facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

9 027


Овен
Войнствена активност
Вашата активност през седмицата на моменти ще бъде войнствена, но това ще бъде полезно и за дейността ви, и за вас и ще изиграе положителна роля за стабилизация в работата ви и в материалната ви обезпеченост. Не създавайте и не участвайте в конфликти. Днес и утре намерете време за творчество. В понеделник ще приемете вероятно предложение за добър допълнителен бизнес, за добри пари. Във вторник на официална среща ще откриете пътя, по който ще трябва да вървите за стабилизиране и успех. В сряда ще се опитат да ви привлекат към нов проект. В четвъртък ще ви сюрпризира личен проблем, така че следобедът и петък ще са посветени на неговото решаване.

 

Телец
Тромави делово
Седмицата е подходяща да се погрижите за външността и гардероба си, за кратки служебни пътувания и за пътешествие за почивка. Деловите неща ще вървят по-тромаво, но няма да са непредсказуеми. Проявете твърдост и повече настойчивост за нова организация на работата, но не бъдете агресивни. В понеделник, ако оформите и предадете писмено ваше предложение на шефа си или високопоставено лице, ще получите подкрепа. Във вторник ще ви се иска да сложите ред във всичко около вас. В сряда работата ви ще наблюдава високопоставен човек и изводите му могат да повлияят сериозно на съдбата ви. В четвъртък не реагирайте на агресивна забележка, а в петък - на провокации.

Близнаци
Прости решения
Ако смирите амбициите си, ще постигнете повече успехи. Най-простите решения ще ви доведат до успех и материални придобивки. Ако разговаряте умело с партньорите си, може да положите начало на нова професионална дейност. За да успявате, още в първите дни на годината ликвидирайте всичко недовършено. Ако е нужно да се откъснете от непосредствената си работа, намерете начин да си осигурите свободно време. Приведете в ред всичко около вас и забравете страховете и лошите мисли. В понеделник не ограничавайте контактите си и няма да пропуснете интересна информация. Във вторник привлечете към работата си и друг човек. Сряда ще ви донесе напрежение. В четвъртък ще успеете да свършите неочаквано много неща. В петък ще разберете, че времето е преминало незабелязано.

Рак
Добри организатори
През тази седмица доста успешно ще организирате хората около вас за много перспективна дейност, но без личното ви участие всичко направено ще се разпадне. Запомнете, че не е достатъчно да сте добри организатори, личното ви участие ще гарантира успеха на начинанието. В понеделник не подписвайте договори за дългосрочни сделки, ще се наложи да влагате финанси, а те ще ви потрябват в близко бъдеще за изгодни сделки. Във вторник изгладете отношенията си с близки и колеги. В сряда голямото желание да свършите много може да разпилее силите ви без успех. В четвъртък съзнателно търсете поводи за радост и за приятни изживявания и не допускайте негативните емоции. В петък не поемайте ангажименти или срокове, които не можете да изпълните.

Лъв
Без желание за работа
Имате шансове да осъществите намеренията си, но лошото е, че няма да ви достигнат решителност и желание за работа. Ангажирайте още някого и неговата компания ще ви активира. Ще бъдете спокойни и удовлетворени от отношението на близките и приятелите към вас. В понеделник работете внимателно с пари. Във вторник не отговаряйте на въпроси за личния си живот и бъдете внимателни с хора, които проявяват любопитство. В сряда общувайте с началника си или ако сте шеф, допуснете общуване на подчинен с вас - и в двата случая ще имат полза и двете страни. В четвъртък не избухвайте, не се забърквайте в скандали. В петък се занимавайте с лични въпроси и с имотен проблем.

Дева
Не отказвайте предложения
Ще имате желание за работа и не отказвайте предложения, които ви изглеждат изгодни. Не допускайте спорове с партньори, за да не ви обърнат гръб. Времето е подходящо да се включите към нови колективни действия, да проявите всичките си организаторски, делови и разностранни качества. В понеделник обмислите всяко категорично становище, преди да го изразите, така  ще избегнете сериозна опасност. Във вторник и сряда не позволявайте да се решават делови въпроси без ваше присъствие и особено без знанието и одобрението ви. В четвъртък уважете чуждия труд и поощрете, похвалете усърдието. В петък потърсете помощ от специалисти за нещо, което не върви в работата ви.

