facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък, 14 март

10434


Овен
Четвъртък ще е активен за родените в знака. Контактите ви с лица извън страната, институции или друг тип организации ще спомогнат за предприетите от вас ходове. Очаквайте финансови постъпления! Усилията ви на работното място ще дадат задоволителни резултати. На мнозина ще им се наложи едновременно да се справят с поредица от задължения както в професионален, така и в личен план. Възползвайте се от шанса си да направите избор.

Телец
Ще получите добра новина от административен характер, която ще ви спести някакви харчове. Не пренебрегвайте детайлите, тъй като те ще ви дадат повече информация, отколкото ако се насочите към уж очевидното. В работата може да получите изгодно предложение, от което вероятно ще припечелите нещо. Чрез пътуване ще осъществите множество полезни за вас контакти. Четвъртък ще е ползотворен за тези, които искат да осъществят своя стара мечта.


Близнаци
Днес не се спирайте пред нищо, защото силната вяра ще е тази, която ще отвори заключените пред вас врати. От значение е да намерите подходящ начин за разтоварване от натрупания стрес. Възможно е да имате притеснения, произтичащи от отношенията ви с другите. Не се доверявайте сляпо на съветите, дадени ви от приятели и колеги. Хубаво сами да прецените ситуацията, да обмислите казаното ви от други и тогава да вземете решение.

Рак
Денят ще е характерен с възможности за сключване на професионални или финансови сдружения. Прегледайте внимателно документите, под които се подписвате, за да нямате излишни главоболия. В случай че се колебаете, то по-добре е да потърсите съвет. За някои ще е добре да следват стриктен режим, особено ако в последно време хронични болежки отново им създават главоболия. Почти на всички от знака днес няма да им липсват средства.

Лъв
Можете да постигнете желаното от вас в личен план, но като че ли е необходимо да се откажете да мислите единствено и само за себе си. Възможно е част от вас да разкрият дълго укривана тайна. Резултатите могат да са с двоен знак за вас. Денят е добър и за крупна покупка, тя може да е свързана и с недвижим имот. Стремете се към последователност в желанията си. Мнозина от вас ще трябва да преодолеят някои свои вредни навици.

Дева
Днес на мнозина от вас ще се наложи да се отнасят с повишено внимание към текущите си отговорности на работното място, за да не допуснат грешка поради невнимание.  Стремете се да сте винаги навреме независимо от какъв характер е срещата ви. Не губете присъщото си чувство за реалност, особено по отношение на делата, които сте започнали в професионалната сфера. Възможно е да се сблъскате с трудности, но те едва ли ще са непреодолими.

Везни
Напълно възможно е да претърпите леки сътресения, но едва ли те ще се отразят цялостно на стабилността ви в делови и материален план. Ще ви се наложи да разрешите лични или битови проблеми. Срещите от професионален и личен характер ще са с положителен за вас знак. Тези, които работят със сметки или с пари, трябва да внимават да не допуснат грешка. Опитайте се да възстановите на всяка цена своята концентрация.

Скорпион
Желанието ви да ръководите може и да се осъществи, ако убедите заобикалящите, че вие сте правилният човек, на когото да му се гласува доверие. Паричните ви постъпления значително ще се подобрят. За това обаче не е нужно сами да си създавате големи вълнения, които както могат да имат положителен ефект върху вас, така  могат да се отразят и негативно върху здравословното ви състояние. Стремете се към емоционално равновесие.

Стрелец
Не очаквайте напредък в текущите си проекти, защото там ще има известно забавяне или възникването на непредвидени ограничения. Денят е подходящ за отпускане, развлечения и срещи със стари познати. Колкото по-спокойно приемате отправените ви предизвикателства, толкова е по-малка вероятността да срещате непредвидени затруднения във всички житейски направления. Мнозина ще трябва индивидуално да подхождат към служебните си задължения.

Козирог
С подчертано чувство за ред и педантичност действайте в професионалната сфера, за да можете да приключите с текущите си инициативи. Не оставяйте задачите от сега за друг път, защото рискувате да изпуснете добра възможност. Опитвайте се да доставяте радост на най-близките си с внимание. Не прекалявайте с недоспиването. Мнозина ще трябва да се насочат към намирането на трайна сигурност в материално и професионално отношение.  

Водолей
През днешния ден мнозина от родените в знака ще изпитат някои ограничения в професионалната сфера. Направете всичко възможно да подобрите финансовото си състояние, като на първо място поставите точния разчет на приходи и разходи. Така ще можете да поддържате разумен баланс в материалната област. Вечерта се опитайте да се освободите от натрупаното напрежение. На първо място е препоръчително да следвате сърцето си.

Риби
Стремете се да приемате по-леко затрудненията, които срещате в службата. Опитайте се да сте последователни, защото това ще ви предпази от нежелани грешки. Други ще трябва да осъществят много нови контакти и познанства от личен и делови характер. Приемете спокойно изискванията, поставени ви от интимната половинка. Избягвайте пътувания, от които можете да се лишите. Не поемайте рискове, които да навредят на здравето ви.

Все още няма коментари

Още

Седмичен хороскоп

25.05.2019

9766
Футболна седмица

25.05.2019

64
Хороскоп за петък, 24 май

24.05.2019

13480

Влез или се регистрирай за да коментираш

×