Quantcast
Неизвестна досега снимка на първите хора, кацнали на Луната | СЕГА
facebook
twitter

Вие сте тук

132 постове / 0 нови
Последно съобщение
СЕГА администратор
Неизвестна досега снимка на първите хора, кацнали на Луната

Астронавтът Майкъл Колинс публикува неизвестна досега снимка на екипа на "Аполо 11", съобщават БГНЕС и Нова тв. Това идва в момент, когато светът се готви да празнува 50-та годишнина от първото кацане на човек на Луната.

„Екипажът. Намерих това в дъното на кутия. Не мислете, че някога е била използвана от НАСА“, написа Колинс в Twitter. На снимката са самият Колинс, Нийл Армстронг и Бъз Олдрин, позиращи пред голям модел на Луната.

88-годишният астронавт е добавил #TBT, което означава "Throwback Thursday", интернет феномен, при който хората в социалните медии публикуват снимки или спомени от миналото си, което, както подсказва името, се случва в четвъртък. Тази година на 20 юли 2019 година се отбелязва 50-годишнината от мисията на Аполо 11.

По време на мисията, Алдрин и Армстронг първо стъпили на повърхността на Луната, докато Колинс пилотирал командния модул. След като мисията на повърхността приключила, двамата астронавти се присъединяват към Колинс в Колумбия, преди да се отправят обратно към дома. Триото успешно се приземи в Тихия океан на 24 юли 1969 година.

Към статията във в. СЕГА

Страници

Banshee
снимка на Banshee

Хубава е, но Уикилиикс имат по-интересно, доста смущаващо видео от онова време с астронавтите в едно студио, с което създават проблем на youtube и други места в мрежата, да го трият бързо.

цензура

Ми кво му е смущаващото? Просто доказа обществена тайна:

 

https://www.youtube.com/watch?v=Z3FJ2dhr-aA

 

?

 

 

 

Banshee
снимка на Banshee

Бе и на мен не ми се вярваше, беше хубаво да е така. "Good luck, Mr Gorsky",  "Man on the Moon"  на R.E.M. и всичко...

Iezuit
снимка на Iezuit

Всъщност, я си кажи - с ръка на сърцето - дали всъщност не ти се е искало да не са биле на Луната и затова си повярвала на "доказателствата" по тубата?

Щото как така - омразните наглосакси - на Луната?

Я си признай - ще ти олекне!?

Banshee
снимка на Banshee

Това сега го видях. Ти към всички непознати ли прилагаш тоя универсален подход, като телепат почти?    Без да си прочел от мен някога фамозното "наглосакси". ?  По-вероятно ми приписваш собствената си фанатичност.

Даже не си представям за кой нормален може да му е по-важно от онзи триумф на човечеството, някакво дребнаво злорадство отпреди 55 години. Но всеки иска да знае каква е истината, това е.

svetulka
снимка на svetulka

??

First Strike

Fake Moon Landing Broadcast And The Coke Bottle

 

https://www.youtube.com/watch?v=A1nTE3xgy30

 

?

tedida

.

фен

Хубава е, но Уикилиикс имат по-интересно, доста смущаващо видео

 

Да, видеото започва с това, че Земята е плоска. ?

 

Сега, това че снимали кацането на Луната в Невада е дребна работа. Нищожна даже -  колко хора да са ангажирани 200-300 макс.

А щом Земята е плоска, значи цялата част на ВСВ - войната на САЩ с Япония е менте. За да стигне човек от САЩ /в единия край на "плоската Земя" / чак до Япония  /в срещуположния/, трябва да мине през цялата плоска Земя - през Европа, СССР, Китай и т.н.  Значи, Пърл Харбър и всичко останало е снимано кой знае къде с десетки и стотици хиляди статисти. 

Е това е сериозна холивудска постановка, не някакво кацане на Луната.

Та така със "смущаващите" видеа

 

Banshee
снимка на Banshee

Остави я плоската земя, иначе как ще крият истинските неща като игла в купа сено? :) Видеото гледал ли си го и как си го обясняваш? 

 

А и Уикилийкс не се занимават с фейкове, видото трябва да е автентично, от онова време, когато е нямало фотошоп. 

tedida

.........  Е МНООО ЯСНО. ИНАЧЕ КАК ЩЕ СЕ ИЗМЪКНАТ ЛЕСНО С "НЕВМЕНЯЕМ" АКО ПОДХВАНАТ ДА ГИ СЪДЯТ........

 

схемата е като при дезинформацията на службите - смесват факти с очевидни простотии, а който може ще си пресее истинската информация (а военните го правят за да я скрият)

фен

 истинските неща 

"Истинските неща" във видеото са толкова истински, колкото и плоската Земя,  Елвис на Хаваите, Йети на Хималаите, чудовище в Лох Нес и прочие.

Човек е способен да вярва на какви ли не щуротии и безумия. Особено, когато затвърждават разни други "вери" - например загниването на капитализЪмъ.

И никакви купища доказателства,  дори снимки от местата на кацане, не са в състояние да го убедят в противното. Като шопа, който застанал пред клетката на жирафа и отсякъл " е, те такова животно нЕма!"

 

 

vasilevil

САЩ лъжат че са стъпвали на луната+видео

http://skandalno.net/wikileaks-%d1%81-%d0%b4%d0%be%d0%ba%d1%83%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82%d0%b8-%d0%b8-%d0%b2%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%be-%d1%81%d0%b0%d1%89-%d0%bb%d1%8a%d0%b6%d0%b0%d1%82-%d1%87%d0%b5-%d1%81%d0%b0-%d1%81%d1%82-182615/

ablepsia

Трябва да си напълно опериран от съвест, за да преживееш целия си живот в такава лъжа. И да упорстваш да я повтаряш.

