Quantcast
Хороскоп за сряда | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

917
 Pixabay

Овен

Днес е един от най-добрите ви дни. Не бива да го проспивате с мързел или с работа за другите. Каквото направите, нека е за вас и ще бъде крачка по пътя към утвърждаването ви. Ако се явявате на изпити - те ще са много успешни, ако трябва да сте на интервю за работа и вие искате тази работа, днес ще я получите. Тестове, ревизии - няма да ви се опрат. Вероятно е да спечелите дело или имот. Заемете се с лечението на заболяване, което може да стане хронично. Съдбата сама ще ви подскаже как да стигнете амбициите си или поне дали те са постижими. Ако някои от вас срещнат по пътя си трудност, ще значи, че не вървят към правилна цел.

Телец

Днес е време да заработите парите си, да намерите по-добра и по-доходна работа или да се натоварите с допълнителен ангажимент. Срещите ви ще са много успешни, много от вас ще подпишат договори, за които работят от месеци насам. В следобедните часове ще получите покани и съобщения, на които ще трябва да отговорите веднага. Може да работите на две места или да си докарате допълнителни доходи от наеми, съобразете го и решете какво да бъде. Ако добре сте разпределили работата си, до края на деня ще има с какво да се похвалите. Вечерта го ударете на любов. Бъдете мили, в последните дни като че ли не се интересувахте от нищо.

Близнаци

Пригответе се за битка с конкуренти. Ще ви се противопоставят и в собствения ви офис. Извън дома си няма да имате спокойствие. В търговията и бизнеса няма да грешите, ще направите и най-добрите покупки, но тенденцията на деня е да се срещнете точно с хората, от които бягате. Не се старайте да прилегнете към всеки и всяка ситуация и без това ще ви бъде нервно. Трудно ще възстановите загуби, ако днес ги допуснете. Не подписвайте документи и не водете днес дела. Успехът там няма да е с вас. Избирайте най-мирния вариант на поведение и около вас днес ще се възцари мир и спокойствие.

Рак

Днес не отсъствайте от работата и дома си. Нека командировката ви я поеме някой друг, ако не може да се отложи. Периодът ви не е спокоен и от най-добрите за работа. Всяко отделяне от непосредствената ви работа и от дома ви може да ви сервира неразбории по-късно. Малките предателства от хора, които сте се доверявали, също не са изключени. Любовта няма да е ласкава с вас, възможно е да получите неочакван удар в гърба. Вероятни са поводи за кавги, за ревност, ще се разминавате и ще ви се струва, че бягат от вас или че ви дебнат. И двете ще са еднакво неприятни. Стиснете зъби и този ден ще мине, но ако реагирате бурно, може да имате загуби.

Лъв

През тази година на вас, Лъвове, ви се отваря възможност за пътуване в чужбина и за създаване на делови връзки там. Днес някаква ситуация ще ви напомни отново, че си струва да опитате, още повече че инициативата няма да идва от вас. Поискайте време да обмислите предложението, което днес ще ви направят. Не правете дългове, които не можете да върнете в рамките на 3 - 4 дни. Ще се опитат да ви злепоставят със стари задължения. Ще се опитат да ви убедят, че и в любовта сте длъжници. Може би са прави. Моментът не е добър за лични връзка по месторабота. Но ако тези връзки са делови и приемете работата на друг, макар и временно, ще спечелите.

Дева

Чудесен ден ви очаква. Личният ви чар ще е неустоим, ще ви върви на любов, на приятелства, хората около вас ще се надпреварват да ви доказват доброто си отношение и приятелството си. Вземете положението в ръцете си и не се колебайте да прокарвате линията си. Ако много ви се иска да пробиете в някаква посока, днес е денят, в който ще го изработите. Срещите ви ще протичат както вие ги искате, независимо кой ви кани или кого каните. През целия ден ще ви се случват събития, благоприятни за кариерата и бизнеса ви. Определете си среща с любимия човек и вечерта е ваша. Залагате основата на общото си бъдеще.

