facebook
twitter

Туш-07.10.2019

7300 13
13

Коментари

Sapienti_sat

От приказка от "Хиляда и една нощ"...

„Ще му направя удоволствие и ще го отнеса там, където той иска, може би небето ще ме възнагради за това.“

Така пристъпих до него, вдигнах го на раменете си го отнесох на мястото, което той ми бе посочил. Там му казах:

— Слез бавно долу!

Ала той не слезе, а вкопчи с краката си врата ми. И като видях краката му, те изглеждаха като покрити с козина на бик — черни и груби. Изплаших се и исках да го отърся от раменете си. Ала той стисна още по-здраво краката си около врата ми и започна да ме души така силно, че ми причерня пред очите. Изгубих сили и се строполих в безсъзнание като мъртъв на земята. Тогава той се приповдигна и започна да ме рита с крака по гърба и раменете, от това толкова силно ме заболя, че аз отново скочих, макар че той още седеше върху мен и тежестта му ме изморяваше. После той ми даде знак с ръка да го отнеса под дърветата, на които растяха най-хубави плодове, понеже отказах, започна да ме удря с краката си по-силно, отколкото с камшик. Показваше ми непрекъснато с ръка всяко място, докъдето искаше да стигне, и аз трябваше да го отнасям дотам. Ако пропуснех нещо или вървях бавно, той ме удряше и така бях станал негов пленник. Докато тичах под дърветата из острова с него на раменете си, той започна да ме подмокря и мърси. Дни и нощи не слизаше от мен, а когато искаше да спи, свиваше здраво краката си около врата ми и заспиваше за кратко време. Щом се събудеше отново, пак започваше да ме рита и аз трябваше веднага да стана и не можех да му се противопоставя, защото иначе ми причиняваше силни болки. Започнах сам да се коря, задето се бях съжалил над него и го бях вдигнал на раменете си. Ала всичко продължаваше все така и аз изпаднах в най-тежкото и неприятно положение, което човек може да си представи.

Комарко ?

human_capital

Мама Борка с бархетен пеньоар ли е?

Хулиган

Маестро?

 

Светото семейство!

 

http://www.drago.info/

 

maestrata

Родител 1 и родител 2!Хвала-Маестро!?

slaughter
снимка на slaughter

НИЩО НЕ Е СЛУЧАЙНО!!! Пеевските и домусчиевите медии в България докараха населението до нова истерия - педерасите и либерастите са протегнали ръце към българските деца и ги товарят на влакове и шлепове към швеция и Норвегия да ги направят малки гейчета и да ги раздават на цветнокожи джендъри! Нищо не еслучайно! Че това е най-пропадналата държава  в Европа и от най-пропадналите в света е съвсем логично и обяснимо. Население което се повежда по такива елементарни провокации на олигархията не може да съгради силна държава и общество което да е модерно и живеещо в стандартите на 21 век , а си остава в миналото на ретроградното си разбиране за света и мизерното си съществувание. Вместо да потърси сметка на олигархията за ограбването на националното богатсво и разбиването на обществените и държавни структури в страната , населението се втурва като обезумяло да клейми еврогейските либерасти, неразбиращо , че хляба и салама на масата им и тетрадките и учебниците на децата им са скъпи и прескъпи заради тия които държат микрофоните и гегите и подкарват стадото към площадите да протестират срещу гейропа , докато те пълнят джобовете си от потта и кръвта на всички нас! НЯМА НИЩО СЛУЧАЙНО! И в това , че българската нация е най-бързо изчезващата нация в света! Един толкова малък , но толкова прост народ! Парад в защита на семейството? Имате ли данни скъпи сънародници громящи гейропа , колко български мъже работят в тази гейропа и децата им са отглеждани САМО от техните майки т.е. от един родител , дефакто от еднополово семейство. Еднополово семейство не по желание , а от принуда и от принуда не от мръсните еврогейски либерасти , а от отвратителните български олигарси които дерат кожата на народа , така както и турчин не е драл. Или дори само от баби и дядовци  , а  родителите са принудени да работят в гейропа за да могат да хранят и обличат децата си в България? Това казват ли ви го Делян Бекапеевски и Гьонсурат Домусчиев , които ви тикат да излизате по площадите да се борите с парада на педалите за да не задавате главния въпрос ; Кой ми пуска само трохи в канчето?

Антей

 

✌️

Така е колега slaughter!

 

Защото, 

 

"Светът ще се поправи,

само когато семейството се поправи!

 

Бащата и майката свършват

главната възпитателна работа,

а после идват училището и обществото.

 

Дете, което не е кърмено от майка си и

което не е чувало гласа на баща си,

е лишено

от най-благоприятните условия на живота!

 

Майката предава - мекота на сърцето, 

а бащата  - светлина на ума и сила на волята!

 

Без майка, детето би било твърдо като камък,

а без баща - то би се намирало

в положението на лист,

носен от вятъра по всички посоки!

 

Има ли баща, детето ще бъде лист,

който се държи 

здраво за дървото и се ползва от неговите блага.

 

Мекото и милостиво сърце на човека

се дължи на майката,

а знанието и светлината на ума - на бащата!

 

Детето не трябва да живее далеч от майка си

до 14-годишната си възраст!..."

 

Казано от мъдър Велик Българин.

 

И сте прав колега slaughter,

както и всички други колеги, които

мислят като Вас, че

 

децата на България,

 

трябва да се отглеждат

в семейство

от двамата си родители майка и баща,

 

които работят и щастливо живеят

в Родината си България!

 

Всичко останало е неправда!

⚠️

 

Джиджи

Хи–хи–хи ... ! ??

Sapienti_sat

Джиджи, не знам дали знаеш този стар виц, при който размерът е не в "хи", а във "фи". ?

JollyRoger's

Мамчето все мъжки чеда е дарила на Аамед...?

ЧЕКМЕДЖЕ

Деца от еднополов брак! Трябва да се каже, че са осиновени! Защото няма как да са родени. То явно, че Сокола е таткото, а Тиквата е майката! А многобройната челяд с възраст над 30 години е добре охранена. Благодарение на обществените надбавки и социални помощи за духовни инвалиди! За КОМАРНИЦКИ ?❗️

Антей

 

Прекрасни са!

Шестчленна организирана група,

как красиво, порядъчно са подредени!

 

В която група, кой - каква роля изпълнява 

те си знаят...

 

И понеже,

по-нависоко от тези, нали няма,

следва,

че от тях ще да зависи

 

благоденствието или страданието

на българския народ!

......................

 

Мистър Комарницки - six туш!

✌️✌️✌️

 

3biri

Едното от децата ми изглежда радикализирано.

fraxinus

така става, когато не получава достатъчно любов в семейството.?

×