Quantcast
Хороскоп за сряда | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за сряда

4 525
 Pixabay

Овен

Днес се обадете, където искате и уредете разговори и срещи за деня и за утре. Не отлагайте нищо повече. Вече е време да наложите вашите си разбирания и подходи към деловите си проблеми. Организацията на работата ще отнеме предиобеда ви. В следобедните часове посрещнете близки от далечен път. Срещата ще е приятна и за двете страни. И макар че ще е кратка и изпълнена с емоции, вслушайте се в деловите нотки, които ще прозвучат в думите на вашите близки. Те ви подсказват възможности за общ бизнес. Не загърбвайте тази тема.

Телец

Ако държите на някого или обичате някого, направете всичко възможно и се вижте с него днес. Тези от вас, които ще пътуват, нека да знаят, че пътуването може да промени живота ви, а заедно и с вашия живот и този на друг човек. Възможни са обаждания, които да ви поставят в ситуация на избор. Предстоят ви промени и вие не им се противопоставяйте. Направете усилия и днес подновете или поне създайте условия да се подновят скъсани отношения, позагърбени приятелства, отношения в застой. Това ще се окаже много полезно.

Близнаци

Не водете днес разговори за пари, наследства и имоти. Съсредоточете се върху предстоящи до края на работната седмица преговори за съвместна дейност с друга фирма. Важно е за бизнеса ви да постигнете съгласие. Бъдете предпазливи на пътя, независимо дали шофирате или не. Предстои ви да вземете участие в подготовката за нещо приятно във фамилията ви, може би личен празник на някой от членовете му. Някои от вас днес ще се решат на брак и ще получат или ще направят съответното предложение. Събитието се очаква отдавна, защото се отнася до дълга и стабилна връзка.

Рак

Бъдете внимателни с деловия си партньор. Той не одобрява много неща, не защото са лоши, а защото ги предлагате вие. В отношенията ви има известна ревност. Жена Овен ще ви помогне да вземете правилно решение, стига да не сте избързали вече с него. Времето не е подходящо за пътуване, а ако все пак се наложи, нищо няма да постигнете. Денят е за равносметка и покаяние. Добре е да си наложите малко диета, дамите да посетят козметичен салон или сами да си направят вечерта маска, масаж или нещо друго за тялото си. Осигурете си приятна интимна вечер, която ще ви зареди с нова енергия.

Лъв

Днешната сряда е много делова и наситена с работни срещи. В края на деня много от вас вероятно ще се зарадват на договор, който ще постави основата на нещо ново. Но не започвайте сега новата дейност, организирайте я добре и внимателно разпределете задачите на всеки от екипа. Налага се да сте водач на хората, с които работите, независимо дали ръководите собствен бизнес или работите за други. Ако сте в собствен бизнес, не оставайте нищо от дейността си в чужди ръце поне до края на седмицата. Тези дни са важни за вас и дръжте под око своята работа.

Дева

Не давайте ухо на слуховете, които ви подхвърлят "загрижени" колеги и приятели. Целят да ви скарат с хора, на които държите, и които много ви уважават. Много е вероятно по някакъв повод да попаднете в група, която по интересите си се различава от вас и да не се чувствате добре, но се налага да изтърпите. Ще приключите бързо. Днес не пътувайте. Спазвайте законите, правилата и изискванията. Не се оставяйте да ви водят за носа и да ви се бъркат в личния живот. До края на деня ще получите сметка за нещо неизплатено, но няма да се разтревожите и с право. Внимавайте с кого се сближавате.

Везни

Очаква ви успешен и силен ден, свързан с бъдещата ви работа. Всяка среща днес, всеки изминат километър ще има значение за дейността ви през годината. Срещате отдавна търсени хора или те самите ви се обаждат, канят ви на работа и вече имате възможности да избирате, приятели ви засвидетелстват поддръжката си. Важно е да изпълните всичките си обещания, които сте дали, самите вие също си искайте обещаното. Не допускайте суматоха, тя е особено вредна за родените през септември. Погрижете се за здравето си, дълго време неглижирате болка в раменете, която бавно, но постепенно расте.

Скорпион

Свържете се с хората, които са ви необходими, не чакайте да ви търсят, не се правете на велики. Уредете срещи до края на седмицата и за следващата седмица. Необходимо ви е да имате представа какво ви предстои в деловата ви дейност, за да отделите важното от второстепенното. Ако ръководите собствен бизнес или имате правата, разпределете задачите според уменията и опита на колегите си. Това ще ви помогне да стабилизирате деловите си позиции, още повече че ви предстои съвместна работа с известен професионалист, който се слави с честност и работохолизъм.

Стрелец

Изведнъж като че ли се събуждате и сред непрекъснатото удоволствие на празника се сблъсквате с грижи и неприятности на различни нива. Днес ще се наложи да решите няколко важни въпроса. Ще се наложи да поработите по до късно. Много са вероятни проблеми със закона или негови служители, липса на пари, изпускане на срокове. Бъдете внимателни с близките и приятелите си, на пътя и в дома. Дайте си сметка за най-важните неща, които ви предстоят, и ако нещо може да се отложи за средата или края на януари - направете го. Ще поемете повече ангажименти на работното си място.

Козирог

До обед придобивате нещо голямо, което ви носи радост. В следобедните часове ще се пръснете от колебания по повод двойствените си амбиции, които все по-силно ви завладяват. Желанията ви стават неконтролируеми и вероятно ще се намеси някой от близките ви, с риск от разправии, да ви свали на земята. Това е по-добре, отколкото да сте напористи и да правите грешка след грешка. В заслепението си по желанията, за които не си давате сметка дали са реални, може да попаднете на партньор, който с приказки и обещания да отмъкне парите ви. Трябва да сте благодарни на обкръжението си, че ви пази.

Водолей

Освобождавате се от неприятно настроение, неприятни или тежки преживявания, сблъсъци, които са ви притискали през миналите дни. Освобождавате се и от собствената си нерешителност и притеснения. Днес ще ви върви за работа, януарските Водолеи могат да направят и приятни пътувания. Ще срещнете по пътя си когото трябва и ще направите точно каквото очакват от вас. Чувствате се силни и можещи и сега е времето да решите дали трябва да работите със съдружници, или да водите бизнеса си сами. Не отлагайте този въпрос за по-късно.

Риби 

Започва един натоварен ден. Избягвайте всякакви спорове, не попадайте пред очите на шефовете си или на конкурентите. Може да си изпуснете нервите и това няма да е добре за вас. Не позволявайте неразбории и скандали да се вмъкнат в офиса, в дома, в леглото ви. Това ще бъде истински провал за вас, защото ще се поддадете на емоциите си и трудно ще отделите важното от второстепенното. Не рискувайте здравето си по никакъв повод. Не пътувайте, не се излагайте на опасни спортове-има реална опасност от счупвания и тежки травми.

Ключови думи:

дневен хороксоп

Още

Хороскоп за вторник

05.04.2022

3436
Хороскоп за четвъртък

05.08.2021

4457
Седмичен хороскоп

06.08.2022

3447