Везни

Ден за връзки ви е днес. Там, където ги нямате, създайте ги. Тези пък, които не са особено жизнени - оживете ги. Връзките с роднини ще са ви необходими, създайте някакъв елемент на обща работа и ще изчезнат всички недоразумения, подозрения и разминавания. Ако днес станете свидетели на чужд скандал, не се намесвайте, стойте наблизо, защото в последна сметка ползата ще е за вас. Вечерта ще имате притеснения в дома си. Половинката ви ще ви вгорчи настроението с неприятна новина или любовта ви няма да се развива така, както сте си го мислили. Залагате на нещо, а то не се получава. Изчакайте.

Скорпион

Ден, в който можете да обеднеете или да забогатеете, това е днешната сряда за вас. Важно е да мислите в нужната посока и да се поставите за малко поне извън тежката ситуация, в която се намирате. Тя е тежка за днес, но сте я "заредили с неприятности" в предишни дни. Помъчете се да откриете кое е това, което би ви направило щастливи, и се опитайте да откриете нужните ви хора. Опитайте се да давате повече на тези, които ви обичат, а на тези, които вие обичате, позатегнете малко кранчето, доста сте ги поразглезили. Намерете общ език с хората, за които мислите, че са ви опора.

Стрелец

Ще има с какво да се похвалите. Намерете начин да се рекламирате. Колкото и да ви се струва наивно, можете да го направите и като се поровите из интернет. Заявете на света какво искате, какво и как го желаете и накъде сте тръгнали. Ще се намери кой да откликне на думите ви. Ще имате отговор на зададен въпрос, и той ще ви даде лично удовлетворение и ще разкара притесненията ви за хора, които не заслужават внимание. Ще ви дойдат неочаквани пари, ще ви се издължат длъжници и ще се видите по-богати. Не харчете по неща, които не са ви нужни днес и утре.

Козирог

Много хубав ден, нещо ще ви изстреля на върха без усилия от ваша страна, някои ще получат добра работа, пари в брой, ново приятелство. Днес, а и утре ще ви обземат нежни чувства и може да се окажете във вихъра на любовта, и нищо няма да попречи на чувствата ви, дори и те да се окажат илюзорни. Напротив, ще се чувствате доволни и щастливи и хората, които ще са с вас, ще се почувстват по същия начин. Много от вас ще получат или ще направят предложение за брак. Излишно е да се стараете да се овладявате, това, което става в сърцето ви, ще личи на лицето ви и ще излъчвате доволство и щастие.

Водолей

Днес няма да ви върви, ако работите насила или се занимавате с неприятна, необичайна работа, задача или дейност. Водещото в деня ви ще е любовта. Ако работите нещо, което ви доставя удоволствие или пък сте се обърнали към него с цялата си отговорност, ще получите много пари - усилията ви ще се възнаградят, но тази работа ще ви въведе в нови кръгове, които ще проявят към вас претенции. Струва си да се потрудите да им отговорите. Поизпилете малко острия си упорит характер, за да не усложнявате всяка своя крачка, доверете се на хората, на които влагате отговорности. Извън работата си ще сте земни и обичащи.

Риби

Ако сте решили да свършите нещо неприятно или чуждо като задача, независимо дали е отговорна, важна или трудна работа, тя ще ви донесе безспорен успех и ще ви утвърди там, където сте. Ще държите контрола на положението около вас и в офиса, ще диктувате условията и нещата ще се развиват благоприятно. Много силен и уважаван човек вечерта ще ви донесе радост. В дома ви нещата ще са хармонични, доскоро не бихте могли да се похвалите с това. Настъпва като че ли тишина и спокойствие около вас и това ще ви даде възможност за започнете нещо ново, лично за себе си - допълнително образование, езикови курсове.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

02.12.2022

1162
Хороскоп за четвъртък

01.12.2022

1206
Хороскоп за сряда

30.11.2022

3643