Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

3 354

Овен

През днешния четвъртък се стремете да преследвате интересите си в професионалната сфера. Не се отказвайте от възможността да бъдете най-добрите, дори и това да ви коства липсата на лично свободно време. Добре е да поддържате физиката и духа си в отлична форма, така че не пестете сили и средства. Родените в края на знака да не се колебаят да проявят смелост и да са достатъчно дръзки, особено ако вярват с цялото си сърце, че насочените от тях действия са в правилна посока. Стремете се да се насладите пълноценно на постигнатото от вас през изминалите дни, а дори и седмици. Доставете си радост с желана покупка или любимо занимание. Не изпускайте контрола върху делата, за които вие пряко сте отговорни.

Телец

Днес е напълно възможно да сте заобиколени с внимание от нови лица, които искат да спечелят вашето приятелство. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще успеят да открият нови съмишленици сред колегите и приятелите си, особено когато става въпрос за личните им проекти и идеи. Като че ли повече от всеки друг път лесно ще осъществявате инициативите си без обичайните спънки и проточване във времето. Обсъждайте въпросите, които ви вълнуват с най-близкия си човек! За мнозина ще е необходимо да заемат позицията на наблюдател на работното си място. Не се колебайте да следвате вътрешните си инстинкти, които винаги до момента са ви предпазвали от погрешен избор в живота ви.

Близнаци

Днес използвайте адекватно острия си и деен ум, особено ако поставяте нови основи в личен, професионален или материален план. Контактите ви във всички посоки ще имат повече от благоприятен ефект. Стремете се да бъдете на точното време на правилното място. Отделете време за развлечения и занимания, които ви доставят удоволствие. Използвайте личното си обаяние при създаване на нови контакти в професионалната сфера. Опитвайте се да сте максимално обективни спрямо колеги и делови партньори. Необходимо е да постигнете емоционална хармония. В случай че имате сериозен проблеми, потърсете подкрепата на интимната си половинка.

Рак

През днешния четвъртък мнозина от вас ще съумеят да подобрят професионалния си статут, което при всяко едно положение ще ви даде по-добри възможности от материален характер. Едва ли обаче ще можете да се справите с резервите, които ще проявяват към вас началници, делови партньори или колеги. Не си позволявайте лукса да давате пари назаем. Работете на високи обороти и не си позволявайте разсейване, защото можете да загубите благоприятната позиция. Малко вероятно е да имате затруднения от финансов и делови план, особено ако се съобразите с казаното по-горе. Установете спокойно темпо на работа в професионалната сфера.

Лъв

Като правило за всички от знака днес финансовото им състояние за момента ще се съхрани стабилно. Премахвайте първите симптоми на преумора, ако на моменти се чувствате самотни сред много хора, в който случай като че ли е важно да обърнете поглед към себе си. На пръв поглед това ще се дължи на желанието ви да се изолирате от околните, но от друга страна, този факт ще се дължи на настъпилото неотдавна обновление около вас, а то може да се дължи на нови интереси и търсения в професионалната сфера. Търсете компанията на приятел, който се е отнасял винаги с разбиране към вашите потребности. В любовта не бъдете твърде капризни, ако искате да задържите до себе си любимия.

Дева

Днешният четвъртък за вас ще е натоварен с множество отговорности от професионален характер. Изградете програмата си по възможно най-удобния начин, но не се преуморявайте. Способността ви да предлагате съчувствие и помощ на хората, които обичате, ще ви донесе удовлетворение. Не забравяйте, че ако се нуждаете вие от съчувствие, то любимата ви половинка ще ви подкрепи безрезервно. Следобедът ще е изпълнен със събития, които ще предопределят до голяма степен развитието ви в професионален план. Напълно възможно е да изберете за свой съдружник или делови партньор представител от противоположния пол с цел постигане на по-голяма умереност и разум.

