facebook
twitter

Справочник

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП

1939

Овен
Погълнати от ангажименти
Преди да приемете или отхвърлите окончателно отправените ви предложения през седмицата, обмисляйте ги задълбочено. Ще бъдете изцяло погълнати от ангажименти, които не търпят отлагане във времето. Постарайте се да организирате делата си така, че след изпълнението им да достигнете до задоволителни резултати, без това да ви струва твърде много усилия. Дните са подходящи да поставите солидни основи на инициатива, която ще ви носи някакви приходи в бъдеще. Опитайте се да извлечете ползи, които да ви дадат по-голяма увереност, че преди време сте направили най-добрия избор. Към края на седмицата програмата на работното ви място ще е изключително напрегната, особено ако не сте могли да се справите с отговорностите през изминалите дни.

Телец
Без емоции
Още в началото на периода не се превръщайте в жертва на слуховете и интригите, които плетат по ваш адрес колеги, делови партньори или скрити недоброжелатели. Приемайте нещата с безразлична усмивка и се стремете с правилна нагласа и с добре предприети ходове да постигнете целите, които сте си поставили в професионалната сфера. За това е нужно да овладеете склонността си да реагирате мигновено срещу опитите на недоброжелателни колеги да се възползват от знанията, уменията и желанието ви да сте в помощ. Емоционалността ще бъде най-лошият ви съветник, така че не ставайте нейна жертва. С повишено внимание приемайте да подписвате каквито и да било документи.

Близнаци
Дните пред вас са благоприятни да създадете успешни нови делови и лични познанства. Опитайте се да не нарушавате принципите си, особено ако сте поставени пред някаква дилема. Важно е да отделите достатъчно време за собствените си потребности и да ги следвате. Наслаждавайте се на малките победи, които сте съумели да завоювате в професионалната сфера, но и не оставяйте всекидневните си ангажименти за друг момент, тъй като на този етап не бихте могли да предвидите по какъв начин ще се развиват нещата за вас. Ще разполагате с всичко необходимо, за да направите нов план за  предстоящите си делови инициативи. Постарайте се да не заобикаляте изискванията и правилата.

Рак
В благоприятна обстановка
През седмицата професионалната обстановка около вас ще бъде изключително благоприятна, което допълнително ще ви даде шанс да постигнете резултати на работното място, с които да задминете досегашните. Ще можете да се посветите на делата, за които времето не винаги ви достига. Имайте предвид, че правилно предприетите сега действия ще ви донесат отлични резултати в бъдеще. Опитайте да се вместите в определените срокове при изпълнението на възложени ви от началник или друга високопоставена особа задачи. През почивните дни ще имате възможност да се отдадете на заслужен отдих, без да имате притеснение, че сте пропуснали да свършите нещо важно.

Лъв
Степенувайте задачите си
В началото на периода на мнозина от вас ще се наложи да изградят точна и правилна стратегия, която успешно да внедрите в ежедневието си. Опитайте да се да отхвърляте ангажиментите поетапно, като се пазите от претоварване, а за това трябва да ги степенувате по важност. Планирайте предстоящи промени от делови и личен характер. Добре преценените ходове ще ви донесат значителни ползи в материалната сфера. Отделете време за хората, които искрено обичате. Планирайте предстоящо свое пътуване за удоволствие, най-вероятно през следващия уикенд. Ще печелите благодарение на умението си добре да изразявате идеите си пред широк кръг от хора.

Дева
Точен анализ
Още през първия делничен ден на седмицата отделете повече време на проектите, по които започнахте работа неотдавна. Постарайте се да взимате мъдри решения, дори и те да бъдат оспорвани от хората в прякото ви обкръжение на работното място. Не си позволявайте да проявявате колебание по отношение на инициативите, които обмисляхте дълго време. До сряда се насочете към практичното и обичайното, за да можете да посрещнете спокойно предстоящите празници. Не се поддавайте на внушенията и манипулациите на познат или близък. Имайте предвид, че ако правилно сте успели да анализирате ситуацията, резултатите ви ще са добри. Направете така, че времето да ви стигне както за деловите инициативи, така и за нещата, които засягат изцяло личните ви дела.

