facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за петък

2 727

Овен
През днешния петък ще имат успех самостоятелните и находчиви представители от този зодиакален знак. Денят е подходящ за предприемчивите да достигнат безболезнено до целите си, без това да е заплатено с непосилна за тях цена. Не се опитвайте да бягате от отговорности, защото именно те ще ви дадат повече власт и положение при новите обстоятелства около вас. Здравето ви може да стане повод за известни безпокойства. Мнозина от вас ще премахнат някои проблеми от финансов и професионален характер, които в последно време не им даваха покой.

Телец
Контактите в обществените среди и срещите с хора от вашата делова сфера ще преобладават днес. Тази ще е и причината да останете изненадани от новини. Навлизате в сравнително труден период, който се характеризира с промени от финансово естество.  Сега не е препоръчително да рискувате, тъй като вероятността за загуби е реална. Другите промените във вашия живот са неотменими. Редно е и вие да действате с подчертана активност в това направление. Денят ще ви зарадва с чудесна новина.

Близнаци
Днес не допускайте безкрайният ви ентусиазъм да ви подвежда в една или друга посока. Не се опитвайте да прескачате рутинните си задължения за сметка на собствените си инициативи и планове. Мнозина от вас може би ще се сблъскат с неприятни семейни проблеми, но те като че ли ще са по-скоро причинени повече от нежеланието да погледнете на тях обективно. Избягвайте крайностите, дори и те да ви се струват единственият възможен начин за постигането на целта. Опитайте се да насочите енергията си в посока, от която ще можете да извлечете максимални дивиденти.  

Рак
Днес мнозина от родените под този зодиакален знак може да изпитват известни парични притеснения, което със сигурност ще стане повод за лошото ви настроение. Други ще се изправят пред предизвикателства, чието разрешение ще идва от способността им да правят правилна оценка на реалната ситуация. Опитайте се да сложите личната си документация в ред, за да успеете да овладеете положението в най-скоро време. Не надценявайте силите си, особено ако трябва да премахнете някои битови проблеми в дома си.

Лъв
Днес мнозина от вас ще трябва да се отърсят от напрежението, което им създава несигурност в материално отношение. На първо време е необходимо да осигурите своята независимост в професионалната сфера. Внимателно обмисляйте решенията, които могат да имат дълготраен ефект върху живота ви. Забавете темпото на работа, за да можете да добиете реална представа какво сте постигнали. С повишено внимание водете преговори с нови клиенти или високопоставени особи.  Мнозина от знака ще имат добри финансови възможности, което ще ви даде шанса да направите важна инвестиция в бъдещето си.

Дева
В днешния петък се стремете към изрядност във всичко. Не приемайте драматично възникващите спънки и затруднения на работното ви място. Отчаянието ще ви бъде лош съветник, особено ако искате да се радвате на стабилност в професионално и финансово отношение. Действайте праволинейно в любовта, защото само така ще се предпазите от възникването на сериозни противоречия помежду ви. Използвайте интуицията си, когато става въпрос за взаимоотношенията ви с родители и възрастни членове от семейството ви.

Везни
Петъкът ще е изключително удобен за вас, за да укрепите финансовото си положение, без това да е с цената на множество компромиси. Възможно е да станете жертва на чужди замисли, но като че ли съобразителността е тази, която ще ви помогне да се измъкнете. Опитайте се да сте новатор в работата. Не влизайте в конфликти с колеги, работодатели или клиенти, особено ако работите в сферата на услугите. Мнозина от вас ще изпитват грижи около здравословното състояние на свой близък.

Скорпион
Нерешителността ви в професионалната сфера може да ви изиграе лоша шега, ако не съумеете да се възползвате с пълна сила от предоставени ви възможности. Не пренебрегвайте симптомите на отпадналост. Опитайте да се освободите от хроничната си умора чрез повече положителни емоции и спокойно предвидете и планирайте някои свои инициативи. Важно е да не бързате с изявления, които могат да ви поставят в неизгодна позиция. Трудно ще понасяте зависимост, дори и от страна на интимната ви половинка.

Стрелец
Днес избягвайте да стигате до нежелани крайности в професионално отношение. Стремете се да се съобразявате с някои условности, поставени ви от заобикалящата среда, тъй като само така ще можете да се справите с многобройните предизвикателства от делови, материален и личен план. Не приемайте твърде драматично открития отказ на интимната ви половинка да се съобрази с вас. Петъкът е подходящ за приключване на някои инициативи, започнати от вас в миналото. Може би именно сега трябва да експериментирате с външния си вид или да намерите по-добър метод за релаксиране.

Козирог
За мнозина от вас повишеното внимание е препоръчително, особено ако боравите с крупна сума пари на работното си място. Не закъснявайте с крайните срокове, дори и това да е в интерес на работата ви. Опитайте се да сте последователни в изискванията си към интимната половинка. Наложително е повече отвсякога да сте реалисти в професионалната сфера, ако искате да оцелеете без сериозни наранявания от страна на конкуренти и недоброжелатели. Опитайте се да систематизирате желанията си в делови, материален и личен план, защото това ще ви помогне да изберете най-правилната тактика за действие.

Водолей
Днес на мнозина от вас ще им се наложи да са съпричастни към вълненията на членовете от тяхното семейство. Не оставяйте на заден план някои свои лични дела, особено ако са свързани с документи или пари. Не проявявайте липсата на практичност, ако ви се налага да направите сериозни разходи за домакинството си. В любовта очаквайте някои не дотам сериозни проблеми и противоречия с интимната си половинка, но те като че ли ще се дължат на собствената ви нерешителност. Мнозина от знака ще имат нужда от взаимност в любовта.

Риби
Петък за вас ще се окаже не особено подходящ за всякакъв вид финансови операции. Опитайте се да взимате разумни рискове, доколкото, разбира се, обстоятелствата ви го позволяват в професионално отношение. Загърбете негативното и се опитайте да мислите по позитивен начин, защото само така ще се освободите от някои ограничения. Пазете се от лъжата и се стремете да сте максимално прями в отношенията си с интимната половинка. Няма да ви е трудно да действате праволинейно на работното си място, тъй като се стремите да запазите позициите, които имате.

Ключови думи:

дневен хороскоп

Още

Хороскоп за петък

14.08.2020

7564
Хороскоп за четвъртък

13.08.2020

5622
Хороскоп за сряда

12.08.2020

10936