Quantcast
Хороскоп за четвъртък | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Хороскоп за четвъртък

4 450

Овен

Срещите ви днес ще отворят нов път в живота ви. Действайте според изискванията на интуицията и съвестта си. Денят е чудесен, ако ще постъпвате на нова работа или влизате, или пък събирате нов екип. Ако сте решили да купувате нещо голямо, покупката ви ще е добра. Четвъртък преминава под знака на Меркурий и това ще ви помогне да си правите добре сметките. Днес не се заяждайте с никого, може да объркате нещата. Денят е добър за конкурси и интервюта. Вечерта ще се отдадете на лудешки купон.

Телец

 

Делова среща ще се провали, но вината няма да е ваша. Някакъв срок ви притеснява, но истински причини за притеснението ви няма. По-добре отложете това, което се насилвате да свършите непременно днес. Няма причина денят ви да е несполучлив, просто се движите по инерцията на миналите дни. Чувствате се напрегнати и неспокойни на работното си място. Опитайте се да бъдете по-приказливи, обърнете малко повече внимание на другите около вас и настроението ви ще се оправи. Не оставайте сами вечерта.

 

Близнаци

Настъпва важен период за вас. Срещите ви и в деловия, и в личния ви живот са кармични, много от тях ще са съдбоносни за вас. Внимавайте с кого ще замръкнете и къде ще осъмнете, от това зависи бъдещето ви. Днес непременно ще се изявите. Ще имате вълнения, свързани с ваши бъдещи планове, за които не ви се иска другите да знаят. Ще ви възложат да правите някакъв проект. Тези от вас, които се занимават с изкуство, ще имат неочаквана среща, която ще ги очарова. Жена ще ви създаде много приятно преживяване. Ще ви поканят на купон, идете, но не бъдете сами.

Рак

Не тръгвайте с много хъс за работа сутринта. Няма да ви върви поне до обед. Късметът и сполуката идват при вас в късния следобед, но няма да имате време да направите кой знае какво. И все пак ще сте провели заплануваните срещи, ще сте набелязали новите задачи, ще сте решили спорни въпроси. Ще си мислите за вчерашни неприятности. Избягвайте конфликти с колегите или сътрудниците си. Надвечер свършват неприятностите от предишните два дни, ще се уредят срещите, които ви интересуват. Подгответе утрешния ден.

 

Лъв

Около вас ще се завъртят важни хора, ще ви предлагат помощ и подкрепа, не я отказвайте. Ако имате съдебни дела, не ги отлагайте, Темида ще е благосклонна към вас. Не отлагайте и изпити или важни консултации, не пропускайте важни за вас събития и срещи. Отлагането няма да донесе нищо по-добро. Всичко, което сте отложили за днес, ще трябва да го свършите. Още сега ще се наложи да промените плановете си за събота и неделя заради битов проблем в дома ви. Ако ви поканят, непременно идете на студентския купон, няма бивши студенти.

Дева

Днес ще ви засипят чужди грижи, но ще ги решавате с лекота. Към обед ще навлезете в силен период, ще се почувствате по-добре и ще го усетите по усмивките на другите около вас. В ранния следобед ще получите важна информация, която ще можете да използвате само за себе си. Днес и утре са успешни финансови дни за вас, възможна е неочаквана печалба от лотария, томбола, печеливш билет, наследство. Уреждате среща с човек, объркал и своя и вашия живот. Ако вярвате в сънища, запомнете какво ще сънувате довечера.

 

Везни

Получавате ценно съобщение и още по-ценна покана. Може би днес ще е ден на новините за вас. Вероятно е да ви изненада и покана за пътуване през декември. Денят е подходящ да се почувствате сигурни, да се настаните на ново място, да се запознаете с някой, който ще е важен за вас и в бъдеще. Ще получите признание във връзка с нещо, което сте работили през последните месеци. Не предизвиквайте никого, не влизайте в конфликт, колкото и да се стараят да ви накарат да вземете страна. Подгответе си приятна вечер .

Скорпион

Много от срещите ви днес могат да променят живота ви. Ще правите равносметка и някои неща от досегашния ви живот ще ви изглеждат безсмислени. Не се самобичувайте. Днес имате своя шанс и късмет за много неща извън работното си място. Самотните могат да открият любовното си гнездо. Настроените авантюристично ще преживеят довечера нещо красиво, силно и горещо и ще си го спомнят дълго след тази млада празнична нощ. Наблюдавайте какво се случва, не позволявайте да ви отнемат успеха и любовта.

 

Стрелец

Неприятностите ви свършват и заставате на крачка от успеха. Отложете неприятните срещи. Имате достатъчно работа, не се товарете излишно. Ще получите важна информация, която ще ви помогне за добра печалба, и покана за приятно гостуване у близки. Някои от вас ще срещнат интересен човек, който ще им направи изкусително предложение за работа. Не отговаряйте веднага. До края на деня е възможно да ви притесни здравословното състояние на човек от дома ви. Ако се включите в студентския празник, не прекалявайте с алкохола.

Козирог

Всичко неприятно, което досега е мъчило семейството и близките ви, днес го овладявате, но ще ви тежи доста време. Днес имате реален шанс да спечелите нещо голямо и ценно. Ще се съсредоточите върху решаването на въпроси с имот и наследство. Ако водите дела, те няма да се развиват във ваш интерес и днес ще отлагат делото най-вероятно за януари. Изчаквали сте подходящото време за удар по някого или нещо, дочакали сте го - нанесете го. Днес той може да ви донесе успех, да победите в надпревара, да спечелите състезание и пари.

 

Водолей

Денят ще е напрегнат. Не бива да отлагате нищо. Каквото свършите до ранния следобед, ще ви носи защита и печалба. Каквото отложите днес и утре, ще носи загуби и неприятности. Стойте настрана от шефове. Не шофирайте тази вечер, дори да сте трезви като кисела краставичка. Постарайте се да изкарате деня колкото се може по-тихо и по-кротко. Вечерта е възможно нов човек да влезе задълго в дома ви. Приемете го без коментарии. Оставете всички анализи, критики, изяснявания за утре. Ако получите покана за празник, приемете я.

Риби

Постарайте се да сте на точното място с точния човек. Днес не участвайте в големи игри. Вероятно ще ви предложат да замествате някого за известно време. Приемете, това може да се окаже добър служебен шанс. Не пътувайте днес, по-важно е да сте на работното си място. Ако ви трябват пари, днес е подходящо време да ги потърсите. Към обед може да очаквате промяна в положението, обаждане, което ще разсее някаква тревога. Разговорите и действията ви ще минат на високо ниво. Вечерта ще се налудувате на луд купон и ще се насладите на любов.

Ключови думи:

дневен хороксоп

Още

Седмичен хороскоп

18.09.2021

6308
Футболна ТВ седмица (17-23 септември)

17.09.2021

162
Спортна ТВ седмица (17-23 септември)

17.09.2021

104