Quantcast

Медия без
политическа реклама

Хороскоп за четвъртък

24 Ноем. 2022
Pixabay

Овен

Колкото и да не ви се иска днес, може би ще се наложи да направите голямо пътуване. По всяка вероятност тези Овни, които тръгнат днес на път, няма да успеят да се върнат до вечерта, както ще им се иска. Пригответе се за по-дълго пътуване, което ще се превърне и в кратка приятна почивка за вас. Новите срещи по пътя ще ви отворят нови възможности. Тези, които ще си останат по работните места, ще бъдат напътствани от Юпитер, затова се доверете на интуицията си. Ще разширите по някакъв начин влиянието си, настроението ви ще се повдигне от нещо и няма да съжалявате каквото и да сторите. В личния си живот ще усетите нещо ново и много приятно, но няма да го задълбочите.

Телец

Днес ще се доближите до решаването на част от личните си проблеми. В деловата си дейност ще сте близо до повишение - просто ще дочуете приказки на тази тема и ще ви стане приятно. Многозначителен разговор с шефовете ви ще го потвърди. Ще се радвате на нови отговорности, които ще ви предложат - и макар че са отговорности, вие се стремите към тях. През този ден е възможно да настъпят промени в живота ви, но каквото и да се случи, ще е за добро. Ако днес усетите неприятно чувство към някаква храна, не я яжте и в бъдеще. Организмът и чувствата ви точно днес ви показват какво е добро за вас. Денят е под странното и силно комплексно влияние на Венера, вашата планета и Юпитер - управител на деня.

Близнаци

Днес няма да имате главоболие, животът ви ще протича равно и спокойно. Но в някои области това е привидно, не се поддавайте на измамното спокойствие. Ако днес подпишете договор за работа или за допълнителен ангажимент, по-късно трудно ще се освободите от него - дори да привършите всичко както трябва и в срок, нещата ще се точат като оценки и плащания. Тенденцията е към застопоряване в работата, така че внимавайте с кого и за какво се обвързвате. По същия начин стоят днес и нещата в интимната сфера - чувствата ви са в някакъв застой или поне така ви изглежда. Не бързайте да късате, но и не бързайте да приемате. Задръжте на това ниво, на което сте в момента.

Рак

На мнозина от вас ще им се иска да си починат, но не всички ще имат възможност да го направят. Върнете се към познатото старо, вместо да се губите по неуредено ново. Новите ви връзки ще са изпълнени с лицемерие и взаимно недоверие, отделете се от тази среда. Каквото можехте да вземете, взехте, сега е време да се спасите от тях. Вие сте от много чувствителните знаци, вярвайте на интуицията си и дано я послушате точно когато ви нужно. Проблеми в личния живот могат да се уредят - никога не е късно за един откровен разговор. Настроението ви ще се подобри от неочакван малък приход. Не всичко се развива според плановете ви, но до вечерта нещата ще се променят.

Лъв

Не е добре да водите дела. Напрегнати сте около една отговорна среща. Добре ще бъде, ако има с кого да обсъдите това, което ви предстои и какво точно ви притеснява. Ако намерете подкрепа сред колегите си, нещата ще олекнат наполовина. Но и така не бива да се притеснявате толкова, събеседникът ви също не е съвсем уверен, така че няма да имате никакви провали. Не си създавайте сами предварително картини на "пробиви". Не се товарете физически, стига ни психическото натоварване. В края на деня ще ви върнат "забравен" заем и това ще повиши самочувствието ви. Уредете си среща с приятели или с любимия човек и си позволете малко глезотии - ще помогне на духа ви.

Дева

Днес това, което ви е било взето под някаква форма, под друга ще дойде при вас много по-добро и полезно. Не си оставяйте магарето в калта, търсете си правата и ще ги получите. Ще премахнете ограниченията, ще разширите свободите си. В живота ви ще се върнат хора, които са ви напуснали без време - ще се върнат като каещи се грешници. Намерете сили да простите. До обед ще сте много натоварени, ще имате среща след среща и част от ангажиментите ще са чужди. Налага се да помагате, но ще бъдете възнаградени. В дома си ще имате напрежение с деца или родители. Обърнете внимание на здравето на възрастен мъж, който ви е близък.

