facebook
twitter

Туш - 01-28-2020

10770 14
14

Коментари

nobody2

"тая простотия" е една от най-великите карикатури на комарницки!

emil boev

Глупости на търкалета.

ПероВТ

Съзнателно или не, Гешев ще привлече вниманието към Барселонската дева - предполагаема премиерска другарка с купена от приятели на Борисов вила и с внесени пак от тях милиони на сметка на неработеща фирма.Темата изчезна от вниманието на разследващите журналисти, след като Елена Йончева замина за Брюксел. Сравнението между преполагаемите простъпки на Радев и Борисов не е в полза на Борисов. Предполагаемите причини за очакваното разлайване на кучетата към Банкя са две - обикновена милиционерска несъобразителност или съзнателна атака към премиера. Совата Гешев може и да не е това, което е.

emil boev

Глупости на търкалета

anarhia

 Много му е дребно микрофончето.

 Комарницки - велик!

Калпазанче

Бумеранг. Президента трябва да поиска оставката на Главния за грубо  нарушаване на Конституцията, и Закона за СРС! Това е.

Danibus

Комарницки ? Уникална!

maestrata

Чак сега разбрах защо костюмът на Батман е като прокурорска тога!А микрофончето има еректилна дисфункция?Маестро-за Лувъра си!???

Джиджи

А микрофончето има еректилна дисфункция?

Надали. ? Вероятно има копче ON/OFF.

 

И в момента е OFF, за да не се изтощава излишно ... ???

Заиграчка
снимка на Заиграчка

Велик Комарницки! 

Джиджи

Маестро, отново си надминал себе си! ??

nebenebe

Сущий дух.

Дохс_Читем

Лирическият герой е в стихията си. Аз-ът се изповядва. В неговите представи той е могъщ и страшен. Драмата е в разминаването между самооценка и действителност. На фона на огромното туловище инфинитизималното СРС изглежда гротескно. Героят е жалък.

 

Господин Комарницки, поздравления за смелостта!

showstopper

Малка флашка щеше да седи по-добре.

×