе до напрежение и ядове. Някои представители на знака са изправени пред неприятности със семейния или интимния си партньор.

Скорпион
Всички представители на знака са убедени, че тяхната професионална изява ще е ярка и запомняща се в сферата, в която се изявяват. За да се докажете обаче, ще трябва да работите с удвоени сили, което ще ви даде шанс да бъдете забелязани и от други хора, работещи във вашия или в сроден бранш. Позицията на планетата Марс е силна и под нейно влияние не е изключено да започнете преговори за ново работно място. Тази тенденция е твърде ярка.


Стрелец
Мнозина от знака са се заели с разрешаването на лични въпроси, които смятат, че са твърде важни за бъдещето им. Точно сега е времето за подобни начинания. Не се притеснявайте за успеха - той ще се дължи на личната ви активност, но трябва да бъдете убедени, че хора от обкръжението ви, на които можете да разчитате, ще сторят необходимото за вас под формата на помощ и подкрепа. Някои Стрелци възобновяват интимна връзка.

Козирог
Хубави новини, които за доста Козирози засягат домашни въпроси, ще зарадват мнозина от представителите на знака. Четвъртък е благоприятен за професионалната ви реализация, но за някои това ще остане само като добро пожелание, тъй като са доста разточителни на време и в крайна сметка ще се окаже, че не са свършили нищо. Днес възможностите ви за парични печалби са засилени. Доколко ще се възползвате от тях, зависи единствено от вас.

Водолей
Днес трябва да действате с повече енергия в деловата сфера. Това е напълно достатъчно, за да достигнете до удовлетворителен успех. В противен случай четвъртък ще се окаже слаб и ще останете недоволни. Някои Водолеи насочват своето внимание към нова дейност, която най-вероятно ще осъществяват в близко бъдеще в съдружие с близка личност от приятелското обкръжение. Други от зодията са определили деня за решаване на някои лични въпроси.

Риби
Всички от знака трябва да проявят активност към контактите. Четвъртък ви предоставя шанс за нещо ново, което за мнозина ще е нещо, с което досега не са имали допир. Доколко тази възможност се свързва с деловата изява или с личния живот, е въпрос на позиции. Безработните или онези, които искат да сменят работата си, ще имат шанс. За останалите промените засягат личната им нагласа и възможност да излязат от състоянието на потиснатост.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за понеделник

22.07.2019

4024
Прогноза за времето за 22 юли

22.07.2019

17
Седмичен хороскоп

20.07.2019

8700

Влез или се регистрирай за да коментираш

×