Везни

В днешния четвъртък пренебрежението ще е най-правилното ви отношение към тези, които ще се опитат да спъват инициативите ви в професионален, финансов или личен план. Правете всичко необходимо, а нека става каквото ще. Не бързайте с оценката на близък, приятел или колега, защото можете да допуснете неволна грешка. Стремете се да бъдете себе си, когато става въпрос за взимането на справедливи решения. Дори и да имате съзнателни причини да сте раздразнителни, е по-добре да се въздържате от негативни реакции. Владейте положението, като не допускате емоциите ви да взимат връх, особено когато контактувате с колеги, приятели или интимната половинка.

Скорпион

Днес избягвайте пътуванията, които не са наложителни. С прословутата си решителност всичко ще можете да постигнете със завидна лекота. Използвайте усета си към красивото, защото така ще можете да доставяте наслада не само на себе си, но и на близките си. Преразгледайте отново целите и желанията си, за да сте сигурни, че до момента се движите в правилната посока. В любовта избягвайте авантюрите. Стремете се към установяване на сдружения, независимо дали са с досегашните ви делови партньори, или ще се насочите към търсене на варианти за подписване на нови договори. Решаващи ще са приятелските ви връзки и контакти, така че не подценявайте този факт.

Стрелец

Днес, улисани в деловите си задачи, не пренебрегвайте потребността си от положително и градивно развиване на емоционалния ви живот. В този случай ще ви се наложи да направите и някои компромиси за лична сметка. Не позволявайте чувствата и страстите ви да ръководят съдбата ви както в професионален, така и в личен и материален план. Съвестно си гледайте ангажиментите, но не позволявайте някой друг да обере лаврите на ваш гръб само защото вие сте си изпуснали нервите в неподходящ момент. В любовта толерантността ви към интимната половинка ще е във ваш плюс и може да ви спести доста ядове.

Козирог

В днешния четвъртък ще ви се наложи да имате по-пестеливо отношение към наличните си финансови средства. Опитайте да направите точен разчет, за да можете да разполагате с пари във всеки един момент, когато се нуждаете от тях. Ще сте достатъчно силно мотивирани да постигнете по-добри резултати през днешния ден, ако до себе си имате силен и любящ партньор. Не започвайте промени в любовта или в отношенията си с интимната половинка, защото всяко нововъведение в тази посока може да ви направи нестабилни в настоящ момент, което ще ви изиграе лоша шега. Опитайте се да сте по-постоянни в чувствата си. Тези, които са отскоро заедно, могат да планират романтична вечеря за себе си и интимната половинка, това ще ви сближи.

Водолей

Днес опитайте да се освободите от вътрешните си безпокойства чрез най-различни активности в професионален план. По-добре обаче ще е, ако заложите на спортните занимания, които ще топят напрежението и ще укрепват физиката и духа ви. Не губете мотивация, когато става въпрос за постигане на лично щастие. В любовта бъдете постоянни в чувствата си. Предпазвайте се от екстравагантно пилеене на наличните си финансови средства. Като че ли всеки допълнителен, но не правилно преценен разход ще ви причини неудобства, които освен парични загуби могат да станат причина и за разногласия с интимната ви половинка.

Риби

Днес звездите ви препоръчват да не отказвате подкрепа на приятел, изпаднал в нужда. Ще трябва да внимавате при боравенето с крупни и по-малки суми пари. Ще имате възможност да съхраните доброто си състояние, но като че ли ще е много важно за вас да не предприемате инвестиции или крупни покупки. Ако ви се налага да замените счупен уред или предмет с нов, то добре е да прецените дали това няма да ви разклати материалното ви положение. Не противоречете на интимната си половинка, особено ако правотата е на нейна/негова страна. Сутринта ще ви донесе благоприятни възможности за реализация на плановете ви в професионалната сфера.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

29.11.2021

3027
Хороскоп за петък

26.11.2021

4377
Хороскоп за сряда

24.11.2021

6427