facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за вторник

1549

Овен 
 
 Време е да поставите началото на новата си дейност. Тя ще бъде успешна, ако започнете сега. Имате сили да се справите с всичко. Тези, които подготвят изпити, да не се настройват на отлагане. Подгответе срещите си за следващия ден. Ще трябва да сте много внимателни пред външни хора. Овните със собствен бизнес да обсъдят предстояща промяна в деловата си дейност с партньора си. Неочаквано ще изникнат проблеми с финанси. Това ще стане причина да проверите отново счетоводните си документи. Потърсете подкрепата на Скорпион. Неговата работоспособност ще ви помогне.
 
 Телец
 
 Личните ви проблеми продължават. Това не означава, че сте безпомощни на работното си място. Справяте се. Но все още сте разсеяни. Потърсете помощ от Козирог. До края на деня ще успеете да свършите много работа, макар че ще ви коства повече усилия. В семейството си ще се чувствате по-сигурни. Жените ще се отдадат на любимите си занимания, а мъжете ще се разхождат нервно из дома си и ще се доказват като властелини. Не е редно да прехвърляте напрежението си върху семейството си и вие го знаете. По-добре е да се срещнете с приятели.
 
 Близнаци 
 
 Настроението от вчера ви държи още и ви разведрява работното място. Справяте се и печелите уважението на колегите си. Похвала от началството. Ако работите в собствен бизнес, днес ще ви потърсят с предложение за съдружие. Не го вземайте веднага присърце, не сте в състояние да проучите всичко около това предложение за кратко време. Трябва да помислите, отложете колкото се може отговора си - това не значи отказ, наистина трябва да проучите. Но предложението ще ви поласкае. Днес избягвайте личните срещи, денят е подвластен на Марс и не е ясно какво ще ви донесат непознатите хора. 
 
 Рак 
 
 Идва време да поставите начало на това, което сте замислили. Вслушайте се в съветите на близките си, те досега са ви подкрепяли във всичко. Изслушайте и приятелите си, които са във вашата професионална област. Хората на свободна професия ще имат един много приятен ден. На работното си място ще излъчвате чар и ще имате подкрепата на колегите си. Трудностите ви ще са незначителни и преди всичко заради нещо дребно и недовършено от минали периоди. В дома си ще изпитате неочаквано напрежение, без да сте наясно точно какво го предизвиква. Среща с приятел.
 
 Лъв 
 
 Работата ви ще бъде осеяна с трудни моменти. Няма да ви върви, ако се занимавате с търговия. Не се обвързвайте с предварителни договори. Не давайте ухо на предложения за много бърза печалба и "безопасна" сделка. Не се обвързвайте и с малко познати хора. Бизнесделата ви днес няма да протичат никак гладко. Трябва да се примирите. По-добре се заемете с канцеларията и с документите. И без това краят на годината изисква да сложите всичко, свързано с финанси и отчетност от всякакъв характер, в ред. Вкъщи ще ви посрещне напрежение. Пререкание с партньора. По-добре е да си мълчите.
 
 Дева 


 Няма да горите от желание за работа. Околните няма и да го забележат, защото сте вътре в професията си и владеете нещата, но всичко ще вършите с усилие и воля. Не позволявайте да се раждат конфликти около вашата работа. Не се захласвайте по човек, който много запалено ще ви убеждава да започнете нещо извънредно печелившо, при което нямало никакъв риск и т. н. Работата е несериозна и провалът е сигурен. По-добре е да обърнете внимание на предстояща среща. Ако сте юрист, много скоро ви предстои сериозен сблъсък по дело. Вечерта ще е спокойна, ако я прекарате в дома си.
 
 Везни
 
 Този ден ще е като че ли вашият. Чувствате се силни, изпълнени с енергия. Ще правите впечатление, в деловите ви дейности ще ви върви, всичко ще вършите много по-лесно. Отдавна очаквани пари ще пристигнат, ще можете да правите реални планове за по-голяма покупка. Жените ще бъдат ухажвани, мъжете ще флиртуват. Не ставайте много близки с бързите си познанства, защото може и да ви разочароват. Ще имате успешно делово партньорство. Жените трябва да се погрижат за себе си, а мъжете могат да очакват приятна любовна среща. Дори могат да разчитат на по-задълбочени отношения.
 
 Скорпион 
 
 Работата ви спори и днес на работното си място покажете най-доброто, на което сте способни. Като човек на изкуството Скорпионът се представя много впечатляващо, макар че винаги се налага да преодолява трудности. Ще го усетите и днес. Тези, които са заети с наука, днес няма да имат лека работа, ще се налага да се връщат по много пъти на един и същ въпрос. Скорпионите днес ще имат много добро делово партньорство. Някои ще получат покана за допълнителна работа и това ще ги зарадва. Личният ви живот ви осигурява стабилен тил и самочувствие.
 
 Стрелец
 
 Наложете си търпение. Умеете го. Организирайте работата, която ви възложиха, по ваш вкус. Не отправяйте сурови забележки към хората, с които работите. Така няма да си помогнете изпълнението им в определения срок. Денят е благоприятен за планиране на пътувания и за пътуване в страната. Ще получите пари и похвали. Благодарности от шефовете ви. Вечерта сред близките ви ще стане дума за голяма покупка. Вслушайте се в мненията и на другите. Не настоявайте, преди да са се изяснили всички обстоятелства около покупката. Притеснения около здравето ви се оказват напразни.
 
 Козирог 
 
 Бъдете търпеливи. На работното си място нямате успех и затова може би е по-добре да си починете или да се занимавате с по-странични дейности. Заемете се с най-спешните задачи, но ако имате възможности и пълномощия, не е лошо да ги възложите на други. Избягвайте съмнителни разходи. Бъдете днес скромни в желанията си, ако сте в собствен бизнес, не искайте от колегите си да ви се подчиняват безпрекословно. Дори и да сте прави, направете компромис в името на спокойната обстановка. Подозрителни сте и това изнервя другите.
 
 Водолей
 
 Предложение за нова или за допълнителна работа ще изпълни съзнанието ви. Колебаете се какво да отговорите. Не бързайте с отговора, проверете дейността и перспективите на фирмата, която ви прави предложението. За предпочитане е допълнителната работа, ако успеете да се справите. Ще се зарадвате на голяма сума пари, която ви идва твърде навреме. Ще ви помолят за помощ - ако имате възможност, помогнете. Някои от вас ще потеглят на кратка командировка. Пътуването ще им предложи много нови контакти. Личност ще ви заинтересова не само служебно. Запазете връзката.
 
 Риби 
 
 Денят започва с кавга с любимия човек. Напрежение. Работните ви срещи няма да преминават както ги искате, затова, ако можете, ги отложете за по-спокоен ден. Напрежението на работното ви място се усилва и от различни слухове за промени в структурата ви. Не се притеснявайте излишно. Работата ви е добра и няма основание за тревога. Тези от вас, които правят планове за собствен бизнес, е време да си потърсят сигурни и стабилни партньори. Денят ще завърши добре със сдобряването ви с любимия човек. Отпразнувайте го с една вечеря в ресторант, която може да продължи като незабравима нощ.
 
 

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

06.04.2020

1573
Хороскоп за петък

03.04.2020

1261
Хороскоп за четвъртък

02.04.2020

1319
×