Везни
Надеждни партньори
Седмицата ще е изпълнена с разнообразни събития. Срещите на работното ви място ще са успешни и ще доведат надеждни партньори. Ако имате интересни хрумвания и идеи, не ги предъвквайте, а знайте, че времето работи за вас. Вероятно ще се наложат промени и кратки пътувания с проблеми в транспорта. Бъдете внимателни с документи, особено с чуждите. Има опасност да ги загубите. В понеделник и вторник безработните да се явят на интервюта или по друг начин да търсят работа. Късметът им ще е с тях. Във вторник се пазете от прекаленото си самочувствие. Необвързаните ще се радват на неочаквана любов. В сряда пазете тайните си, рискувате да тръгнат клюки за вас. В четвъртък проучвайте внимателно всичко, свързано с подписи.

Скорпион
По-добре изчакайте
Събитията много ще зависят от способността ви да се сработвате с другите. Особено важно ще е да го постигнете с колектива на работното си място. Днес и утре много от вас ще имат сериозен разговор с деца. Постарайте се да не морализаторствате, а да разберете в какво е проблемът. В понеделник само една ваша дума може да промени хода на нещата, затова бъдете внимателни. Във вторник Скорпионите да са внимателни с човек, който идва от път и има желание да работи с тях. В сряда не предприемайте никакви действия, оставете всичко по местата си, заемете се с изостаналите задачи. В четвъртък ще имате среща, важна за бъдещето на бизнеса ви. В петък стойте мирно и кротко на заден план и много-много не давайте съвети, не подписвайте документи. По-добре изчакайте.  

Стрелец
Според силите си
За да завършите седмицата без проблеми, ще трябва реално да отчитате силите и възможностите си. За да постигнете заплануваното, ще трябват повече усилия. В понеделник е добре да правите плановете си за най-близкото си бъдеще - не по-далече от края на следващата седмица. Във вторник ще може да споделите идеите си и те ще срещнат подкрепа, защото думата ви ще се чува и ще тежи. В сряда дръжте на добрите си отношения с шефовете и не провокирайте конфликти с никого. Ако имате нужда от помощ в четвъртък, обърнете се към приятелите си. В петък е много възможно да ви зарадва интересна информация.

Козирог
Бъдете нащрек
Ако сте търпеливи и проявите предпазливост, много лесно ще избегнете през седмицата травми, конфликти и финансови загуби. Лични проблеми с човек от близкото ви обкръжение ще ви държат нащрек. Може да се наложи да отстъпите за кратко от първоначалните си планове за промяна на деловата дейност. В понеделник направете много подробен план за седмицата, вижте какво и защо е недовършено. Във вторник ще печелите симпатиите на околните и дори минималните ви усилия ще бъдат оценени високо. В сряда се въздържайте от официални изказвания, критики и оценки. В четвъртък е възможно да сте силно психически напрегнати заради суетене и неразбории на работното място. За петък не приемайте покани.


Водолей
Действайте с ума си
Ако сте предвидливи и действате с ума си, ще предотвратите или ще се подготвите за внезапно изменящите се ситуации. С някои от партньорите ви ще е сложно да разговаряте и да стигате до решение - преговорите ви няма да са успешни. Бъдете нащрек, не влизайте в никакви афери, а през втората половина на седмицата не приемайте предложения. В понеделник обсъдете с приятели въпроси около общото ви бъдеще. Във вторник ще имате чудесни възможности за нови контакти. В сряда не се съгласявайте с пътуване, ако ви изглежда неподготвено. В четвъртък не пилейте силите си. В петък ще ликвидирате старо финансово затруднение.

Риби
Творческо начало
Енергичност, активност и изобретателност ще са основните ви качества през периода. Ще разкриете изцяло творческия си потенциал и това ще ви помага да вървите напред. Ще се зареждате от собствените си успехи. Работите ви ще се движат леко, ако насочвате енергията си в нужната посока. Ще ви бъде лесно да се придвижите по служебната стълбица. Днес и утре хора, които обичате, ще ви зарадват с нещо или ще ви устроят неочакван празник. В понеделник, каквото и да ви се случи, ще сте в свои води. Във вторник и сряда ще ви посетят хора, известни с деловия си нюх. Ако ви предложат допълнителна работа - не отказвайте. В четвъртък са вероятни неприятни новини, но в петък предишни усилия ще се възнаградят с успех.

Все още няма коментари

Още

Хороскоп за четвъртък

13.08.2020

896
Хороскоп за сряда

12.08.2020

10629
Хороскоп за вторник

11.08.2020

1316

Влез или се регистрирай за да коментираш