Везни
Преценете инвестиция
През новата седмица мнозина от вас ще имат шанс да започнат работа по нови проекти, чиито първи резултати ще почувствате. С повишено внимание се отнасяйте към делата, от които сте зависими в материален план. Обмислете предстояща своя инвестиция, за да не се чувствате измамени впоследствие. В края на седмицата служебната ви програма ще е наситена на събития, които до момента не сте очаквали. Постарайте се да не бъдете твърде настоятелни за дела, от които не бихте могли да спечелите нищо съществено. Не давайте обещание,  което не можете да изпълните. Опитайте да се преборите със страховете си. Имайте предвид, че сигурни положения няма да има, така че всичко ще зависи от вашата нагласа.

Скорпион
Примамливо предложение
За вас седмицата ще започне с примамливо делово предложение, което ще бъде увенчано с подписване на договор за дълготрайно сътрудничество. Не е изключено да се сблъскате с необходимостта от задълбочено осмисляне на даден факт и прецизирането му. Ще имате много контакти, които обаче ще са по-скоро за решаване на проблеми, а не за печелене на пари. Днес и утре може спокойно да се отпуснете. Отделете повече време на любимия си спорт. Планетите ви гарантират успех във всяко начинание. Сряда ще зарадва мнозина от вас с важно съобщение. В четвъртък започвате да работите по подписания във вторник проект. В петък отново ще бъдете зарадвани с материални придобивки.

Стрелец
По-добри позиции
Не пропускайте през тази седмица да анализирате деловия си живот. За да имате пълна сполука, е необходимо да отстраните някои слабости и пречки и тогава ще имате успех. Мнозина ще си осигурят добри позиции в деловите кръгове благодарение на съвестното изпълнение на важен делови проект. Всичките дни ще се окажат успешни за вас, най-вече по отношение на парите ви. Имате късмет и ще ви върви във всичко. Успех през седмицата ще имат спортистите и учените, както и всички хора, верни на хобито си. Понеделник ви дава шанс за ново начало. Вторник е благоприятен за печалби, каквато всъщност се оказва и сряда. Четвъртък е напрегнат, а в петък ще достигнете до разбирателство с някого.

Козирог
Подчертана активност
Тази седмица ще премине неусетно за вас. Активността ви ще бъде изразителна както в службата и дома, така и при решаването на лични въпроси. За голяма част от вас дните до петък ще се характеризират с придобивки. Запазете присъствие на духа и предвидете ходовете на противниците си. Направете всичко, за да избегнете битката с тях, а също и създаването на ненужни допълнителни проблеми. Не е изключено и да се сблъскате с трудности, които ще ви разколебаят. Като цяло обаче звездите ви вещаят повече успех, отколкото неприятности. Понеделник и вторник са неприятни. Пазете се от скандали. В сряда ще обмисляте ситуация от лично естество. Труден и нервен се оказва и четвъртък. Петък ще е хубав за достигане до разбирателство с някого.

Водолей
Не карайте по инерция
Ако действате стегнато и безкомпромисно по всички задачи, които ще се наложи да решите, седмицата ще бъде успешна. Инерцията е лош съветник и по всяка вероятност някои ще се впуснат по нея през седмицата. Не се отпускайте, успехите са пред вас. Седемте дни ви дават възможност за парична реализация. Опитайте да преодолеете умората, за да успеете да привършите започнатото. За някои е вероятно запознанство с човек от бизнеса, което ще е причина за внезапно пътуване. Юристи и медици ще получат заслужена награда за труда си. Понеделник ще премине успешно, а вторник ще ви зарадва с делово известие.  В сряда ще действате активно и ще имате контакти с административни ръководители или с юристи. Четвъртък ще ви донесе парични печалби, а петък е натоварен със задачи.

Риби
Нова реализация
Всички от зодията имат шанс да се реализират по нов начин или да поставят ново начало в развитието си. През тази седмица повечето от вас ще приключат с изпълнението на важен проект, но трудът им ще бъде възнаграден по-късно. Не се страхувайте, че ще заседнете във финансов риф. За мнозина не са изключени парични придобивки и неочаквани срещи. Други ще трябва да направят кратък път. Като цяло всички дни са добри за преговори. Работата, с която сте се заели, ще ви донесе не само добър, но и постоянен доход. Част от хонорара може да получите в аванс. Периодът се характеризира с успешни делови контакти. Делови контакти определят понеделник, а вторник ще бъде емоционално обвързан. Сряда се оказва по-спокойна, а в четвъртък ще действате мощно и енергично по задачите си. Петък се свързва с пътуване и делови успехи.

Още

Хороскоп за петък

21.02.2020

163
Хороскоп за четвъртък

20.02.2020

1575
Хороскоп за сряда

19.02.2020

1824