facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък, 11 октомври

1883

Овен
Днешният и утрешният ден на мнозина ще донесат доста пари. Съществува вероятност да припечелите от наследство или от работа, за която сте си мислили, че няма да ви бъде заплатена. От съдружници или от хора, с които ви свързват общи интереси, също можете да получите значителна сума. Наред с това ви очакват и добри изяви в професионалната сфера в днешния четвъртък. От тях обаче ще получите по-скоро морално, отколкото материално удовлетворение. Изострената ви чувствителност сигурно ще ви доведе до това да фаворизирате сантименталния си живот. Някои се впускат в авантюри с представители на водните зодии - Рак и Риби.

Телец
Четвъртък ще ви предразполага към повече екстравагантност, идеализъм и емоционалност. Ще се стремите към високи цели, към промяна в себе си и около вас. Сега е добрият момент да направите планираните пътувания. В този ден ще бъдете най-податливи на внушения от всякакъв род, така че внимавайте. През по-голямата част от срядата ще бъдете весели и оптимисти, но е възможно да се отъждествите с определени социални ценности от лични и безсъзнателно мотивирани емоции, без да се съобразявате с обективната реалност. Следобедът е благоприятен да започнете нещо ново.

Близнаци
Днес не бива да давате израз на настроенията и състоянията, които ви вълнуват в момента. В очите на хората твърде често ще изглеждате особняци и странници, но в действията ви ще преобладава целеустремеността. Сами ще се опитвате да си осигурите достатъчно простор за действие, като на преден план ще е стремежът ви да не зависите от никого и от нищо. Ще плувате в свои води и ще изявите в пълна степен качествата, присъщи на зодиакалния ви знак - да се справяте добре с всякакви предизвикателства - професионални, финансови и интимни. Тези звездни влияния ще се окажат особено подходящи за хората, които работят с пари.

Рак
През днешния ден ще сте свързани повече с материалното и ще следите осторожно за удобствата си, отколкото да се грижите за своята духовна извисеност. Ще искате да имате най-хубавото и рядко ще се задоволявате с малкото. Твърде често ще се проявявате като сляпо предани, сантиментални и сърдечни, а чувствата ви ще бъдат прекалено изострени. Срядата ще се окаже добра да поставите началото на нещо, което не е краткотрайно. Сега е времето да направите успешни покупки - дрехи, техника, а защо не и произведения на изкуството. Ще търсите комфорт навсякъде. А за духовен комфорт е необходима надеждна обстановка с интимния партньор - създайте си я.

Лъв
През днешния ден трябва да развиете максимално своята индивидуалност. Борете се за личната си свобода и не разчитайте на околните. Винаги гледайте напред, отдайте се на изобретенията и фантазията си, а и проявата на повече импулсивност в действията и постъпките няма да ви навреди. Разбира се, че ще имате победи и загуби, но този факт няма да развали настроението, защото печалбите ще са повече от загубите. Очертава се да прекарате вечерта весело и щастливо, леко и безгрижно в забавления с приятели. Като цяло често през деня ще разпилявате силите си и ще изпитвате влечение към повърхностното.

Дева
Активността ви ще продължи и през днешния ден, при това почти е гарантирана стабилността в начинанията ви. Налага се да се борите с ограниченията или други проблеми. Дори да ви липсват връзки и контакти, дори някой с нещо да ви пречи, към края на деня ще дойде моментът да се покажете и реализирате. Именно тези дни могат да се окажат раздела между нещо старо и новото, на което вече сте подвластни. Ще имате много положителна енергия, но наред с това и несигурност, и нервност. Помнете, че ако се втурнете да гоните шанса, той ще бяга още по-далеч от вас. С няколко думи: благоприятни контакти и неочаквани срещи, но пълна неравномерност.

