Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за четвъртък

31 Авг. 2023
Pixabay

Овен

Ако нещо, което е било важно за вас и сте го искали, най-сетне ви се предлага, не се правете на велики, а го вземете. Много от нещата, с които се захванете, ще се подредят точно както сте си ги представяли. Ще се сблъскате с битов проблем, решаването на който сте отлагали дълго време, но вече трябва да се погрижите и за него. До края на деня ще получите покана за събиране. Приемете поканата, там ще се срещнете с хора, които ще ви дадат важна информация.

Телец

Навлизате в труден ден. Ще попадате в трудни и необратими ситуации и дано ви заведат където трябва, в практична посока, към която не бихте отишли без чужда помощ. Не страдайте, ако ви се случи нещо неприятно, защото то ще отвори пътя към нещо ново и интересно, което има отношение към бъдещите ви планове. Следобед в разговор с партньори или съдружници ще изясните отношения, които са ви тревожели. Краят на тези разговори ще е обнадеждаващ за вас.

 

Близнаци

Ако още не сте насрочили среща, от която очаквате много - направете го. Ще можете да ползвате облаги или да заемете временно нечие място, но след време ще останете за постоянно. Ще разберете, че се налага да се срещнете с някого - проучете човека, а и мястото на срещата. Това ще ви направи по-подготвени и спокойни. Може би много от вас днес ще влязат в спор с човек, който не им е приятен, но ще постигнете това, което сте си поставили за цел.

Рак

Ще се провали ваша сделка или пътуване, на които сте залагали много. Пречи ви чуждата агресивност и отделяте твърде много време, за да намерите начин да я парирате. Не й посвещавайте толкова усилия, защото не е дотам опасна. Ще се сблъскате с неприятен тип, но не му се давайте. Здравословно няма да се чувствате добре. Точно днес не предприемайте нищо рисково и не проявявайте хазартни склонности. Трудно ще прокарате идеите и желанията си.

 

Лъв

Служебните ви дела вървят спокойно. Четвъртък е силен за вас, стига да не прекалявате със суетността и показността. Юпитер ще ви дава сили да вървите напред. Вашият покровител Слънцето ще ви дари с блясък, така че няма нужда да се изхвърляте. Пари няма да ви липсват, но не харчете без мярка. Проблем, който ще ви притеснява сериозно, е здравето на близък човек. Не бива да се паникьосвате, а по възможност потърсете спешно специализирана помощ.

Дева

Днес е ден за приключване на задачите за седмицата. Ще имате възможност да се справите успешно с важен финансов проблем в деловата си дейност. Завършете големите срещи и решения и освободете петъка за довършване на детайлите, което ще се окаже важно. Ще го разберете още в началото на следващата седмица. Получавате някаква благословия или подкрепа - за нова работа, а може би за ново начинание или за нещо важно в личния ви живот.

 

Везни

Родените през септември ще трябва да са внимателни с приказките, особено на работното си място. Ще се занимавате с изостанали задачи. Няма да има причина за притеснения, но така започна седмицата ви и вероятно така ще завърши. Ще чуете днес нещо относно наследство или свързано с пари, но то няма да достигне до вас в чист вид. Ако проявите повече интерес, ще се наложи сериозно да се заемете с уреждането на наследствени имотни дела.

Скорпион

Говорите за едно, правите друго, а ви се иска да вършите съвсем различни неща. За съжаление и днес ще бъде така. Деловата ви дейност ще остане далеч от това, което ви се иска да вършите в момента. За творческите Скорпиони това е дори мъчително, но все някак ще се справят. Важно е да довършите това, което ви носи насъщния. Ако ви се струва непоносимо - кандидатствайте за нова работа или се заемете с пътуване, което ви се иска отдавна да осъществите.

 

Стрелец

Ново начинание в работата ще опъне нервите ви докрай. Ще се наложи да го защитавате, да убеждавате и да преодолявате съпротива. Възможно е да се уреди пътуване зад граница, което ще е свързано с усилия. Ще се намерят хора, които ще се опитат да изтъкнат ваши минали грешки, но не се плашете от това - те само ще ви направят по-силни, а днес няма да допуснете грешки. Сега е шансът ви да проличат корекциите, които сте направили в бизнеса и в любовта.

Козирог

В делови план денят ще е доста полезен и успешен за вас. Очакват ви важни срещи, които ще приключат успешно и това ще ви изпълни с удовлетворение. Четвъртък обаче не е подходящ за подписване на документи и договори. Ще ви поставят в зависимо положение. Има опасност недоброжелателни хора да се доберат до вас и да ви използват. Ще потръгнат преговори за наследствени дела и което си е ваше, малко по малко ще започне да се придвижва към вас.

 

Водолей

С течение на деня ще попаднете в лека неразбория на работното място. Решете проблема колкото може по-бързо. Ще спечелите нещо, от което много се нуждаете. Трябва да сте активни, да пътувате и да се срещате с хора, защото има опасност, ако не поддържате такова собствено темпо, скоро да заиграете по чужда свирка. Амбициите ви са големи, но често не разбирате колко тежки са за изпълнение. Подберете си добри съдружници. Ще ви върви в любовта.

Риби

Ще спечелите повече пари и уважението на колегите си. Шефовете ви също няма да подминат старанията ви, така че не бързайте да си тръгвате по-рано от работа. Всички пътувания ще са благоприятни за вас, също и премествания, колкото и за кратко да са. Разнообразието ви стимулира и ви дава възможност да се докоснете до нови идеи и амбиции. Ще вземете под контрол тези, които се опитват да ви контролират, и ще си осигурите по-голяма лична свобода.

 

Ключови думи:

дневен хороскоп