Везни

Днес е вероятно да получите нещо по-добро, да победите собствените си страхове. Ако започнете работа, вероятно ще имате повече пари и повече приятели, ще сте осигурени за месеци напред. Съдбата ще ви насърчава, каквато и промяна да решите да направите. Добре е да излезете от някаква условност в живота си. Нужни са ви повече обич и юридическа закрила в бизнеса. Избягвайте места, на които само ще се ядосвате, не се съгласявайте на работа, която ще ви товари само с отговорности. Много от вас ще получат покани за събиране през почивните дни, на което е добре да отговорят със съгласие, но не отивайте без интимния си партньор. Имате нужда от обич и нежност.

Скорпион

Ако станете сутринта с намерението да промените нещо, не се колебайте и не отлагайте. Ако не се вслушате в този съвет, ще загубите нишката и инициативата ще ви отнеме някой друг. Не е изключено това да ви коства и пари. Денят ви е много слаб финансово. Ще се налага да се бъркате дълбоко и да давате, да давате, да давате. Няма да попадате на щедри работодатели и ще се чувствате като притиснати в капан. Но моментът не е подходящ да се пазарите. Запазете търпение, ще дойде и вашият час. В дома си ще имате неприятни разговори с млади хора. Не се опитвайте да слагате ред, нещата сами ще си дойдат на мястото.

Стрелец

Ще се чувствате на ниво, ще правите впечатление, ще се представяте добре. До вечерта може да спечелите неочаквани пари, някой ще инвестира в амбициите и дарбите ви, така че няма да имате реална конкуренция. Нарастват шансовете ви да се отвори път в чужбина, и то не като екскурзия, а като нещо много по-сериозно. Много от вас ще имат възможност да продължат образованието си там. Струва ви се невероятно сега, но уверявам ви, това ще се случи. Не изпускайте този шанс. Много от родените през декември ще имат възможности да решат наболели въпроси, свързани с дома им. Единственото, което не бива да правите, е да се обвързвате делово с роднини.

Козирог

Не вземайте прибързани решения. Не сключвайте и дългосрочни договори, защото моментът не е подходящ. Внимавайте при пътувания и неочаквани срещи. Тенденцията ви не е за дълготрайни връзки нито в деловия, нито в личния ви живот. Така че каквото можете, вземайте и бягайте, не се обвързвайте с договорености, с документи, с обещания - можете да усложните нещата много. Кратки лични връзки пък могат да разбият дългогодишната ви връзка или брака ви. Ще съжалявате, ако го допуснете. Денят е на информационно затъмнение и няма да ви се прости, ако изпуснете дори само една важна дума, ако се разсеете по второстепенни детайли. Бъдете внимателни.

Водолей

Свършете каквото имате да вършите, за да не давате много пари в следващите дни. Не правете неща, които не са наложителни, нито пък услуги - няма да ви ги признаят. Финансите ви изчезват, не ви плащат заплата, джобът ви ще изтънее и ще се окажете пред проблеми дори в личната си връзка. Ще се съсредоточавате трудно. Някои от вас, родени през февруари, ще имат по-добър ден. Ще могат да са на чужда сметка на трапеза или по път. Вероятно е да попаднете на спонсор, може и да е малко стиснат, но чрез него ще минете по-лесно през неблагоприятния си финансов период. Важно съобщение ви дава надежда за излизане от тази криза.

Риби

Денят ще започне със съобщение, че ви очаква пътуване. То ще повлече някои промени в личния ви живот. Възможно е да промените местоживеенето си или офиса. Вероятно е да ви потръгне и в бизнеса, и в любовта. Направете така, че днес да се смесите с хората, които имат пари. Късметът ви е с тях. Подредете документацията си. Възможно е някои от вас да имат проблеми в личния си живот, като последица от промените в бизнеса ви. Родените през март ще имат проблеми със здравето - няма да са тежки, но ще изискват бърза реакция. Възможно е ваши роднини да искат от вас повече, отколкото можете да им дадете. Реакцията ви нека е спокойна, но категорична.

Ключови думи:

дневен хороскоп

АНКЕТА "СЕГА"

Колко време смятате, че ще изкара правителството Денков-Габриел?