Везни
Хаотичната ви разхвърляност и разсеяност могат да ви изиграят лоша шега точно през днешния четвъртък. Пазете се от кражби, загуби и забравяне на важни ангажименти. Не излагайте на риск трайните си сантиментални ангажименти. Време е да преразгледате закостенели критерии и да уравновесите различните мнения. За това ще е необходимо да скъсате с прикритостта си. Имате нужда да споделяте с добронамерени и мъдри приятели. Неблагоразумно е да се оставяте да ви водят вашите импулси. Размисляйте добре, преди да вземате решения. Изпитвате желание да се разпрострете в нови хоризонти - ако е търговия, проявете предвидливост и бъдете внимателни.

Скорпион
Сутринта четвъртъкът ще ви се стори труден най-вече в дома и отношенията с близките, но само до момента, в който не се обърнете назад. Към обяд ще разберете, че ситуацията далеч не прилича на първоначалната и дори сте направили повече от това, което сте очаквали. Това е ден, през който бихте могли да постигнете стабилна основа на бъдещото си израстване. На повечето от родените под знака им трябва съвсем малко, за да разгърнат силите си. Няма място за случайности и достигнатият успех ще се окаже закономерен. Възнаграждението за положените усилия ще ви задоволи, независимо дали става дума за материална или за социална стабилност.

Стрелец
Повярвайте в собствените си способности, за да не се откажете в последния момент от плановете си за реализиране на нещо ново. Парите, които така дълго мнозина очакваха, ще започнат да идват към тях и те ще бъдат сигурни, че ще ги оползотворят добре. Не се нагърбвайте с нови задачи, особено ако те "крадат" от времето, което сте решили или пък можете да посветите на любовта и на своя партньор. През следобеда и вечерта ще се стремите към много пространство и свобода. Безграничната енергия и стремителността ще ви ги дадат. Това ще ви освободи от грижите, характерът ви ще е лек и ще разпръсквате радост и веселие.


Козирог
Животът ви е спокоен само тогава, когато умишлено избягвате неприятните ситуации и проблеми. През днешния ден ще се случи точно това и четвъртъкът ще носи на мнозина неочакван и внезапен възход. Естествено е, че следва да сте активни в обществения живот и професионалните контакти. Това ще бъде резултатът от внезапно нарасналото ви собствено самочувствие и вяра в силите. Всичко, свързано с творческите идеи и хрумвания, ще получи развитие. Не наблягайте на плановете за бъдещето, а използвайте свободното си време да утвърдите старите приятелски връзки. Скоро ще усетите ползата от посланието на звездите за днешния ден.

Водолей
Вие ще бъдете доста самоуверени днес. Стабилността ви нараства пропорционално на финансовите ви приходи, за които основна заслуга ще имат и приятелите ви. Не бъдете хаотични в харченето им, имате възможност да подредите нещата и при определена цел и програма да постигнете това, което сте си наумили. Именно поради небрежност мнозина са склонни да пропуснат шансовете си. Онези, които водят активен светски живот, ще могат да блеснат вечерта. Ще разширите кръга на приятелствата си и ще имате успех в романтичните срещи, въпреки че не е чудно да попаднете в непредвидени и необичайни ситуации.

Риби
Днешният четвъртък за вас ще е добър, макар че през него твърде често ще ви обзема мисълта, че постиженията не съответстват на очакванията ви. Сега всъщност е времето за изчакване и в никакъв случай не предприемайте промени. Бъдете търпеливи, владейте се и се опитвайте да контролирате нещата около вас. Печалбите няма да са големи и се опитвайте да пазите завоюваното. Възможни са служебни недоразумения, любовни или интимни проблеми поради факта, че няма да съумявате да изразите истинските си чувства. Няма да ви спохождат точните думи в определения момент. Измъкнете се от това състояние чрез творчество, посещавайте концерти или изложби.

Все още няма коментари

Още

В лицето на Иван Радулов и България оставя следа в шаха

20.04.2019

416 1
Седмичният хороскоп на Амалия

20.04.2019

10746
Футболна седмица

20.04.2019

89

Влез или се регистрирай за да коментираш

×