facebook
twitter

Горещи новини

Братя Диневи ще съдят Волен Сидеров

2689
Илияна Кирилова
Волен Сидеров

Братята Диневи, които държат едноименната марина във Влас, разпространиха декларация по повод на "изречени неверни твърдения от народния представител Волен Сидеров", от която става ясно, че готвят документи, за да дадат на съд депутата за клевета.

От името на фирмата "Диневи груп" те обясняват следното: 

"Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги проверява, са неверни. Ние сме инвеститори и не управляваме пряко стопански обекти. Отдаваме под наем стотици помещения, в това число и на "Марина Диневи"- там развиват дейност ресторанти, клубове, магазини и т.н. Отговорност за тези заведения, по отношение на шум, качество на обслужване и др., носят отделните юридически лица, които са наши наематели. Държавните контролни органи контактуват с тях, не с нас. Отговор на въпроса, кое заведение колко пъти е проверявано, може да бъде потърсено от отделните наематели.

Изявлението, че членовете на всички правителства имат подарени апартаменти при нас е невярно и в разрез с бизнес логиката. Нито един действащ министър не е почивал и не е искал да почива безплатно досега при нас. За 29 години в бизнеса нищо не сме взели от държавата и нямаме нужда да ни защитават политици. Твърдението, че "Марина Диневи" е построена "с груби нарушения на екологията и строителните изисквания, а никой не проверява това", е невярна манипулация. През последните 12 години яхтеното пристанище е проверявано от всички възможни контролни органи на Република България - заключението им е, че всичко е законно.

Юристите ни вече подготвят документите за съда - всеки, който е изрекъл клевети, обидни квалификации и неверни твърдения, които ощетяват бизнеса ни, ще отговаря пред закона, категорични са от "Диневи груп".

 

Покрай споровете си с вицепремиера Валери Симеонов Волен Сидеров обвини, че проверките по Черноморието се правят избирателно, и даде като пример двамата бизнесмени от Свети Влас, които никога не били инспектирани. "Други олигарси не биват пипани с пръст. Пример са двама братя от Свети Влас. Всеки, който дойде на Влас, получава от тях апартамент, но при тях не стъпват нито РЗИ, нито МВР нито такива с маски. Там, научавам, в момента почиват много успешно представители на правителството“, обяви Сидеров точно след като здравните инспектори затвориха две известни заведения  - "Какао Бийч“ в "Слънчев бряг" и бар "Хедон“ край Созопол - заради неспазване на Закона за шума.

   

44

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Пред ДАНС се изви опашка заради закона за пране на пари

15.02.2019

1535 12
"Лудогорец" се провали при подновяването на шампионата

15.02.2019

649 4
Президентът Радев обмисля вето на приетия Изборен кодекс

15.02.2019

836 18

Коментари

Страници

Bacho Кольо

 Пример са двама братя от Свети Влас...Там, научавам, в момента почиват много успешно представители на правителството“, 

 

А имена имат ли си?

onzitam

Няма значение, че не е споменал имена. В съда ще има възможност да обясни кои точно братя с множество имоти в "Св.Влас" е визирал!

Това е все едно аз да кажа: Има един във форума на "Сега", който се представя за по-възрастен от другите и носи умалителното име на светец - повелител на моряци и банкери.

Bacho Кольо

Опазил Господ да питам за тия двамата.

Става въпрос за имената на: в момента почиват много успешно представители на правителството“, 

savetheworld1

Волене, ..... на Бойко!!!

paragraph39
Още като го чух това изказване на В. Сидеров за братя Диневи, в същия момент си казах, че този път В. Сидеров "настъпи мотиката"- и, че най-вероятно ще бъде съден и осъден от братята и/или фирмата/те/ им, по гражданско дело или по наказателно, след изтичане на депутатския му мандат и имунитет! Дано В. Сидеров да има достатъчни, безспорни и годни Доказателства и добри адвокати/Явор Нотев става!/! Иначе ще отнесе як имиджов и финансов шамар!!!
buratinob

Значи заверата с ГЕБ ще стане още по силна.

Златният пръст, чудеса ще прави да не му падне имунитетът.?

paragraph39
Впрочем, възможно е и възможният имиджов шамар на братята от Влас върху В. Сидеров да се окаже у голяма част от българските Избиратели в полза на В. Сидеров при следващи Избори?! Защото, българският обеднял и обедняващ Народ/най-бедният в Европа!/, тайно или явно, но НЕ храни симпатии към "късметлиите", милионери и милиардери, спечели от Прехода- и храни симпатии, явно или тайно, към всеки, който е срещу тези "късметлии"!
buratinob

Праграфе, българския народ верно не тачи "успелите", но за Сидеров не му трябва малко п-добър имидж.

Трябват му 2-3 пъти повече избиратели от сегашните симпатизнти да влезе в следващ парламент.