 

Pstr

Ето, СССР докато се гътне признаваше, че кацането на луната е факт. А СССР нали не грешал ?

dissidentbg

"Ето, СССР докато се гътне признаваше, че кацането на луната е факт. А СССР нали не грешал"

 

Спомням си онези години. ВСЕКИ ден имаше новини за изстреляни спътници, космонавти, астронавти. По онова време всичко се виждаше за възможно, а и САЩ все още имаха име и авторитет. След като руснаците могат нещо, американците биха могли повече - това бе нагласата на всеки и трябва да призная и и аз вярвах в това.

СССР да отрече кацането на Луната, би означавало да бъдат заклеймени - "Ето виждате ли? Когато те успяваха, ние не оспорвахме. Когато ние успяхме, те веднага оспорват." Затова СССР не оспори.

 

Казах, и аз вярвах. По онова време учех в гимназия. След това завърших висше със специалност включваща радиация, наука за Земята и малко за космоса. Но не се замислях, че кацането на Луната може да е инсценировка. Най-напред чух това от американци. Тогава се замислих и с натрупаните знания се съгласих със скептиците.

По онова време НЕ БЕ ВЪЗМОЖНО човек да стъпи на Луната!

 

Речта на Кенеди бе на 12-ти септември 1962г. "Кацането" на Луната бе на 24-ти юли 1969г. Точно след 6 години, 10 месеца и 12 дни.  Вярваш ли че е възможно да бъде постигнато за такъв срок от време?

Сократ-май

Слаба ракия сте, братци!

Оставете Луната - всички правителства ни лъжат, че имало някакъв си космос. Пълна измама. Кой от вас го е виждал другояче, освен в продукциите на Холивуд и Мосфилм?

Banshee
снимка на Banshee

Ти това  - от позицията на по-силна ракия от Асандж ли? Смело и похвално :) 

Доси

Това което не мога да си обясня от видеото на Уикиликс е времето за което Амстронг отговори на Президента си! Около половин секунда беше, нормално време за отговор но без да се отчете забавянето което би трябвало да е около 2, 2 секунди, което е просто времето за пътуването на сигнала в двете посоки! Тоест ще дойде към 2,5 - 3 секунди за нормален отговор, и няма как да стане по-бързо. Колкото и да бърза Амстронг няма как да отговори след 0,5 сек, освен ако не е джедай и е отговорил преди да е получил въпроса... 

Доси

Въобще, ще бъде голлям смях ако накрая се окаже че цялото нещо е било пропаганден фейк... а Луната има едно кофти свойство - там следите се запазват докато не ги заличи удар от метеорит. 

Justinian2
снимка на Justinian2

Не мислете, че някога е била използвана от НАСА“, написа Колинс в Twitter

 Тук откриваме едно фино чувство за хумор , самоирония , присъща повече за един британец , нежели американец.?

ДpaгaнOxpидcки

Лош Гугъл-превод. Не "не мислете", а "не мисля".

First Strike

WASHINGTON (Reuters) - The original recordings of the first humans landing on the moon 40 years ago were erased and re-used, but newly restored copies of the original broadcast look even better, NASA officials said on Thursday.

https://www.reuters.com/article/us-nasa-tapes/moon-landing-tapes-got-erased-nasa-admits-idUSTRE56F5MK20090716

 

Новият "Ариел" премахва петната още по-добре! 

 

?

Iezuit
снимка на Iezuit

Клубът на анонимния те-не-са-биле-на-луната печели нови членове...?

svetulka
снимка на svetulka

Привърженици на Бил Кейсинг, оня дето със сензационни разкрития в книги се домогна до много пари!?

 

First Strike

Оставете Луната - всички правителства ни лъжат, че имало някакъв си космос. Пълна измама. Кой от вас го е виждал другояче, освен в продукциите на Холивуд и Мосфилм?

Остави тия логически заблуди. Наличието на космос не доказва, че хора са щъкали по лунната повърхност. 

Pstr

Путинската пропаганда не прощава. Преди се шегувахме, че ако Путин каже, ще твърдят, че и земята е плоска. Днес вече не е шега. ???

Mavrodinov

Някои тук си правят злобни шегички със тези смели астронавти и техническите постижения!  А изобщо знаят ли, че има ШЕСТ кацания на Луната? Ще ми се да им видя тъпите физиономии, когато китайците успят да кацнат на Луната и подкарат отново американския луноход и снимат следите от американските обувки в праха на Луната!  А преди това може да им начукаме кухите кратуни с лунните камъни, донесени от американците.

Pstr

Mavrodinov ?

venstar

Почти сигурен съм, че преди самата мисия е имало много тренировки в обстановка близка до очакваната. В такъв случай всичко се записва и анализира за отстраняване на проблеми и рискове. За мен това би обяснило съществуването на записи в студио. При едни такива тренировки не трябва да се разчистват следите от предишните и би трябвало да е пълно с отпечатъци от стъпки. Но не е задължително.

 

Ако приемем, че наистина е кацано на Луната и кадрите оттам са автентични, те могат да бъдат монтирани (комбинирани) с кадри от Земята и да им се добави звук. Тоест напълно възможно е Уикилеакс да манипулират с фейк доказателство.

 

Проблем би бил (не съм си направил труда да проверя), ако кадри от официалното събитие имат абсолютен аналог с кадри от (тренировките на) Земята. Например, същото подреждане на хълмчетата и долините .

Страници