facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

7742

Овен
В предпоследния ден от работната седмица родените в знака ще са дотолкова концентрирани в преследването на своя мечта, че на моменти дори ще са склонни към крайности. Напълно възможно е да се лутат между умереността и благоразумието и импулсивността, която на моменти ще ги прави твърде смели в някои действия и решения. Най-добре ще е да се опитате да откриете своята златна среда, защото това ще бъде най-добрият начин да сбъднете желанията си.

Телец
Днес мнозина от вас ще манифестират своите идеи и потребности без страх, но в същото време всяка ваша крачка ще бъде зорко наблюдавана от недоброжелателите ви на работното място. Не предприемайте твърде много инициативи, тъй като няма да разполагате с достатъчно  време. Четвъртък е подходящ да разрешавате някои текущи спорове, възникнали между вас и деловите ви партньори. Ще се нуждаете от обективност, защото ще трябва да проправяте път на своите инициативи.

Близнаци
Днес почти всички от знака ще се нуждаят от своята стопроцентова концентрация. Можете чрез усилена работа да постигнете повече от предварителните ви очаквания. По-голяма част ще започнат да обмислят нови възможности за реализация. Възможно е да се насочите към нови изразни средства, които могат да се окажат изключително благоприятни за началото, което искате да поставите. Авантюрите в умерени граници са изключително благоприятни за вас. Контролирайте разходите си.

Рак
Днес ви очакват нови запознанства и приключения от личен характер. Предпазвайте се от своята чувствителност, особено когато става въпрос за отличното ви професионално реализиране. Мнозина ще съумеят да си възвърнат изгубени позиции или материални средства. Напълно възможно е да започнете развитието си в професионалната сфера на основа, която ще ви осигури по-добра устойчивост срещу трудностите, изпречващи се на пътя ви в материален, делови и личен план.

Лъв
Днес мнозина от вас ще трябва да се опитат да култивират приятелства, които ще им помагат да осъществяват амбициите си. Други не трябва да обръщат гръб на стар приятел, защото самите те могат да попаднат в доста сложна ситуация. Стремете се да бъдете себе си, особено когато сте изкушавани от възможността да подражавате на по-силните от вас. Ще имате възможност да пътувате за удоволствие, но също така ще можете да тръгнете на път и по работа.

Дева
В днешния четвъртък чрез свойствените ви аналитичност и интуиция ще успеете да налучкате правилната посока за развитие. С вродената си съобразителност ще постигнете част от мечтите си, без това да е с цената на голям компромис. Опитайте се да планирате предстоящо пътуване, за да успеете да получите желаните от вас крайни резултати. Не давайте обещание на представител от семейството си, ако не сте сигурни, че можете да се съобразите с него.

Везни
Денят за вас е подходящ за водене на делови преговори и за поставяне на ново начало в професионалната сфера. Нищо няма да е в състояние да ви отдалечи от постигането на конкретни положителни резултати в професионалната сфера. Напълно възможно е да имате потребността да разполагате с педантичен план за работа и почивка, за да можете успешно да възстановявате изгубените си сили. Стремете се да се освободите от недоброжелателите в прякото си обкръжение.


Скорпион
Днес можете да постигнете набелязаните от вас цели, като използвате силни аргументи в своя полза, особено ако трябва да защитавате позицията си пред началници или високопоставени особи. С внимание се отнасяйте към желанията на членовете от вашето семейство. Дори и да допуснат грешка, по-добре ги подкрепете в инициативите им, отколкото да ги критикувате. Мнозина от знака ще се срещат с хора, които ще повлияят по положителен начин на бъдещото им професионално развитие.

Стрелец
Днес мнозина от вас ще се нуждаят от близките и приятелите си. Не си позволявайте да налагате своя стил на мислене и се отнасяйте с разбиране към различните от вас хора. Избягвайте непостоянството. С мярка се отнасяйте към удоволствията. Вероятно мнозина ще страдат от прибързаните си действия в една или друга житейска посока. Напълно възможно е да имате едни очаквания и потребности, но в крайна сметка възможностите ви да бъдат ограничени.

Козирог
През днешния ден използвайте най-доброто, на което сте способни в професионален и материален план. Не се колебайте да експериментирате, особено ако с това можете да спечелите нови благодетели в деловата сфера. В любовта се предпазвайте от започването на нова интимна връзка, особено ако сте трайно обвързани. Мнозина от представителите на знака ще са затрупани с непосилни ангажименти и отговорности, което може до известна степен да опъне нервите им.

Водолей
Днес на мнозина ще им се предоставят възможности за постигане на щастие и успех в предприетите инициативи. Избягвайте крайностите, въпреки че на моменти ще ви се иска да изпреварите събитията. Вечерта не си позволявайте с действия да предизвикате негативната реакция на интимната си половинка. Стремете се да постъпвате с тези, които обичате, така, както искате да се отнасят към вас. Ще имате нужда от повече самостоятелност при взимането на решения.

Риби
Днес е напълно възможно да имате нужда да поставите по-добра основа на своите професионални интереси, но нищо няма да е сто процента сигурно за вас, което може и да ви откаже. Не говорете повече от разумното пред делови партньори, колеги или клиенти. Стремете се да избягвате поемането на рискове, които могат да ви отнемат постигнатата от вас до момента сигурност в материалната сфера. Напълно възможно е да имате желанието да направите някои реконструкции в личен план.

1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Хороскоп за сряда

23.10.2019

472
Прогноза за времето за 23 октомври

23.10.2019

8
Хороскоп за вторник

22.10.2019

2043

Коментари

ablepsia

Дева
В днешния четвъртък чрез свойствените ви аналитичност и интуиция ще успеете да налучкате правилната посока за развитие през Новата година. 

 

Ъ? Според календара днес е 3 април.

Като се копират едни и същи текстове, все пак трябва да се мисли и внимава. И да се уважават евентуалните читатели, дори те, като мен, просто да се забавляват, четейки хороскопи.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×