Дружбата с ГЕРБ е като смокиня удушвач.

https://www.google.bg/search?q=%D1%81%D0%BC%D0%BE%...

onzitam

: в момента почиват много успешно представители на правителството“, 

Няма проблем ако са си платили и почиват там. Ако почиват безплатно, трябва да се назоват поименно и да се представят доказателства.

savetheworld1

Волене, ..... на Бойко!!!

Авакум..

вероятно ще бъде съден и осъден от братята и/или фирмата/те/ им, по гражданско дело или по наказателно, след изтичане на депутатския му мандат и имунитет!

 

                   Просто ще му турят още една пранга и ще стане още по послушен . Ако въобще влезе в следващият парламент . И дано е станало ясно , че за да влязат в парламента , всички вземат пари от бизнеса комуто после са задължени .

TheBahurKing

Ние сме инвеститори

Чесъни, сте вие, браточки, бесни селски чесъни.

buratinob

Не са селски.

Влас е град, да не говорим за Диневград.?

П.П. това много ми заприлича на Тиквоград, ама може и  де се бъркам.

Тази част от биологията съм я забравил.

stef959 2

Ловки що такова отношение към бизнесмените - нали това е капУтализъм

skyspirit
снимка на skyspirit

Сидеров може да е всякакъв, но не е глупак, и със сигурност се е подсигурил с факти за да тръгне да говори срещу братята.

 

buratinob

При нас е различно.

Фактите са си факти, за пред съда трябват "доказателства" и съдът да ги приеме за "годни" за такива.

Не вярвам ако висши политици са ползвали благинки, да са пропуснати и висшите магистрати.

фopyмниk

Барман и келнер от късния соц с образование "техникум", ще съдят неуспял фотограф от късния соц с образование "техникум" .

 

Мила пост-соц-картинка...

Седем с един...

Моля, моля, фотографът с "техникума" от късния соц си допълни "образУванието" с теология от ранния кап...

Авакум..

 

 

''Сидеров може да е всякакъв, но не е глупак, и със сигурност се е подсигурил с факти за да тръгне да говори срещу братята.''

 

 

                     Като се сетя за изпълненията му в София дето търсеше наркотици по магазините и даже го биха .... Позволи ми да се усъмня в първата част на поста ти .

           

skyspirit
снимка на skyspirit

Познавам го. Като си пийне е едно, а когато е трезвен  - друго.

За клекшопа - някои много добре се възползваха от склонноста му да пали бързо. Странно как екип на Нова телевизия  (БТВ ли, не помня)се оказа на мястото за 5 мин?

buratinob

Хи-хи-хи.

"странно"

Хи-хи-хи.

Седем с един...

А тогаз в какво състояние на "духа" е бил? В "другото" или в "едното"? Щото на мен ми се видя, че е в "едното"...

onzitam

 

Сидеров може да е всякакъв, но не е глупак, и със сигурност се е подсигурил с факти за да тръгне да говори срещу братята.

Както се беше подсигурил срещу "клекшопа" и срещу НАТФИЗ. Гризна една присъда - пробация!

Въпреки, че можше и година ефективно, но се отърва!

 

buratinob

Вижте в съседната соба.

Да ходи да им прасне по един, все ще намерят в касата на Атака 600 лева.?

Апостолъ

Двамата братя наемодатели откъде знаят кои са почиващите в хотелите им? Май наемателите са фиктивни, а те сами управляват бизнеса.

Или са откровени лъжци.

СоросоидПараноид

Твърденията, че наши заведения нарушават закона, а никой не ги проверява, са неверни.

Анджък. Вие нарушавате закона, те ви проверяват,  звънят по ЕГНто на Боеко и той ва опрая. После му масажирате ушите. 

savetheworld1

Сидеров може да е всякакъв, но не е глупак

Че кой говори за глупави .урви. Даже е много умен, ама тия дето гласуват за него са неумни.

Беше се набрал да съди някъф по-голям дебил, че му нарекъл електората "олигофрени", дали пък не бяха "галфони", "шашкъни", "идиоти"? Дали е прав?

Slava
снимка на Slava

Достатъчно е да се хвърли едно око на снимките от приемите на братята Диневи с прякор Пъпеши. Там са и президенти, и министри, и депутати, и магистрати, и ченгета - всички са поканени, за да им избелят лицата. Възползват се от имената им, за да покажат на света, че са чисто бели бизнесмени. Онези пък, толкова скъпоценни гости, за едното ядене и пиене забравиха що е хигиена.?

Моите5стотинки

тия глътнаха кукичка гола (без червейче)...хем не управляват директно хем не са давали безплатно "успешни" почивки на действащи политици...

Simplified Solu...
снимка на Simplified Solutions 2

Slava 24 Четв., 16/08/2018 - 22:52

?

Страници

Влез или се регистрирай за да коментираш