facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

124


Овен
В днешния четвъртък мнозина от родените под този зодиакален знак ще търсят развитие в нова посока в професионално отношение. Възможностите ви са неограничени, така че не забавяйте късмета си от мним страх от провал. Преобладаващ ще е семейният ви и емоционален живот, но като че ли в това направление е наложително да направите редица компромиси, за да се чувствате добре. По-голяма част от проектите ви ще са на път да се осъществят.

Телец
Днес е важно да насочвате инициативите си в желаната посока, като не правите компромиси, които ще имат негативно отражение върху вас, независимо дали от делови или материален характер. Не се доверявайте на нова особа в обкръжението си. От друга страна, едва ли ще постигнете някакъв успех от професионален или личен характер, ако през цялото време се колебаете как постъпвате. Като че ли нерешителността ще е най-лошият ви съветник.

Близнаци
Способността ви да общувате ще е главният фактор, благодарение на който ще печелите поддръжници както в личен план, така и в деловата сфера. Избягвайте крайностите в емоционално отношение, дори и на моменти да ви се иска да се поддадете на поривите си. Отстранявайте съмненията. Добре е да не раздвоявате своето внимание в любовта, особено ако искате да стабилизирате усложнените в последно време взаимоотношения с интимната си половинка.

Рак
Днес отстоявайте личната си позиция, независимо дали това ще ви се наложи пред началници, делови партньори или високопоставени клиенти. Стремете се  с дипломатичен подход да отстранявате трудностите. Избягвайте преумората и стреса, тъй като те ще окажат отражение върху спокойния ви сън. Ще сте подложени на редица изпитания на работното си място. Реализацията ви там ще е по-скоро с положителен ефект, дори и да се сблъскате със затруднения.

Лъв
Днес осъществявайте ангажиментите си активно, като не отлагате разрешаването на съществуващите проблеми, независимо че вътрешната ви съпротива ще е голяма. Едва ли ще се радвате на отлична концентрация в работата, което ще ви създаде множество главоболия. Напълно възможно е да допуснете грешки с пари или конкретни документи от професионален или личен характер, които със сигурност ще ви причинят неочаквани главоболия.

Дева
Особено засилено ще бъде това при тези, които работят в колектив и могат да предлагат начини за постигане на конкретна цел, но в крайна сметка те да бъдат отхвърляни. Стремете се да сте по-гъвкави, когато става въпрос за работа и инвестирането на личното ви време и средства. По-голямата част от родените под този зодиакален знак ще имат разнообразни интереси в професионалната сфера, което може и да затрудни окончателния ви избор.

Везни
Днес при вас ще има възход в кариерата. Вероятно го очаквате, но като че ли по-важното на този етап от време е да съхраните темпото на работа и да се насочите към затвърждаване на вече извоюваните от вас позиции. Стремете се да наблюдавате отблизо здравословното си състояние, тъй като там можете да очаквате леки сътресения. В този случай вземете мерки. Бдителността ви във финансовата сфера ще ви спести множество главоболия сега и в бъдеще.

Скорпион
Съобразявайте се с изискванията, наложени ви от партньори или началници на работното място. Мнозина могат успешно да кандидатстват за ново работно място или учебно заведение. Ще печелите с лекота конкурси, можете да пробвате късмета си и в хазартните игри, без да стигате до крайности. Мнозина от вас ще направят крупна покупка, с което ще внесат разнообразие в дома си. Възможно е да имате вълнуваща среща с човек, когото не сте виждали дълго.

Стрелец
През днешния ден не позволявайте нищо около вас да спъва развитието ви в професионалната сфера. По-добре ще е да се концентрирате върху дейности, където можете да наложите стопроцентов контрол. Не отлагайте провеждането на важни телефонни разговори. Опитайте се да не прекрачвате някои граници в общуването с интимната си половинка. Не обръщайте поглед в погрешна посока, дори и да смятате, че изразените от вас приоритети са валидни за всички.

Козирог
В четвъртък е наложително да овладеете напрежението, което се покачва за вас в професионалната сфера. Опитайте се с малки крачки да вървите в избраната посока, но не пренебрегвайте съветите, дадени ви от работодатели, колеги или делови партньори. Изпълнявайте желанията на клиентите си, особено ако дейността ви е свързана с обществения сектор. С нова енергия се опитвайте да туширате възникналите затруднения на работното ви място.  

Водолей
Днес положете повече усилия да постигнете отлична комуникация с тези, които ви заобикалят във всекидневието. Едва ли слабата концентрация ще ви помогне, тъй като благодарение на нея можете да направите изявление, което да бъде изтълкувано по погрешен начин. Не допускайте липсата на разбирателство, дори и да ви се наложи да направите някакъв голям компромис със себе си. Мнозина ще се изправят пред съществени дилеми в отношенията с интимната половинка.

Риби
Четвъртъкът за вас не е особено благоприятен за финансови въпроси, особено ако напоследък силно сте се надявали, че ситуацията може да се промени от само себе си. Стремете се да контролирате разходите си, които несъзнателно увеличихте поради премахването на някои битови неуредици в дома си. Внимателно подписвайте дългосрочни договори. Как това ще се случи, можете само вие да предвидите, но важното е, че не трябва да изпускате шансовете.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за четвъртък

27.06.2019

1305
Прогноза за времето за 27 юни

27.06.2019

21
Хороскоп за сряда

26.06.2019

5690

Влез или се регистрирай за да коментираш

×